Benimki fasulye fasulye :) :) onun fasulyesini severim ben ya zaten çin rus takvimide erkek dio benimkide fasulye gibi erkek erkek bu babamin adini koyucam ya insallah erkektir
Fasulye olunca erkek yuvarlak olunca kiz kesenin sekli canim bunun icin bi form daha var kese sekline gore bebegin kesesinin neresinde die bakip yorumluo oda bana erkek demisti
Fasulye olunca erkek yuvarlak olunca kiz kesenin sekli canim bunun icin bi form daha var kese sekline gore bebegin kesesinin neresinde die bakip yorumluo oda bana erkek demisti
Canim kesenin sekline gore cinsiyet yorumluyolar bide bebegin kesenin icinde sagdami soldami ona bakiolar oyle yorumluyolar ben de bilmiom nette kadinlar klubunde bi form daha var orda bi bayan yorumluyo zaten saolsun bi bakin olmazsa
İlkin de evet oğlum şuan 3.5 yaşında sağlıklı çok şükür, ama o doktordan öyle net biliyor gibi bir cevap duyunca şok oldum ağlayarak çıktım hastane den, ve bir daha o hastaneye gitmemiştim, şimdi ikinci hamileliğim ve deneyimli olarak yaptırmak istemiyorum, 18-22 haftalar arasında oluyormuş ayrıntılı
İnsallah en onemlisi stres yapmamak modumuzu dusurmeye gerek yok ama onlem amacli yapmak onemli tabi bakalim insallah skinti cikmaz bi sorun cikmaz Allah herkesin yardimcisi olsun
sabırsızlanıyorum ikili test için ama benimde derdim devlette yaptırmak istiyorum boş yere para vermek istemiyorum ama doktorum özelde onunluda çatışmak istemiyorum çünkü devlette yaptırsam olur mu dedim bana devlet yepmaz ancak fakülte yapar oda 35 tl eksik alır değmez dedi. beni kandırması da hoşuma gitmedi ama belliki devlete de göndermek istemiyor doktoru da sevmiştim normalde kafam karıştı
Canım ancak ultrasonda anlaşılıyor kanama çok geç de olabiliyormuş çünkü. bana boş gebelik demişlerdi araştırmıştım baya. sonra ultrasonda bebeğimizi gördük 8-9. haftaya kadar beklemek lazım diye düşünüyorum geç döllenme de olabiliyor bazen.
Hala bazı şeylerin kokusu burnuma gelir mıs mis olsa da yesem derim ama sağolsun kocam buna izin vermiyor agzımdan çıktığı anda akşam evde oluyor çok şükür bi kaç şey kaldı mevsimini bekliyorum az daha tadı güzel olsun diye. Yani hala geçmedi. Ve bunlar sadece meyve başka hiçbir şey asermedım. Sen?