5 haftalik gebelik

Evet zamaninda gitcem. Insallah kilomu da kontrol altina alırsam super olcak. Beni biraz korkutuyo kilom

Canımm merhaba bende kilo aldım başta. Aynı kiloya gelmişiz hemen hemen.boyum 1.73 o yüzden hala göstermiyorum ama göbek bölgem yaglandi.sonra doktor bana sabah iki dilim kepek ekmeği iki yumurta peynir zeytin ye süt iç eğer canın çok tatlı isterse pekmez tahin ye ama çok değil yani bir küçük ekmeği batırıp çıkar dedi.ogle akşam sebze et tavuk vs ye.pirinc pilavı yeme.gazli içecekler kesinlikle yasak dedi.ve ben 1 hafta 2 kilo vermişim:) çok sevindim...kilo vermek sorun değil ki.aksine almak büyük problem.bebek için sağlıksız. Bana demişti o zaman böyle yemeye devam edersen bebegin küçücük kalır demişti.
Bende verdikçe çok seviniyorum.

İlk 3-4 aylarda kilo vermenin bi sakıncası olmuyor diye biliyorum. Bazı kişiler de bulantıdan çıkararak kilo alamıyor. İlk 3 ay kilo almak şart değilmiş zaten. İlerleyen donemlerde biraz kilo alıp , cok zatifsak eger , kendimizi toplamamiz bebek icinde bizim icinde iyi olur. Yinede doktoruna sormam lazım tabiki

Tamam canim sali gunu gittigimde sorcam. Tesekkur ederim bilgi verdiğin icin

Canim merhaba. Hamilelikte kilo verilmemeli diye bi algi var ama dogru degil sanirim. Insallah ben de saglikli kilo verebilirim. Ne kadar az kiloyla doguma girsek o kadar iyi olur.. Benim de boyum 1.65 canim. Cok belli oluyo kilom doktora son gittigimde diyetisyene gitmeni tavsiye ediyorum dedi. Sali gunu gidicem sanirim diyetisyene.

Canımm kesinlikle doğru değil...diyetisyene bencede gitmeliyiz.bende gitmeyi düşünüyorum.moral bozma canımm. Eğer hamileliginde problem yoksa günde yarım saat yürüyüş yapabilirsin

Canımm kesinlikle doğru değil...diyetisyene bencede gitmeliyiz.bende gitmeyi düşünüyorum.moral bozma canımm. Eğer hamileliginde problem yoksa günde yarım saat yürüyüş yapabilirsin
Evet canim sizinle konuştuğum cok iyi oldu. Simdi hem diyetisyenle saglikli beslencem. Hem de yuruyuslere de basliycam. Dikkat edelim bebislerimiz icin
Benim annem babam urfali. Ben hic yasamadim orda 2 kere gitmisimdir

Evet canim sizinle konuştuğum cok iyi oldu. Simdi hem diyetisyenle saglikli beslencem. Hem de yuruyuslere de basliycam. Dikkat edelim bebislerimiz icin
Benim annem babam urfali. Ben hic yasamadim orda 2 kere gitmisimdir
Hadiiii çok güzel bir tesadüf:) bebislerimiz sağlıklı doğarlar insallah

Günaydın kızlar nasılsınız. Monica_ P Pamukpremsesss
Bebişler nasıl. Sizler ne durumdasiniz. Nasıl gidiyor gebelik.
Canim gunaydin:) hersey iyi gidiyo masallah. Ama hafif bi bulantim var surekli. O da normal artık:) en son 10 gun once gittim doktora. Su an 8+3 oldum. Doktora karar veremedim..
Senin nasil gidiyor? Insallah senin de iyi gidiyodur

Canim gunaydin:) hersey iyi gidiyo masallah. Ama hafif bi bulantim var surekli. O da normal artık:) en son 10 gun once gittim doktora. Su an 8+3 oldum. Doktora karar veremedim..
Senin nasil gidiyor? Insallah senin de iyi gidiyodur
Oy oy büyüyor minik. Yerim onu. Bende iyiyim şükür. Bebiş de iyi. Bizde 10+3 olduk. Bende de bulantılar çok hafif. Yok gibi. Ama bel ağrısı çok bende. Onunla dabidare ediyoruz. 2 hafta sonra taramamız var. İnşallah güzel sonuçlar alırız.

maşallahh :) hep böyle güzel geçer inşallah hamilelğimiz :) hep güzel sonuçlar alalım inşallah...
cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyor? 2hafta sonra belki tahminde bulunur doktorun

maşallahh :) hep böyle güzel geçer inşallah hamilelğimiz :) hep güzel sonuçlar alalım inşallah...
cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyor? 2hafta sonra belki tahminde bulunur doktorun
Amiiinnn. :) Ayy bende çok merak ediyorum. 16.haftada belli oluyor da 12. Haftadan sonra tahmin yapabiliyolar dediğin gibi. Bi öğrensem neler yapcam ona :)

Amiiinnn. :) Ayy bende çok merak ediyorum. 16.haftada belli oluyor da 12. Haftadan sonra tahmin yapabiliyolar dediğin gibi. Bi öğrensem neler yapcam ona :)
çok güzel heyecanlar :) :) tam o zamanlarda alışveriş yapmaya başlarız artık :) minik minik herşeyleri çok tatlı

çok güzel heyecanlar :) :) tam o zamanlarda alışveriş yapmaya başlarız artık :) minik minik herşeyleri çok tatlı
Yaaa. Aynen. Vallahi çok tuhaf duygular ya. Allah isteyen herkese nasip etsin. Küçücük , ayyyhh :)

Kızlar merhaba iyiyim çok şükür bir sıkıntı yok...doktorum bu ayın sonuna randevu verdi.cinsiyet için tahmin yapcam dedi :) bende çok heyecanlıyım. Birde ikili test yapacak.insallah bebeğim sağlıklıdır benim için şuan en önemlisi ikili testin iyi çıkması:) heyecanla gün sayiyoyurm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…