- 1 Ağustos 2015
- 499
- 565
- 23
Canım bende de bişey yok bu aralar en son bi ara çiğköfteye dadanmıştım sonra canım enginar istedi memleketten getirttik onu yedikten sonra durduHamiş arkadaşlarım ,bende 7. Haftaya kadar süren aşermeler tamamen kayboldu,siz de de bu durum var mı ??
Valla ben salkım minik domatese aşerdim 5.haftada sonra eriğe aşerdim 6.haftada,7.haftada çikolataya,8.haftamda hamburgere ve patates kızartmasına aşerdim,bu hafta daha tık yok hani birşey olsam da yesem dediğim hiçbirşey yok.Dediğin gibi benim eşime de bir kelime söylesem akşama önümde oluyor veya yanımdaysa hemen bulur getirir Allah razı olsun.neden aşermiyorum acaba ya ? Herşeyden işkilleniyor insan,bu arada yediklerimden sonra afedersin Boğaz'ımda oluşan gaz hala devam ediyor da haa ben hamileyim diyorum yoksa anlamıcamHala bazı şeylerin kokusu burnuma gelir mıs mis olsa da yesem derim ama sağolsun kocam buna izin vermiyor agzımdan çıktığı anda akşam evde oluyor çok şükürbi kaç şey kaldı mevsimini bekliyorum az daha tadı güzel olsun diye. Yani hala geçmedi. Ve bunlar sadece meyve başka hiçbir şey asermedım. Sen?
Nasıl yani ikili testte cinsiyet belli oluyor mu kesin mi?Geneli doğru çıkıyo ikili tessttede cinsiyet belli oluyo
Canım ancak ultrasonda anlaşılıyor kanama çok geç de olabiliyormuş çünkü. bana boş gebelik demişlerdi araştırmıştım baya. sonra ultrasonda bebeğimizi gördük 8-9. haftaya kadar beklemek lazım diye düşünüyorum geç döllenme de olabiliyor bazen.
Keşke hemen görebilsek hıssedebılsek di miValla ben salkım minik domatese aşerdim 5.haftada sonra eriğe aşerdim 6.haftada,7.haftada çikolataya,8.haftamda hamburgere ve patates kızartmasına aşerdim,bu hafta daha tık yok hani birşey olsam da yesem dediğim hiçbirşey yok.Dediğin gibi benim eşime de bir kelime söylesem akşama önümde oluyor veya yanımdaysa hemen bulur getirir Allah razı olsun.neden aşermiyorum acaba ya ? Herşeyden işkilleniyor insan,bu arada yediklerimden sonra afedersin Boğaz'ımda oluşan gaz hala devam ediyor da haa ben hamileyim diyorum yoksa anlamıcam
O kesedir canım 5 haftalıkken 15 mm olmaz bebek. daha kesede görünmüyordur o 6-7. haftalarda görünürmesela doktor bana salı günü 15 mm 5 haftalık demişti o ultrasyonda gördüğümüz kesemi bebekmi onda kararsız kaldım doktorada sormadım sonradan aklıma geldi zaten o an soracaklarımıda unutuyorum =( kafam çok karısık ya 2 hafta sonra kalp atısını duyarız dedı ama bılemıyorumkı
Yani doktor olumsuz bisi dememis kesen var icin rahat olsun bebek oluşur yavaş yavaş boşuna endiselenme sadece kalp atisini duymayi beklemesela doktor bana salı günü 15 mm 5 haftalık demişti o ultrasyonda gördüğümüz kesemi bebekmi onda kararsız kaldım doktorada sormadım sonradan aklıma geldi zaten o an soracaklarımıda unutuyorum =( kafam çok karısık ya 2 hafta sonra kalp atısını duyarız dedı ama bılemıyorumkı
Allah iyiliğini versin emiKeşke hemen görebilsek hıssedebılsek di miben şimdi incir ve üzümü bekliyorum. İlk erik çilek diye gitti sonra kayısı kıraz sonra kavun karpuz bitmiyo liste kabarık . Bi kirazı zor bulduk ha bi de dut istiyorum böyle bal gibi
ben ilk turşu aşermiştim sonra kuru incir sonra ne gördüysem canım cekıyoHamiş arkadaşlarım ,bende 7. Haftaya kadar süren aşermeler tamamen kayboldu,siz de de bu durum var mı ??
aşer aşer tadını çıkar hamileliğin
Allah iyiliğini versin emiGaliba benim böyle aşermelerim olmucak bende sahteden aşeririm bari napaym
Canım korkma ne guzel iste benim hiç olmadi daha sansliyiz :)ya kızlar bende de hiç bulantı kusma yok ne güzel diye yazmışsınız ama insan bi garip hissediyo kendini bi aciplik mi var diye ya da yolunda gitmeyen birşeyler mi var diye . Herşeyden nem kapar oldum bu hamilelik paranoyak yaptı şu riskli dönemler bitse de biraz rahat edebilsek
Canım ultrason çok kötü bulanık net belli değil ama yuvarlaga benzemiyo hayırlı evlat olur inş Çin takviminede bak oda tutuyo ultrason fotosu Çin takvimi bide ikili testi ablamin arkadasinda denedim hepsi doğru çıktıcanım sence bu yuvarlak mı yoksa fasulye gibi mii merak ettimmm
Ay ben ilk defa duydum böyle biseydogrumuymus acaba
Canım boş gebelik ultrasonda belli olurbir şey sorabilirmiyim boş kese nasıl anlaşılıyor kaçıncı haftada anlaşılır bir arkadaşım kanama olunca anlaşılıyor demişti ama size sormak istiyorum?
Evet canım BTA hcg bölümü var orda 50 nin altı erkek 50 üstü kızNasıl yani ikili testte cinsiyet belli oluyor mu kesin mi?
Evet ya ben kavunla karpuzu sırf kokusu için yiyorum sanki eşimle balkonda oturuyoruz havayı kokluyorum biri karpuz yiyor diyorum o dereceben ilk turşu aşermiştim sonra kuru incir sonra ne gördüysem canım cekıyoarada bi döner istiyo pizza istiyo lahmacun aşermiştim kokusu burnuma gelıyodu valla deli gbi çilek erik yıyodum gecen haftaya kadar bikere karpuz istedi canım tadına baktım yetti bana bazı seylerın kokusu acayip güzel gelıyo buram buram kokuyo boyle
Benımkı hiç birine benzemıyo bildiğin fasulye şeklindeydi abartısızBuda kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?