Bizde hamile olduğumu ogrendigimden bu yana olmadı. Dr yasak dedi esimde bende bebeğe bişey olur korkusuyla pek ustelemiyoruz canım.ilk 3 ay tehlikeli sonrası Dr ne der artık ona göre hareket ederimgünaydın kızlar benim sorum özel olucak ama bu konuda da birbirimize destek olmalıyız diye düşünüyorum cinsel ilişki durumunuzu ne yaptınız giriyormusunuz girmiyormusunuz ??
Bizim doktorumuz sıkıntı yok dedi, çok sık olmamak şartıyla ilişkiye giriyoruz.günaydın kızlar benim sorum özel olucak ama bu konuda da birbirimize destek olmalıyız diye düşünüyorum cinsel ilişki durumunuzu ne yaptınız giriyormusunuz girmiyormusunuz ??
Benim de hafif ohss geçirdiğim için yasak bize de ama öncesinde biz kendimiz yasaklamıstık nolur nolmaz diyegünaydın kızlar benim sorum özel olucak ama bu konuda da birbirimize destek olmalıyız diye düşünüyorum cinsel ilişki durumunuzu ne yaptınız giriyormusunuz girmiyormusunuz ??
canım eğer bi sıkıntı yoksa tedirgin olma hiçbir şey olmaz. bana ebe demişti ilişki sırasında daha nazik olsun diye o kadar. yedinci aya kadar bir sıkıntı olmaz diye biliyorum. bizde bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar olacağını da hiç sanmıyorum. endişellenmegünaydın kızlar benim sorum özel olucak ama bu konuda da birbirimize destek olmalıyız diye düşünüyorum cinsel ilişki durumunuzu ne yaptınız giriyormusunuz girmiyormusunuz ??
Çok geçmiş olsun canım, problem yoktur inşallah.
Geçmiş olsun birsey yoktur inşaallah rabbım yardımcin olsun kuzularini sağlıkla al kucağına inşaallah
geçmiş olsun canım ya benim doktorum kahverengiden korkma kırmızı olmadıkça dedi kırmızı olursa hemen gel dedi
Endişelenme cnm bendede kahverengi lekelenme olmuştu progestan verdiler geçti bu haftalar normalmis lekelenme bebek plalesantaya geçiş yapiomus o yüzden dio doktorlar II düşünelim II olsun cnm
Çok geçmiş olsun. Dr. Ne dedi? İstirahat et bol bol dinlenmeye çalışinşallah mühim bir şey yoktur?
Kızlar çok sağolun kuzularım iyi çok şükür kanama alanı var ama doktor sıkma canını dedi kuzularımı görüp kalplerinin attığını duyunca rahatladım 10 gün rapor verdi yatıp dinleneceksin kalmayacaksın dedi 26sında tekrarkontrolümüz var inşallah Rabbimherkesin yavrusunu bağışlasın kucağınaaldırsın olmayana da nasip etsin inşallahCanım inşallah büyük bi sorun yoktur. Rabbim onları korusun. Ama kafhve akıntı değilde kırmızı olursa endişelenmelisin. Kahve akıntı çoğu kişide olabiliyomuş. İçini ferah tut. İnşallah herşey yolundadır.
Kızlar çok sağolun kuzularım iyi çok şükür kanama alanı var ama doktor sıkma canını dedi kuzularımı görüp kalplerinin attığını duyunca rahatladım 10 gün rapor verdi yatıp dinleneceksin kalmayacaksın dedi 26sında tekrarkontrolümüz var inşallah Rabbimherkesin yavrusunu bağışlasın kucağınaaldırsın olmayana da nasip etsin inşallah
telaş yapma canım ilk ay çogu kişide oluyormuşBana hiç gün aymadı canlarbugün kontrolümüz var bi hevesle kalktım lavaboya gittim bi de ne göreyim çamaşırım da kocaman 3 tane leke peçeteye sildikçe geliyordu koyu kahverengi umarım kuzularım benimledir şimdihastaneye doğru gidiyoruz
yasak canım bize doktor 3 ay dedigünaydın kızlar benim sorum özel olucak ama bu konuda da birbirimize destek olmalıyız diye düşünüyorum cinsel ilişki durumunuzu ne yaptınız giriyormusunuz girmiyormusunuz ??
maşallah bebişine. inşallah daha güzel haberlerde alırsın. darısı bizlerin başınaKozlar az önce 2'li tarama testinden çıktım. Ultrasonda herşey güzel dedi doktor. Sağlıklı bebeğe benziyo dedi. Şimdi kan tahlillerim kaldı, bu arada 12 haftadaymışım. Bebişim güzel gelişmiş :)) Rabbim herkesin bebişini sağlıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah
Kozlar az önce 2'li tarama testinden çıktım. Ultrasonda herşey güzel dedi doktor. Sağlıklı bebeğe benziyo dedi. Şimdi kan tahlillerim kaldı, bu arada 12 haftadaymışım. Bebişim güzel gelişmiş :)) Rabbim herkesin bebişini sağlıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah
doktor neden yasak dedi kanaman ağrın sızın oldu mu yoksa her şey yolundayken durduk yere mi yasak dedi. herkese mi yasaklıyomuş.yasak canım bize doktor 3 ay dedi
Üzülme allahın izniyle hiç bisi olmaz sen kalbini ferah tut doktor ne dediysede yazBana hiç gün aymadı canlarbugün kontrolümüz var bi hevesle kalktım lavaboya gittim bi de ne göreyim çamaşırım da kocaman 3 tane leke peçeteye sildikçe geliyordu koyu kahverengi umarım kuzularım benimledir şimdihastaneye doğru gidiyoruz
aminn canımmmm gözün aydınnn darısı sağlıklı sıhhatli kucağına almana inşallah bizimde başımıza inşallah :)Kozlar az önce 2'li tarama testinden çıktım. Ultrasonda herşey güzel dedi doktor. Sağlıklı bebeğe benziyo dedi. Şimdi kan tahlillerim kaldı, bu arada 12 haftadaymışım. Bebişim güzel gelişmiş :)) Rabbim herkesin bebişini sağlıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah
Canım kan sonucu ne zaman çıkıyorum. Gözün aydın sagsaglim nasip etsin insallah RabbimKozlar az önce 2'li tarama testinden çıktım. Ultrasonda herşey güzel dedi doktor. Sağlıklı bebeğe benziyo dedi. Şimdi kan tahlillerim kaldı, bu arada 12 haftadaymışım. Bebişim güzel gelişmiş :)) Rabbim herkesin bebişini sağlıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah
canım tüp bebek olduğu için benim kullanıyordum zaten... Devam edicem kullanmaya bazı ilaçlarım vardı onları bırakmamı istedi... Herhaldee bende rapor alıcam üst üste dünyayı biz kurtarmıycaz ya bensiz De yürüyor sonuçta işleramin canım inşallah yat dinlen ya hap verdi mi peki progestan falan uzat ayaklarını benimde 1 hafta raporum vardı bugün başladım işe ama tekrar almak istiyorum istediğim saatte uyanıyordum fena oluyor erken kalkınca da akşam gidince kesin yine uyucam ya
Karindan sıvı alınıyorbu amniyo sıvı alımı nasıl bişey
yok onu demiyorum amniyo sıvı niye alınıyor yada alınması doğrumu down sendromu için bu mu daha iyi ?Karindan sıvı alınıyor
hımm bugün adetime 2 gün var test yaptım ama negatif çıktıBenim hic akintim olmamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?