5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Valla ben salkım minik domatese aşerdim 5.haftada sonra eriğe aşerdim 6.haftada,7.haftada çikolataya,8.haftamda hamburgere ve patates kızartmasına aşerdim,bu hafta daha tık yok hani birşey olsam da yesem dediğim hiçbirşey yok.Dediğin gibi benim eşime de bir kelime söylesem akşama önümde oluyor veya yanımdaysa hemen bulur getirir Allah razı olsun.neden aşermiyorum acaba ya ? Herşeyden işkilleniyor insan,bu arada yediklerimden sonra afedersin Boğaz'ımda oluşan gaz hala devam ediyor da haa ben hamileyim diyorum yoksa anlamıcam

mesela doktor bana salı günü 15 mm 5 haftalık demişti o ultrasyonda gördüğümüz kesemi bebekmi onda kararsız kaldım doktorada sormadım sonradan aklıma geldi zaten o an soracaklarımıda unutuyorum =( kafam çok karısık ya 2 hafta sonra kalp atısını duyarız dedı ama bılemıyorumkı

Keşke hemen görebilsek hıssedebılsek di mi ben şimdi incir ve üzümü bekliyorum. İlk erik çilek diye gitti sonra kayısı kıraz sonra kavun karpuz bitmiyo liste kabarık . Bi kirazı zor bulduk ha bi de dut istiyorum böyle bal gibi

O kesedir canım 5 haftalıkken 15 mm olmaz bebek. daha kesede görünmüyordur o 6-7. haftalarda görünür

Yani doktor olumsuz bisi dememis kesen var icin rahat olsun bebek oluşur yavaş yavaş boşuna endiselenme sadece kalp atisini duymayi bekle

Allah iyiliğini versin emi Galiba benim böyle aşermelerim olmucak bende sahteden aşeririm bari napaym

Hamiş arkadaşlarım ,bende 7. Haftaya kadar süren aşermeler tamamen kayboldu,siz de de bu durum var mı ??
ben ilk turşu aşermiştim sonra kuru incir sonra ne gördüysem canım cekıyo arada bi döner istiyo pizza istiyo lahmacun aşermiştim kokusu burnuma gelıyodu valla deli gbi çilek erik yıyodum gecen haftaya kadar bikere karpuz istedi canım tadına baktım yetti bana bazı seylerın kokusu acayip güzel gelıyo buram buram kokuyo boyle

Merhaba arkadaslar,
Bende kismetse aralik annesi olacagim, ama 1 haftadan berichtet kasintidAn oluyorum, ozellikl geceleri, doktora gittik ama sadece krem verdi, bilmiyorum hamilelikten mi yoksa bişey mi alerji yaptı.

ya kızlar bende de hiç bulantı kusma yok ne güzel diye yazmışsınız ama insan bi garip hissediyo kendini bi aciplik mi var diye ya da yolunda gitmeyen birşeyler mi var diye . Herşeyden nem kapar oldum bu hamilelik paranoyak yaptı şu riskli dönemler bitse de biraz rahat edebilsek

Canım korkma ne guzel iste benim hiç olmadi daha sansliyiz :)

canım sence bu yuvarlak mı yoksa fasulye gibi mii merak ettimmm
Canım ultrason çok kötü bulanık net belli değil ama yuvarlaga benzemiyo hayırlı evlat olur inş Çin takviminede bak oda tutuyo ultrason fotosu Çin takvimi bide ikili testi ablamin arkadasinda denedim hepsi doğru çıktı

Evet ya ben kavunla karpuzu sırf kokusu için yiyorum sanki eşimle balkonda oturuyoruz havayı kokluyorum biri karpuz yiyor diyorum o derece

Kızlar bakın bu erkek mesela

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-18-19-00-20.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…