ay dua edin canım inş benim de bu ay bebeğim benimledir hayırlarla inş..aminaaynaa canım biraz daha bekle benim de iki gün sonra çıktı silik olarak baktın zaten 2 gün gecikti benim doktorum direk kan tahlili ver demişti ben 3.gün olsun dedim ama idrar testi yaptım dayanamayıp
bekleyeceğim bakalım ne olackaaynaa canım biraz daha bekle benim de iki gün sonra çıktı silik olarak baktın zaten 2 gün gecikti benim doktorum direk kan tahlili ver demişti ben 3.gün olsun dedim ama idrar testi yaptım dayanamayıp
valla hiç dert etme rabbim veriyor dua et bol bol bide biz sabaha karşı ilişkiye girmiştik ozaman tuttu bizimkide yüksek ihtimal cünkü bi anne arkadaşım hep söylüyor sabaha karşı rahimdeki ısı cok yüksekmiş o yüzden spermin içinde kalması cok yüksekmiş bide uyku sersemi hemen kalkıp banyoda yapamıyorsun tutunma sansı yüksek mantık olarak rabbim inşallah sizede verir en kısa zamandayok canım bu ay şişkinlik yok ama 2 senedir istiyoruz hiç de hamile kalamadığım için hiç ne düşünsem bilemedim
bekleyeceğim bakalım ne olack
ay bol bol dua ediyorum canım 2 senedir olmuyor sebepsiz bana da siz dua edin canım sizin dualarınız daha çok kabul olur bilmiyorum artık ne olacak bu ay düzenli yaptık ilişki klomen de kullandım 3. kez bilemiyorum ne olacak kasıklarımda sıı gibi aprı var ama canımı yakmayan ondan umutluyumvalla hiç dert etme rabbim veriyor dua et bol bol bide biz sabaha karşı ilişkiye girmiştik ozaman tuttu bizimkide yüksek ihtimal cünkü bi anne arkadaşım hep söylüyor sabaha karşı rahimdeki ısı cok yüksekmiş o yüzden spermin içinde kalması cok yüksekmiş bide uyku sersemi hemen kalkıp banyoda yapamıyorsun tutunma sansı yüksek mantık olarak rabbim inşallah sizede verir en kısa zamanda
hadi inşallah rabbim gönlüne göre versinay bol bol dua ediyorum canım 2 senedir olmuyor sebepsiz bana da siz dua edin canım sizin dualarınız daha çok kabul olur bilmiyorum artık ne olacak bu ay düzenli yaptık ilişki klomen de kullandım 3. kez bilemiyorum ne olacak kasıklarımda sıı gibi aprı var ama canımı yakmayan ondan umutluyum
bu ay 3. klomen tedavimdi canım benim rahim filmiçekindin 7 ay önce tüm testler oldu eşim de baktırdı o da temiz çıktı ama bu ay yumurta takibimde oldu gün aşırı ilişki dedi çok yumurtam oluşmamıştı 2 tane o nedenle çatlatma iğnesine gerek yok dedihiç doktora falan gittin mi canım yumurtalıklarınla ilgili yumurta takibine falan ben 3 yıllık evliyim 2 yıldır da bebek istiyoruz biçok doktora gittim kimisi tüp bebeğe falan yönlendirdi son gittiğim doktor pko olduğumu söyledi ilaç tedavisi verdi klomen ve ovitrelle kullandım hamdolsun 3.ayımda hamile kaldım inşallah Rabbim sana da nasip eder bizlere de sağsağlim kucağımıza almayı nasip eder
amin cümlemize canım sizlerin de evlatları hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur inş analı babalı büyütürsünüz inş darısı da bizlere inş aminhadi inşallah rabbim gönlüne göre versin
Ben bugun doktora gittim sabah sordum ve artık cinsel hayatımoza devam edebilirsiniz dedi sorun yokmuş kanaması olan hastalarda kısıtlıyoruz dedigünaydın kızlar benim sorum özel olucak ama bu konuda da birbirimize destek olmalıyız diye düşünüyorum cinsel ilişki durumunuzu ne yaptınız giriyormusunuz girmiyormusunuz ??
bu ay 3. klomen tedavimdi canım benim rahim filmiçekindin 7 ay önce tüm testler oldu eşim de baktırdı o da temiz çıktı ama bu ay yumurta takibimde oldu gün aşırı ilişki dedi çok yumurtam oluşmamıştı 2 tane o nedenle çatlatma iğnesine gerek yok dedi
İnşallah canım . Aminmaşallah bebişine. inşallah daha güzel haberlerde alırsın. darısı bizlerin başına
İnşallah canım dualarım sizlerlemaşallah darısı bize inşallah bizde güzel haberler alalım dua edin de
İnşallah canım benim. Darısı sizlere inşallah.aminn canımmmm gözün aydınnn darısı sağlıklı sıhhatli kucağına almana inşallah bizimde başımıza inşallah :)
Sağol canım amin cümlemizinki sağlıklı olur inşallah. 3 hafta sonra çıkıcak dediler sonucu. Devlet hastanesinde yaptırdım bu arada.Canım kan sonucu ne zaman çıkıyorum. Gözün aydın sagsaglim nasip etsin insallah Rabbim
ankarada yaşıyorum canım 2. kez kullandığımda çok olmuştu yumurtalarım o zaman vurdurdu bu ay çok büyümemiş 13 mm dedi gerek yok dedihiç olur mu öyle şey ya neden vurmuyor ya neden olmasın istersen belki tek yumurtadan tutar nereden biliyor bu doktor.
bak canım bana 3 ay boyunca 2 yumurtam da olsa verdi iğneyi ve iğneden sonra 24 ve 36.saatte kesin ilişki sonra gün aşırı ilişki dedi şükür oldu nerede yaşıyorsun sen
ankarada yaşıyorum canım 2. kez kullandığımda çok olmuştu yumurtalarım o zaman vurdurdu bu ay çok büyümemiş 13 mm dedi gerek yok dedi
Kızlar sizde de şişkinlik problemi varmı şu an 3 4 aylık gibi şiş karnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?