5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Iyi iyi çok şūkūr sevindim
Bişey sorcam canim yaa sen bu iğnekeri saati saatinemi vuruyosun?
Ben de kendim vuruyorum saat 12.00de ama ramazanda bu gidişle tutamiycam.kendimce bi çözūm ūrettim bilmiyorum nekadar doğru.diyorumki ramazana kadar hergūn yarım saat geç vursam iğnemi böylelikle 16gūn sonra saat 20.00de vurmuş oluyorum.sence nekadar doğru sen sağlikcisin ondan sana danışayım dedim

Bende de aynı ama yorgunluk çok.oluyor birde çalışınca ayaklarim çok fena oluyor akşamları midem kötü oluyor ve gece yemekleri var bende
Canim neden gece yiyosun bu gidişle erken kilo alirsin.işin icabimi öyle oldu?
Gerçi sana diyorum ama kendim bu pis bulantilari bastırcam diye yemekten şimdiden 2buçuk kilo aldım
Oof of

Oy maşallah
12.haftadasin peki şikayetlerin azaldımı
Benim tek problemim bulanti ve kusma bi o geçmedi hala ilaç alıyorum o yüzden onun dışında yorgunluk duygusallık uykusuzluk kasık ağrıları hiç koymuyo bana evdeyim çünkü hep bi şekilde hallediyorum. Ama o bulanti yok muuu

Canim saatinde vuruyorum skinti olmaz ama hani oruc tutabilcenmi tamam islamiyette 4 aydan onceki gebeliklerde oruc tutulur ama sivi az almak je kadar dogru bilmiorum ya bende onu dusunuyomda yapma diolar

Korkma korkma bizimkiler daha bu kadar olmadı ya boyle gorunce cok hosuma gitti insallah bi daha ki randevuya biizimkisi de boyle olur teyzesi.

Amin canım inş
Ben her zaman tanıdık tanimadik herkese yürekten dua ederim bu 4 senede yaşadıklarımı bir ben birde Allah bilir.hepimiz zaten hemen hemen ayni şeyleri yasiyoruz.Rabbim doğru zamanini biliyor elbet.hiçbirimizin kucağıni boş koymasin Rabbim inşallah

Canım bende onbir yıl neler çektim bi ben bi allah bilir çok zor bir imtihan rabbim dayanma gücü ve sabır versin

Korkma korkma bizimkiler daha bu kadar olmadı ya boyle gorunce cok hosuma gitti insallah bi daha ki randevuya biizimkisi de boyle olur teyzesi.
Olurlar inşallah çok çabuk büyüyorlar çünkü Pzt kontrolum var 2 hafta olcak o zamn bakalım ne kadar değişmiştir kim bilir videosunu çektik bı de her akşam izliyoruz

Olurlar inşallah çok çabuk büyüyorlar çünkü Pzt kontrolum var 2 hafta olcak o zamn bakalım ne kadar değişmiştir kim bilir videosunu çektik bı de her akşam izliyoruz
Canım muz yumurta kaşar peyniri bebikin kilo almasına birebir tüketmeye çalış

Canım bana kız gibi geldi böyle kafa yapısı çok narin yinede allah bilir
Rabbim hayırlısını saglıklısını versin inşallah ama doğal olarak hepimiz çok merak ediyoruz eşim kız istiyor kız olcak diyo ama ben de erkek hissediyorum hep bakalım hayırlısı erkekse belki Pzt belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…