Canım öncelikle sağlıklı olmasi pazartesi günü belli olur inş bakalım tahminlerimiz dogrumu böyle bebikin narin duruyoRabbim hayırlısını saglıklısını versin inşallah ama doğal olarak hepimiz çok merak ediyoruz eşim kız istiyor kız olcak diyo ama ben de erkek hissediyorum hep bakalım hayırlısı erkekse belki Pzt belli olur
Yumurta hiç sevmem ama başta biraz zorladım yemek için sonra bulantılarım çok olunca yine bıraktım yemiyorum. Her gün muz yiyordum ama o da biraz kabızlık yapıyo bi de hareket de etmiyorum ben kotu oluyoCanım muz yumurta kaşar peyniri bebikin kilo almasına birebir tüketmeye çalış
Hadi bakalım inşallah benim dışımda herkes kız diyor ben de anneler hisseder diyorum onlaraCanım öncelikle sağlıklı olmasi pazartesi günü belli olur inş bakalım tahminlerimiz dogrumu böyle bebikin narin duruyo
Bende sürekli meyve arıyorum istiyorum içim yanıyo bi de hep dondurma yiyesim varHala bazı şeylerin kokusu burnuma gelir mıs mis olsa da yesem derim ama sağolsun kocam buna izin vermiyor agzımdan çıktığı anda akşam evde oluyor çok şükürbi kaç şey kaldı mevsimini bekliyorum az daha tadı güzel olsun diye. Yani hala geçmedi. Ve bunlar sadece meyve başka hiçbir şey asermedım. Sen?
Yok hiç dondurma çekmedi canım sadece meyve bi de domates salatalık sulu suluBende sürekli meyve arıyorum istiyorum içim yanıyo bi de hep dondurma yiyesim var
Bende yemek pek yemiyorum sadece meyve yesem yerim başkada bişi istemem, geçen biber doğrarken karpuz kokusu aldım 4,5 kiloluk karpuzun yarısından fazlasını yedim, hala da yiyorum doymuyorum. Tüm meyvelere saldırasım geliyo resmen. Sağolsun kocişim ve babacım meyve taşımaktan mahvoldularYok hiç dondurma çekmedi canım sadece meyve bi de domates salatalık sulu sulu
Aynen yaa keşke meyve karın doyursa bi de başka şey yemesek . Günde bi kavun yiyorum bi karpuzu 2-3 günde bitiriyorum allah sonumuzu hayır etsinBende yemek pek yemiyorum sadece meyve yesem yerim başkada bişi istemem, geçen biber doğrarken karpuz kokusu aldım 4,5 kiloluk karpuzun yarısından fazlasını yedim, hala da yiyorum doymuyorum. Tüm meyvelere saldırasım geliyo resmen. Sağolsun kocişim ve babacım meyve taşımaktan mahvoldular
Çok geçmiş olsun umarim bu haftadan sonra azalırBenim tek problemim bulanti ve kusma bi o geçmedi hala ilaç alıyorum o yüzdenonun dışında yorgunluk duygusallık uykusuzluk kasık ağrıları hiç koymuyo bana evdeyim çünkü hep bi şekilde hallediyorum. Ama o bulanti yok muuu
Aminn inşallah allahım dileklerimizi kucaklarimizi kabul etsinBen her zaman tanıdık tanimadik herkese yürekten dua ederim bu 4 senede yaşadıklarımı bir ben birde Allah bilir.hepimiz zaten hemen hemen ayni şeyleri yasiyoruz.Rabbim doğru zamanini biliyor elbet.hiçbirimizin kucağıni boş koymasin Rabbim inşallah
Allah nazarlardan kem gözlerden korusun inş.Ayy korktum şimdi gerçi hepiniz maşallah diyorsunuz darabbim isteyen herkese nasip etsin
Zaten hepsini tutamasamda dayanabildiğim kadarînı tutmayı istiyorum nebilim 2haftasini tutup 2sini tutmamak gibi.Canim saatinde vuruyorum skinti olmaz ama hani oruc tutabilcenmi tamam islamiyette 4 aydan onceki gebeliklerde oruc tutulur ama sivi az almak je kadar dogru bilmiorum ya bende onu dusunuyomda yapma diolar
Zaten hepsini tutamasamda dayanabildiğim kadarînı tutmayı istiyorum nebilim 2haftasini tutup 2sini tutmamak gibi.
Bende de var malesef Can'ım,sen hamilelik takvimi oluşturmamışsın kaçıncı haftadasın göremiyorum.ben de hem kabızlık hem gaz hem de yediklerimden sonra geğirme oluyor,insanları rahatsız edecek seste değil ama kendi Halim'de ama sürekli oluyor perişan ediyor yatana kadar.Kabızlık için de birşey yapmadım,taze kayısı yedim bir haftadır ama yok yani aynı pek değişen birşey olmadı.bu arada hamilelik takvimini sayfanın sağ üstünde bulunan ismine tıklıyorsun kişisel bilgilerime giriyorsun altta bebeğin doğacağı Tarihi girip kaydet yapıyorsunKızlar ya kabızlık sorunjnu nasıl hallediyorsunuz ben rezene kayısı vs deniyorum ama artık fayda etmiyor
10 haftadayım ve senle tüm şikayetlerimiz aynı ve mide bulantılarım cıkarmalarım oldugu için 2.5 kilo verdim şimdiyr kadarBende de var malesef Can'ım,sen hamilelik takvimi oluşturmamışsın kaçıncı haftadasın göremiyorum.ben de hem kabızlık hem gaz hem de yediklerimden sonra geğirme oluyor,insanları rahatsız edecek seste değil ama kendi Halim'de ama sürekli oluyor perişan ediyor yatana kadar.Kabızlık için de birşey yapmadım,taze kayısı yedim bir haftadır ama yok yani aynı pek değişen birşey olmadı.bu arada hamilelik takvimini sayfanın sağ üstünde bulunan ismine tıklıyorsun kişisel bilgilerime giriyorsun altta bebeğin doğacağı Tarihi girip kaydet yapıyorsun
Ben çıkarmıyorum Can'ım bulantımda yok,vermedim kilo sadece geğirme oluyor maalesef.birde gece 3 ve üzerinde tuvalete gidiyorum uykum bölündüğü içim de sabah 10 dan önce uyanamıyorum.Hala daha geğiriyorum valla bıktım,sen doktora gidersen sorarmısın bu neden oluyor Nasıl geçecek diye valla çok makbule geçer10 haftadayım ve senle tüm şikayetlerimiz aynı ve mide bulantılarım cıkarmalarım oldugu için 2.5 kilo verdim şimdiyr kadar
Ne yapcak annesi oda sana kavuşmak için gün sayıyor :)Yumurta hiç sevmem ama başta biraz zorladım yemek için sonra bulantılarım çok olunca yine bıraktım yemiyorum. Her gün muz yiyordum ama o da biraz kabızlık yapıyo bi de hareket de etmiyorum ben kotu oluyobakalım görücez gelısım önde gidiyo ama çok da merak ediyorum napıyo şimdi acaba dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?