- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Canimm sen de gezdin demekCanim benim kesede bebekte 9.haftada qoruldu eninde sonunda qoruluyo yani caninin sikma bulantilar 9.haftamda baslamisti hersey yavas yavas benim qibi doktor doktor qezme niye qorulmuyo bebeqim diyeee cok stres yapmistim tabi ilk olunca bole oluyo :):) simdi 20 haftalik oldu bile Allah'a sukur hayirli olsun bu arada :):)::)
Amin amin aminCanim saolAllah sana da nasip etsin en kisa zamanda. O kurlerden sonra hamile kalan cok kisi var. Insallah sen de onlardan biri olursun
Doktor bana mide bulantisi bebegin canlilik belirtisi dedi. O yuzden biraz bulanti baslasa sevincem
Gercekten mii:) insallah ben de oyle olurum. Sizin bebisiniz de hayirli olsun.Alakasi yok:) bos gebelik geciren bir arkadasim banyodan cikamiyordu kusmaktan... ben iki kere ogurdugumu hatirlamiyorum...
Sagol canim 10 gun sonra kalp atisini duydugunda rahatlarsin biraz merak etme...Gercekten mii:) insallah ben de oyle olurum. Sizin bebisiniz de hayirli olsun.
Bos gebeligin bi belirtisi var mi acaba biliyomusun? Veya beta hcg degerinden anlasilabilir mi? Olumsuz dusunmemeye calisiyorum. Insallah duyunca cok rahatliycam canimSagol canim 10 gun sonra kalp atisini duydugunda rahatlarsin biraz merak etme...
Bos gebelik diye birsey evet var ama yuzdesi cok dusuk o ihtimali 8. Haftaya kadar bebegi gormedigin surece dusunme bence
Bildigim beta iki kat artis gosteriyorsa saglikli bir gebelik oluyor bos gebelikte degerler cok daha az az artiyorBos gebeligin bi belirtisi var mi acaba biliyomusun? Veya beta hcg degerinden anlasilabilir mi? Olumsuz dusunmemeye calisiyorum. Insallah duyunca cok rahatliycam canim
Canim benim iki kat artıyor insallah bi sıkıntı cikmaz. Saglikli bebislerimizi kucagimiza aliriz insallah.. Tesekkur ederim içimi cok rahatlattinBildigim beta iki kat artis gosteriyorsa saglikli bir gebelik oluyor bos gebelikte degerler cok daha az az artiyor
Ayy . İnşallah normal gebeliktir canım. Bende 5 haftalık hamileyim. Cuma günü ultrasona giricem. Erken bakıldığı zaman içi boş görünebiliyor. Onun icin ben bu hafta bekledim. Haftayı da geçirip cuma günü gidicem onun için. İnşallah kalp atışı alırsın. Erken gittikçe haftaya birdaha gel der. Bunlar normal üzülme. Canını sıkma.Arkadaslar merhaba. 5haftalik hamileymisim doktor biraz once karindan bakarak keseyi gordu. Ama ici bos dedi. Kalp atislari icin haftaya bi daha gel dedi. Normal mi sizce kizlar? Yorum yaparsaniz cok sevinirim
Canim benim cok tesekkur ederim yazilanlari okudukça mutlu oluyorum. 6 haftalikken insallah bebegi de görürsün iyi yapmissin benim gibi hemen gitmeyipAyy . İnşallah normal gebeliktir canım. Bende 5 haftalık hamileyim. Cuma günü ultrasona giricem. Erken bakıldığı zaman içi boş görünebiliyor. Onun icin ben bu hafta bekledim. Haftayı da geçirip cuma günü gidicem onun için. İnşallah kalp atışı alırsın. Erken gittikçe haftaya birdaha gel der. Bunlar normal üzülme. Canını sıkma.
İnşallah canım benim. Sende biraz sabret. İnşallah kalp atışı da duyarsın. Sende haber ver merak ettim. İlk görüntüsünü cd ye çekmesini istiycem ama kabul eder mi doktor bilmiyorum. Görüntüden bişey anlaşılmaz ama kalp sesini açıp açıp dinlemek istiyorum.Canim benim cok tesekkur ederim yazilanlari okudukça mutlu oluyorum. 6 haftalikken insallah bebegi de görürsün iyi yapmissin benim gibi hemen gitmeyipdoktora gittiginde haber ver olur mu
Teyzemin kızının 5 sene çocuğu olmadı. Bu konularla çok uğraştı. Beni de o bilgilendiriyoe sürekli. Boş gebelikte normal gebelik gibiymiş. Her belirtisini verirmis ve 4 aya kadar büyürmüş. Bunu sadece bilgilendirmek amaçlı söyledim. İnşallah sağ salim bebeklere kavuşursunuz. :*Bos gebeligin bi belirtisi var mi acaba biliyomusun? Veya beta hcg degerinden anlasilabilir mi? Olumsuz dusunmemeye calisiyorum. Insallah duyunca cok rahatliycam canim
Cook mantikli ya ben de oyle yapiyim. Vermese bile ultrason ekrandan video ceksin esim soyliycem. Cok guzel bi fikirmis tesekkurler paylastigin icinİnşallah canım benim. Sende biraz sabret. İnşallah kalp atışı da duyarsın. Sende haber ver merak ettim. İlk görüntüsünü cd ye çekmesini istiycem ama kabul eder mi doktor bilmiyorum. Görüntüden bişey anlaşılmaz ama kalp sesini açıp açıp dinlemek istiyorum.
Rica ederim. Aslında 4-5 aylıkken doktor kendi çekip veriyor. Videolu görüntüyü cdye çekiyor. Ben ilk görüntüsünde ve 7 aylıkken istiycem. İnşallah verir. En güzel hatıra işte. Kalp atışı duyulsa yeter.Cook mantikli ya ben de oyle yapiyim. Vermese bile ultrason ekrandan video ceksin esim soyliycem. Cok guzel bi fikirmis tesekkurler paylastigin icintabi ki ben de haber veririm
Merhaba canım. aa ne güzel maşallahMerabaa. Bugün hastaneye gittim. . 6 hafta 4 günlük maşallah. Kalp atışını aldım. Fotoğraf verdi ama videoyu verecek teknoloji hastanemizde yok dedi. Onu özele gidip alırım artık. Doktor ultrasona bakarken kardeşim telefondan video kaydetti. İnşallah sende kalp atışı alırsın. Diğer kardeşim de diyor ki. Her ay kontrole gelince fotoğrafını verecek ya, o fotograflardan albüm yapalım. Bu da güzel fikir.
inşallah :) yarın 6 haftalık olacak yine kontrolüm var. bakalım bu sefer görülecek miTabikide normal cunku daha cok yeni, önce kesesi olusuyor sonra embriyo haline geliyor...
benimkide 4 haftalikti ilk ogrendigimde ve sadece keseydi 28 nisanda 7 haftalik olucaz kalp atisi dinlemeye gidicez
inşallah :) yarın 6 haftalık olacak yine kontrolüm var. bakalım bu sefer görülecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?