5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Yuvarlak olunca ne fasulye gibi olunca ne oluyor mus kizlar

Benimki fasulye fasulye :) :) onun fasulyesini severim ben ya zaten çin rus takvimide erkek dio benimkide fasulye gibi erkek erkek bu babamin adini koyucam ya insallah erkektir

Fasulye olunca erkek yuvarlak olunca kiz kesenin sekli canim bunun icin bi form daha var kese sekline gore bebegin kesesinin neresinde die bakip yorumluo oda bana erkek demisti
Ay ben ilk defa duydum böyle biseydogrumuymus acaba

Fasulye olunca erkek yuvarlak olunca kiz kesenin sekli canim bunun icin bi form daha var kese sekline gore bebegin kesesinin neresinde die bakip yorumluo oda bana erkek demisti
kesenin şeklimi yoksa bebeğin şeklimi önemli acaba

Canim kesenin sekline gore cinsiyet yorumluyolar bide bebegin kesenin icinde sagdami soldami ona bakiolar oyle yorumluyolar ben de bilmiom nette kadinlar klubunde bi form daha var orda bi bayan yorumluyo zaten saolsun bi bakin olmazsa

sağol cevabın için bende yaptırmıcam

Ben günü aldım ama bende cok cok kararsızım kızmet bakalım inşallah gereksiz yere üzülmeyiz
İnsallah en onemlisi stres yapmamak modumuzu dusurmeye gerek yok ama onlem amacli yapmak onemli tabi bakalim insallah skinti cikmaz bi sorun cikmaz Allah herkesin yardimcisi olsun

yaptırma kafan rahat olsun

bir şey sorabilirmiyim boş kese nasıl anlaşılıyor kaçıncı haftada anlaşılır bir arkadaşım kanama olunca anlaşılıyor demişti ama size sormak istiyorum?

bir şey sorabilirmiyim boş kese nasıl anlaşılıyor kaçıncı haftada anlaşılır bir arkadaşım kanama olunca anlaşılıyor demişti ama size sormak istiyorum?
Canım ancak ultrasonda anlaşılıyor kanama çok geç de olabiliyormuş çünkü. bana boş gebelik demişlerdi araştırmıştım baya. sonra ultrasonda bebeğimizi gördük 8-9. haftaya kadar beklemek lazım diye düşünüyorum geç döllenme de olabiliyor bazen.

Hamiş arkadaşlarım ,bende 7. Haftaya kadar süren aşermeler tamamen kayboldu,siz de de bu durum var mı ??
Hala bazı şeylerin kokusu burnuma gelir mıs mis olsa da yesem derim ama sağolsun kocam buna izin vermiyor agzımdan çıktığı anda akşam evde oluyor çok şükür bi kaç şey kaldı mevsimini bekliyorum az daha tadı güzel olsun diye. Yani hala geçmedi. Ve bunlar sadece meyve başka hiçbir şey asermedım. Sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…