5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

evet ücreti çok fazla. devlette karşılamıyor sanırım ama ben yaptıracagım. çünkü normalde çok paniğim iikili testten ne sonuç çıkarsa çıksın kesin olmadığı için daha panik olurum.
bide doktor kese küçük bebeğe göre dedi. o yüzden canım çok sıkkın. ihtimale atamam

Evet cok haklisiniz suan bizimde skisiklik olmasa ilk yapicagm seydi sadece onu yaptrmak istiyodum ama hayat bazen maddi suprizler yapiyo :) insallah hic bi sorun cikmaz hic birimizde kizlar

Evet cok haklisiniz suan bizimde skisiklik olmasa ilk yapicagm seydi sadece onu yaptrmak istiyodum ama hayat bazen maddi suprizler yapiyo :) insallah hic bi sorun cikmaz hic birimizde kizlar
inşallah Allah'ım bebeklerimize sağlık verir onları bizden ayırmaz

Kızlar varya ruh halim öyle bulanık ki akşam a kadar oturup aglayabilirim.duygusal a bağladım iyice

Ben
Kizlar ikili test hakkinda ne dusunuyosunuz yaptircak misiniz siz
M Dr direk gönderdi sormadi bile devlette Dr um ters bir adam akıntı var normal mi diyorum ses vermiyor kasik ağrım var diyorum ses vermiyor cins ya

Ben

M Dr direk gönderdi sormadi bile devlette Dr um ters bir adam akıntı var normal mi diyorum ses vermiyor kasik ağrım var diyorum ses vermiyor cins ya
Başka bir hastaneye git Can'ım ona mecburmusun.Böyle yaptıkça daha da sinir oluyor insan,bi kaşık suda boğarım valla onu

Kızlar varya ruh halim öyle bulanık ki akşam a kadar oturup aglayabilirim.duygusal a bağladım iyice
Ya bununla ilgili konu açmayı bile düşündüm bu hafta sonu kpss var başta iyi çalıştım ama sonra hepsi bitti gitti çok umutluydum kendimden ama şimdi hiç bi şey yapasım yok sürekli yatıyorum o kadar sıkıldım ki makyaj yapıp Kocamın yanına gitmek alışveriş yapmak istiyorum dışarda hunharca yemek yemek istiyorum e bi de libido var tabi. 3 aydır sadece sarılıp uyuyoruz hayatımda sanki hiç bişey yolunda değilmiş gibi. Ailemi özledim yolculuk da yasak oraya da gidemiyorum.kendımı çirkin hissediyorum uff neler neler eşimin yaptığı her şeye takılıyorum. Allahıma çok şükür bi mucizem var bin şükür.

Hep hormonlardan dolayi aynıyiz hep.Rabbim sagsaglim nasip etsin insallah yavrularimizi

Başka bir hastaneye git Can'ım ona mecburmusun.Böyle yaptıkça daha da sinir oluyor insan,bi kaşık suda boğarım valla onu
Canım özelde ki Dr lar doğal yolla hamile kalman imkansız diyordu bu dr sabret Allah in izniyle olur dedi tedavi falan bu vesile Rabbim nasip etti.Dr um dan sıkıntım tedavini yapıyo ama sana açıklama yapmıyor oda insanı arafta bırakıyor

sabırsızlanıyorum ikili test için ama benimde derdim devlette yaptırmak istiyorum boş yere para vermek istemiyorum ama doktorum özelde onunluda çatışmak istemiyorum çünkü devlette yaptırsam olur mu dedim bana devlet yepmaz ancak fakülte yapar oda 35 tl eksik alır değmez dedi. beni kandırması da hoşuma gitmedi ama belliki devlete de göndermek istemiyor doktoru da sevmiştim normalde kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…