- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
Kızlar gittik.kese görmemiştik.notmalde 7 hafta içinde olması gerekiyordu.gec döllenme olduğu için 6 hafta 1 günlük muş. Keseyi gördük çok şükür:) kadın alttan bakacaktı baktiramadim.haftaya gel kalp atışını duyalım dedi.kizlae haftaya kese 7 haftaya girmiş olacak inşallah. Duyarım değil mi....Dualarim seninle canimm.. Hadi bakalim insallah sen de guzel haber verceksinbekliyoruz seni
Duyarsin canim kucukmus daha. masallah bak keseyi gormussunKızlar gittik.kese görmemiştik.notmalde 7 hafta içinde olması gerekiyordu.gec döllenme olduğu için 6 hafta 1 günlük muş. Keseyi gördük çok şükür:) kadın alttan bakacaktı baktiramadim.haftaya gel kalp atışını duyalım dedi.kizlae haftaya kese 7 haftaya girmiş olacak inşallah. Duyarım değil mi....
Çok sevindim canım. Hayırlı olsun. Gözün aydın. 7 haftalıkta kesin duyarsın Allah izin verirse. Benimkide yarın 7.haftasında oluyor. 6 hafta 4 günlükken kalp atışını duyduk. Sen 7. Haftada kesin duyarsın. Haber ver bize de. Çok sevindim canım. İnşallah sağlıkla kucagimiza alırızKızlar gittik.kese görmemiştik.notmalde 7 hafta içinde olması gerekiyordu.gec döllenme olduğu için 6 hafta 1 günlük muş. Keseyi gördük çok şükür:) kadın alttan bakacaktı baktiramadim.haftaya gel kalp atışını duyalım dedi.kizlae haftaya kese 7 haftaya girmiş olacak inşallah. Duyarım değil mi....
İnşallah canımm...cuma gidecez doktora :)Çok sevindim canım. Hayırlı olsun. Gözün aydın. 7 haftalıkta kesin duyarsın Allah izin verirse. Benimkide yarın 7.haftasında oluyor. 6 hafta 4 günlükken kalp atışını duyduk. Sen 7. Haftada kesin duyarsın. Haber ver bize de. Çok sevindim canım. İnşallah sağlıkla kucagimiza alırız
Canımm merhaba çok şükür iyi gidiyor...Bugün minigimin kalp atışını duyduk.nasil duygulandım anlatamam
Bende cok asiri bi bulanti yok. Insallah seninki de gecer canim. Doktor bi ilac verir belkiBugun bizde 6+2 olduk. Sali gidicem doktora ama, psikolojim mahvoldu artik mide bulantilarindan
Ayy masallah minigineCanımm merhaba çok şükür iyi gidiyor...Bugün minigimin kalp atışını duyduk.nasil duygulandım anlatamam
Eveeettt yaa çok şükür canimmmm...biz dinledik ama hemen tuttu çekti. Sanırım uzun süre dinlemek iyi değil. Birkaç saniyeydi. 1 ay sonra birdaha ki kontrolüm. İnşallah bebislerimizi sağlıkla kucagimiza alirizzAyy masallah miniginebiz de gittik doktora kalp atisini gorduk. Hareketli bisey cok anlasilmiyo dinletmedi bize
Cnm benim ilk hamileligimde 9 ay gecmedi malesef. Bi kac ilac aldim fayda etmedi. Serum takindim oda fayda etmediBende cok asiri bi bulanti yok. Insallah seninki de gecer canim. Doktor bi ilac verir belki
Ayyy maşallah bacaklarını yeriiimmmmMeraba kızlar. Bende bugün hastaneye gittim. Çarşı felan derken ayaklarım koptu daha yeni eve geldim. Bu arada çok sevindim kalp atışı duymana. Gözün aydın olsun. Allah kavuştursun. Geçen hafta bana 6 hafta 4 günlük demişti. Bugün 9 haftalık dedi. Şok oldum. Geçen hafta böyle dediniz dedim. Bu doğru baksana bebeğin heryeri belli olmuş bacakları çıkmış dedi. Gercektende bende gördüm ekranda . Normal bi bebek şekline girmiş. Ama şok oldum. Maşallah diyim yinede. Hem sevindim hem şaşırdım.
Teşekkür ederim teyzesiAyyy maşallah bacaklarını yeriiimmmm
Aa aa cok ilginc gordun yani masallahMeraba kızlar. Bende bugün hastaneye gittim. Çarşı felan derken ayaklarım koptu daha yeni eve geldim. Bu arada çok sevindim kalp atışı duymana. Gözün aydın olsun. Allah kavuştursun. Geçen hafta bana 6 hafta 4 günlük demişti. Bugün 9 haftalık dedi. Şok oldum. Geçen hafta böyle dediniz dedim. Bu doğru baksana bebeğin heryeri belli olmuş bacakları çıkmış dedi. Gercektende bende gördüm ekranda . Normal bi bebek şekline girmiş. Ama şok oldum. Maşallah diyim yinede. Hem sevindim hem şaşırdım.
İnşallah hepimiz kavuşuruz. Şu anki kilonun üzerine birde gebelikte alacağın kilolar eklendiği zaman bebekte sende çok zorluk çekersin. Doğum biraz zor olur (Allah Korusun). Ve sen çok fazla yorulursun nomal gün içerisinde. İnsallah biraz kilo verirsin. Rahatlama açısından söylüyorum. Youtube'den Op.Dr. Banu Çiftçi' yi takip etmenizi tavsiye ediyorum. Ben yeni keşfettim bu doktoru. Çok fazla bilgi edindim. Sende oradan bakıp kilonu gebeliğini düzenli şekilde ilerletirsin diye umuyorum. Çok sevdim o doktoru. Tavsiye ederim izle.Bu arada ben kilo almisim.. Evlenince zaten kilo aldim. Bide hamileligi ogrenince de almışım sanirim. 75 ciktim. Doktor diyetisyene gitmeni tavsiye ediyorum dedi. Yediklerimi azalmiycak ama saglikli sekilde beslenmem icin. Biraz kilodan endisleniyorum. Mide bulantısı da nerdeyse olmadigi icin istahim acik
Cok tesekkur ederim. Hemen bakcam. Su an kilo vermemin bi sakincasi olur mu acaba.İnşallah hepimiz kavuşuruz. Şu anki kilonun üzerine birde gebelikte alacağın kilolar eklendiği zaman bebekte sende çok zorluk çekersin. Doğum biraz zor olur (Allah Korusun). Ve sen çok fazla yorulursun nomal gün içerisinde. İnsallah biraz kilo verirsin. Rahatlama açısından söylüyorum. Youtube'den Op.Dr. Banu Çiftçi' yi takip etmenizi tavsiye ediyorum. Ben yeni keşfettim bu doktoru. Çok fazla bilgi edindim. Sende oradan bakıp kilonu gebeliğini düzenli şekilde ilerletirsin diye umuyorum. Çok sevdim o doktoru. Tavsiye ederim izle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?