5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canım öncelikle sağlıklı olmasi pazartesi günü belli olur inş bakalım tahminlerimiz dogrumu böyle bebikin narin duruyo

Canım muz yumurta kaşar peyniri bebikin kilo almasına birebir tüketmeye çalış
Yumurta hiç sevmem ama başta biraz zorladım yemek için sonra bulantılarım çok olunca yine bıraktım yemiyorum. Her gün muz yiyordum ama o da biraz kabızlık yapıyo bi de hareket de etmiyorum ben kotu oluyo bakalım görücez gelısım önde gidiyo ama çok da merak ediyorum napıyo şimdi acaba dıye

Canım öncelikle sağlıklı olmasi pazartesi günü belli olur inş bakalım tahminlerimiz dogrumu böyle bebikin narin duruyo
Hadi bakalım inşallah benim dışımda herkes kız diyor ben de anneler hisseder diyorum onlara nasip bekleyip görelim ıns

Bende sürekli meyve arıyorum istiyorum içim yanıyo bi de hep dondurma yiyesim var

Yok hiç dondurma çekmedi canım sadece meyve bi de domates salatalık sulu sulu
Bende yemek pek yemiyorum sadece meyve yesem yerim başkada bişi istemem, geçen biber doğrarken karpuz kokusu aldım 4,5 kiloluk karpuzun yarısından fazlasını yedim, hala da yiyorum doymuyorum. Tüm meyvelere saldırasım geliyo resmen. Sağolsun kocişim ve babacım meyve taşımaktan mahvoldular

Aynen yaa keşke meyve karın doyursa bi de başka şey yemesek . Günde bi kavun yiyorum bi karpuzu 2-3 günde bitiriyorum allah sonumuzu hayır etsin

Çok geçmiş olsun umarim bu haftadan sonra azalır

Aminn inşallah allahım dileklerimizi kucaklarimizi kabul etsin
Amin

Canim saatinde vuruyorum skinti olmaz ama hani oruc tutabilcenmi tamam islamiyette 4 aydan onceki gebeliklerde oruc tutulur ama sivi az almak je kadar dogru bilmiorum ya bende onu dusunuyomda yapma diolar
Zaten hepsini tutamasamda dayanabildiğim kadarînı tutmayı istiyorum nebilim 2haftasini tutup 2sini tutmamak gibi.

Valla bakalim bende hic tutamasam basinda ortasinda sonunda tutarim o zaman kurtlar kuslar bile tutuyo cunku kalp rahatsizligimdan dolayi zaten yasak bana ama tutuyodum genede kalmiyodum yerimden bi sekilde tutuyoduma ama bakalim bu sene napcaz
Zaten hepsini tutamasamda dayanabildiğim kadarînı tutmayı istiyorum nebilim 2haftasini tutup 2sini tutmamak gibi.

Kızlar ya kabızlık sorunjnu nasıl hallediyorsunuz ben rezene kayısı vs deniyorum ama artık fayda etmiyor

Kızlar ya kabızlık sorunjnu nasıl hallediyorsunuz ben rezene kayısı vs deniyorum ama artık fayda etmiyor
Bende de var malesef Can'ım,sen hamilelik takvimi oluşturmamışsın kaçıncı haftadasın göremiyorum.ben de hem kabızlık hem gaz hem de yediklerimden sonra geğirme oluyor,insanları rahatsız edecek seste değil ama kendi Halim'de ama sürekli oluyor perişan ediyor yatana kadar.Kabızlık için de birşey yapmadım,taze kayısı yedim bir haftadır ama yok yani aynı pek değişen birşey olmadı.bu arada hamilelik takvimini sayfanın sağ üstünde bulunan ismine tıklıyorsun kişisel bilgilerime giriyorsun altta bebeğin doğacağı Tarihi girip kaydet yapıyorsun

10 haftadayım ve senle tüm şikayetlerimiz aynı ve mide bulantılarım cıkarmalarım oldugu için 2.5 kilo verdim şimdiyr kadar

Kızlar göbek deliğimin iç kısmı (karnımın içindeki altı) gıdıklanıyor çözemedim nedendir

10 haftadayım ve senle tüm şikayetlerimiz aynı ve mide bulantılarım cıkarmalarım oldugu için 2.5 kilo verdim şimdiyr kadar
Ben çıkarmıyorum Can'ım bulantımda yok,vermedim kilo sadece geğirme oluyor maalesef.birde gece 3 ve üzerinde tuvalete gidiyorum uykum bölündüğü içim de sabah 10 dan önce uyanamıyorum.Hala daha geğiriyorum valla bıktım,sen doktora gidersen sorarmısın bu neden oluyor Nasıl geçecek diye valla çok makbule geçer

Ne yapcak annesi oda sana kavuşmak için gün sayıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…