adet gecikmen olursa 3-4 gün sonra tekrar test yap bence. ben adetim 2 gün geçti test yaptım yok gibiydi çok hafifti hatta göz yanılması ben görüyorum sandım. adet geçmeden yapsam hiç çıkmazdı eminim
bide adet öncesi karında şişlik oluyor ya adet kanından dolayı benim karnım dümdüzdü hiç şişmemişti ordan anlamıştım adet olmayacağımı sende şişlik var mı
bide adet öncesi karında şişlik oluyor ya adet kanından dolayı benim karnım dümdüzdü hiç şişmemişti ordan anlamıştım adet olmayacağımı sende şişlik var mı
adet gecikmen olursa 3-4 gün sonra tekrar test yap bence. ben adetim 2 gün geçti test yaptım yok gibiydi çok hafifti hatta göz yanılması ben görüyorum sandım. adet geçmeden yapsam hiç çıkmazdı eminim
yani 2 gün daha sabrediver eğer adet olmazsan bi 3-4 gün daha sabrediver derim ben sonra kesin sonuç verir bozma hemen moralini ve adet gecikmesi olmadan teste güvenme. var diyosa güvende yok diyosa güvenme derim ben. güvenmeden kastımda hamile değilim diye ilaç içme ağır kaldırma kendini yorma belki de hamilesindir. inşallah hayırlısıyla hamilesindir
yani 2 gün daha sabrediver eğer adet olmazsan bi 3-4 gün daha sabrediver derim ben sonra kesin sonuç verir bozma hemen moralini ve adet gecikmesi olmadan teste güvenme. var diyosa güvende yok diyosa güvenme derim ben.
canım tüp bebek olduğu için benim kullanıyordum zaten... Devam edicem kullanmaya bazı ilaçlarım vardı onları bırakmamı istedi... Herhaldee bende rapor alıcam üst üste dünyayı biz kurtarmıycaz ya bensiz De yürüyor sonuçta işler
icequeen87
Rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. bende ama yanımdaki bayan dayanamıyor ben izin alınca hemen o da alıyor bugün raporum bitti gelmedi sabah aramak falan da yok gitmiş aile hekiminden 2 gün raporu çakmış kadın ben de heyet almayı düşünüyorum o yüzden önümüzdeki hafta veya sonraki tek başına çalışmaya gelemiyor. devlette işe başlamış 36 yaşından sonra ama benden çok izin kullandı yani maşallahı var
icequeen87
Rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. bende ama yanımdaki bayan dayanamıyor ben izin alınca hemen o da alıyor bugün raporum bitti gelmedi sabah aramak falan da yok gitmiş aile hekiminden 2 gün raporu çakmış kadın ben de heyet almayı düşünüyorum o yüzden önümüzdeki hafta veya sonraki tek başına çalışmaya gelemiyor. devlette işe başlamış 36 yaşından sonra ama benden çok izin kullandı yani maşallahı var
Kızlar benim gibi çok yeni hamile olduğunu öğrenen aralıkta doğum yapacakları bekliyorum hadi paylaşalım mutluluklarımızı veya sorunlarımızı .yarın doktor randevum var tam beş aylık ama çok tecrübesizim ne olacak bişey belli olacak mı kese falan hiç bişey bilmiyorum
canım merhaba bıraz gec oldu ama bende suan sanırsam 5 haftalık gebeyım bt hcg m ıkı gun once 577 bugun de 2219 kafay yiycem adetim de yedi gun gecikti b u degerler düşük mü nolur cevap yaz