5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

bana doktor haftada en fazla 2 kere girebilirsin dedi rahim agzın kapalı dedi bi sıkıntı yok dedi ama ne bilim işte insan ister istemez tedirgin oluyor

aaynaa canım biraz daha bekle benim de iki gün sonra çıktı silik olarak baktın zaten 2 gün gecikti benim doktorum direk kan tahlili ver demişti ben 3.gün olsun dedim ama idrar testi yaptım dayanamayıp

aaynaa canım biraz daha bekle benim de iki gün sonra çıktı silik olarak baktın zaten 2 gün gecikti benim doktorum direk kan tahlili ver demişti ben 3.gün olsun dedim ama idrar testi yaptım dayanamayıp
ay dua edin canım inş benim de bu ay bebeğim benimledir hayırlarla inş..amin

yok canım bu ay şişkinlik yok ama 2 senedir istiyoruz hiç de hamile kalamadığım için hiç ne düşünsem bilemedim
valla hiç dert etme rabbim veriyor dua et bol bol bide biz sabaha karşı ilişkiye girmiştik ozaman tuttu bizimkide yüksek ihtimal cünkü bi anne arkadaşım hep söylüyor sabaha karşı rahimdeki ısı cok yüksekmiş o yüzden spermin içinde kalması cok yüksekmiş bide uyku sersemi hemen kalkıp banyoda yapamıyorsun tutunma sansı yüksek mantık olarak rabbim inşallah sizede verir en kısa zamanda

bekleyeceğim bakalım ne olack

hiç doktora falan gittin mi canım yumurtalıklarınla ilgili yumurta takibine falan ben 3 yıllık evliyim 2 yıldır da bebek istiyoruz biçok doktora gittim kimisi tüp bebeğe falan yönlendirdi son gittiğim doktor pko olduğumu söyledi ilaç tedavisi verdi klomen ve ovitrelle kullandım hamdolsun 3.ayımda hamile kaldım inşallah Rabbim sana da nasip eder bizlere de sağsağlim kucağımıza almayı nasip eder

ay bol bol dua ediyorum canım 2 senedir olmuyor sebepsiz bana da siz dua edin canım sizin dualarınız daha çok kabul olur bilmiyorum artık ne olacak bu ay düzenli yaptık ilişki klomen de kullandım 3. kez bilemiyorum ne olacak kasıklarımda sıı gibi aprı var ama canımı yakmayan ondan umutluyum

hadi inşallah rabbim gönlüne göre versin

bu ay 3. klomen tedavimdi canım benim rahim filmiçekindin 7 ay önce tüm testler oldu eşim de baktırdı o da temiz çıktı ama bu ay yumurta takibimde oldu gün aşırı ilişki dedi çok yumurtam oluşmamıştı 2 tane o nedenle çatlatma iğnesine gerek yok dedi

hadi inşallah rabbim gönlüne göre versin
amin cümlemize canım sizlerin de evlatları hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur inş analı babalı büyütürsünüz inş darısı da bizlere inş amin

Ben bugun doktıra gittim ve sordum cinsel i
günaydın kızlar benim sorum özel olucak ama bu konuda da birbirimize destek olmalıyız diye düşünüyorum cinsel ilişki durumunuzu ne yaptınız giriyormusunuz girmiyormusunuz ??
Ben bugun doktora gittim sabah sordum ve artık cinsel hayatımoza devam edebilirsiniz dedi sorun yokmuş kanaması olan hastalarda kısıtlıyoruz dedi

hiç olur mu öyle şey ya neden vurmuyor ya neden olmasın istersen belki tek yumurtadan tutar nereden biliyor bu doktor.

bak canım bana 3 ay boyunca 2 yumurtam da olsa verdi iğneyi ve iğneden sonra 24 ve 36.saatte kesin ilişki sonra gün aşırı ilişki dedi şükür oldu nerede yaşıyorsun sen

Canım kan sonucu ne zaman çıkıyorum. Gözün aydın sagsaglim nasip etsin insallah Rabbim
Sağol canım amin cümlemizinki sağlıklı olur inşallah. 3 hafta sonra çıkıcak dediler sonucu. Devlet hastanesinde yaptırdım bu arada.

ankarada yaşıyorum canım 2. kez kullandığımda çok olmuştu yumurtalarım o zaman vurdurdu bu ay çok büyümemiş 13 mm dedi gerek yok dedi

ankarada yaşıyorum canım 2. kez kullandığımda çok olmuştu yumurtalarım o zaman vurdurdu bu ay çok büyümemiş 13 mm dedi gerek yok dedi

peki klomen sonrası 2 gün sonra mı ölçüm yaptı sadece yoksa iki üç kez aralıklarla ölçtü mü benim doktorum eğer mm küçükse iki gün ara ile çağırdı hep, instagram kullanıyorsan ankara da şükran çakmak diye bi doktor var ben orada yaşasam ona giderdim kadını çok severek takip ediyorum çok tatlı bir bayan güler yüzlü bi de araştır istersen

bi de olmadı doktorunu değiştir canım mesela bana çatlatma iğnesine kadar estrofem verdi çatlatma iğnesinden sonra progestan vardı şuan hala progestan kullanıyorum hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…