5 haftalik gebelik

Canim benim kesede bebekte 9.haftada qoruldu eninde sonunda qoruluyo yani caninin sikma bulantilar 9.haftamda baslamisti hersey yavas yavas benim qibi doktor doktor qezme niye qorulmuyo bebeqim diyeee cok stres yapmistim tabi ilk olunca bole oluyo :):) simdi 20 haftalik oldu bile Allah'a sukur hayirli olsun bu arada :):)::)

Canimm sen de gezdin demek masallah 20.haftaya gelmissin ne guzel. Ama ben de dayanamayip baska bi doktora gidicem. Arastiriyorum simdi

Canim saol Allah sana da nasip etsin en kisa zamanda. O kurlerden sonra hamile kalan cok kisi var. Insallah sen de onlardan biri olursun
Amin amin amin
Yumurtalık lari ağrıyor yada batıyor soğan kuründen kistler den flan heralde
Evet bende çok okuyorum

Gercekten mii:) insallah ben de oyle olurum. Sizin bebisiniz de hayirli olsun.
Sagol canim 10 gun sonra kalp atisini duydugunda rahatlarsin biraz merak etme...

Bos gebelik diye birsey evet var ama yuzdesi cok dusuk o ihtimali 8. Haftaya kadar bebegi gormedigin surece dusunme bence

Sagol canim 10 gun sonra kalp atisini duydugunda rahatlarsin biraz merak etme...

Bos gebelik diye birsey evet var ama yuzdesi cok dusuk o ihtimali 8. Haftaya kadar bebegi gormedigin surece dusunme bence
Bos gebeligin bi belirtisi var mi acaba biliyomusun? Veya beta hcg degerinden anlasilabilir mi? Olumsuz dusunmemeye calisiyorum. Insallah duyunca cok rahatliycam canim

Arkadaslar merhaba. 5haftalik hamileymisim doktor biraz once karindan bakarak keseyi gordu. Ama ici bos dedi. Kalp atislari icin haftaya bi daha gel dedi. Normal mi sizce kizlar? Yorum yaparsaniz cok sevinirim
Ayy . İnşallah normal gebeliktir canım. Bende 5 haftalık hamileyim. Cuma günü ultrasona giricem. Erken bakıldığı zaman içi boş görünebiliyor. Onun icin ben bu hafta bekledim. Haftayı da geçirip cuma günü gidicem onun için. İnşallah kalp atışı alırsın. Erken gittikçe haftaya birdaha gel der. Bunlar normal üzülme. Canını sıkma.

Canim benim cok tesekkur ederim yazilanlari okudukça mutlu oluyorum. 6 haftalikken insallah bebegi de görürsün iyi yapmissin benim gibi hemen gitmeyip doktora gittiginde haber ver olur mu

Canim benim cok tesekkur ederim yazilanlari okudukça mutlu oluyorum. 6 haftalikken insallah bebegi de görürsün iyi yapmissin benim gibi hemen gitmeyip doktora gittiginde haber ver olur mu
İnşallah canım benim. Sende biraz sabret. İnşallah kalp atışı da duyarsın. Sende haber ver merak ettim. İlk görüntüsünü cd ye çekmesini istiycem ama kabul eder mi doktor bilmiyorum. Görüntüden bişey anlaşılmaz ama kalp sesini açıp açıp dinlemek istiyorum.

Bos gebeligin bi belirtisi var mi acaba biliyomusun? Veya beta hcg degerinden anlasilabilir mi? Olumsuz dusunmemeye calisiyorum. Insallah duyunca cok rahatliycam canim
Teyzemin kızının 5 sene çocuğu olmadı. Bu konularla çok uğraştı. Beni de o bilgilendiriyoe sürekli. Boş gebelikte normal gebelik gibiymiş. Her belirtisini verirmis ve 4 aya kadar büyürmüş. Bunu sadece bilgilendirmek amaçlı söyledim. İnşallah sağ salim bebeklere kavuşursunuz. :*

Cook mantikli ya ben de oyle yapiyim. Vermese bile ultrason ekrandan video ceksin esim soyliycem. Cok guzel bi fikirmis tesekkurler paylastigin icin tabi ki ben de haber veririm

Cook mantikli ya ben de oyle yapiyim. Vermese bile ultrason ekrandan video ceksin esim soyliycem. Cok guzel bi fikirmis tesekkurler paylastigin icin tabi ki ben de haber veririm
Rica ederim. Aslında 4-5 aylıkken doktor kendi çekip veriyor. Videolu görüntüyü cdye çekiyor. Ben ilk görüntüsünde ve 7 aylıkken istiycem. İnşallah verir. En güzel hatıra işte. Kalp atışı duyulsa yeter.

Merabaa. Bugün hastaneye gittim. . 6 hafta 4 günlük maşallah. Kalp atışını aldım. Fotoğraf verdi ama videoyu verecek teknoloji hastanemizde yok dedi. Onu özele gidip alırım artık. Doktor ultrasona bakarken kardeşim telefondan video kaydetti. İnşallah sende kalp atışı alırsın. Diğer kardeşim de diyor ki. Her ay kontrole gelince fotoğrafını verecek ya, o fotograflardan albüm yapalım. Bu da güzel fikir.

Merhaba canım. aa ne güzel maşallah ben de yarın gidicem kalp atışları için çok heyecanlıyımm.. karnından mı bakıldı? hem bebeği hem de kalp atışını gördünüz değil mi?

Tabikide normal cunku daha cok yeni, önce kesesi olusuyor sonra embriyo haline geliyor...
benimkide 4 haftalikti ilk ogrendigimde ve sadece keseydi 28 nisanda 7 haftalik olucaz kalp atisi dinlemeye gidicez

Tabikide normal cunku daha cok yeni, önce kesesi olusuyor sonra embriyo haline geliyor...
benimkide 4 haftalikti ilk ogrendigimde ve sadece keseydi 28 nisanda 7 haftalik olucaz kalp atisi dinlemeye gidicez
inşallah :) yarın 6 haftalık olacak yine kontrolüm var. bakalım bu sefer görülecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…