5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bendw 1bucuk kilo aldim malesef. Kizlar benim canim acayip burger king cekiyo sagliksiz biliyorum ama siz olsaniz yer miydiniz yesem mi ki napsam
Evde kendin yapmayı denesen en azından içinde ne olduğunu bilirsin canım. Benim de canım çekti hani olsa yerim modundayım ama içinde ki köfte beni çok düşündürüyor risk almazdım herhalde

Burger kingi beni canim 1 haftadir istiyo esim goturmuyo ama sagliksiz dio bu arada ben sizden sonra hamile kalmama ragmen 2 kilo aldim

Evde kendin yapmayı denesen en azından içinde ne olduğunu bilirsin canım. Benim de canım çekti hani olsa yerim modundayım ama içinde ki köfte beni çok düşündürüyor risk almazdım herhalde
tavuk burgee yiyorum zaten bwn hep etini bilmedigimdem ama onunda icine ne koyarlar bilmioz tabi

kızlar pazartesi doktor kontrolümde doktor kese bebeğe göre küçük demişti takibe alalım bol su iç cuma tekrar bakalım dedi. benim için lütfen dua edin herşey normale dönmüş olsun. yarın kontrolüm var ve çok korkuyorum. benim için lütfen dua edin

Bendw 1bucuk kilo aldim malesef. Kizlar benim canim acayip burger king cekiyo sagliksiz biliyorum ama siz olsaniz yer miydiniz yesem mi ki napsam
Günaydın Can'ım ben 3 gün önce yedim hem de big king xxl Yanına kola ve patates kızartması ile birlikte.Canım aşırı derecede çekmişti tutamadım kendimi

Bu arada eskiden de burger kingciydim.içindeki köfte at Eti felan değil,tamamen gerçek inek köfte,yurtdışında böylesi şeyler olabilir ama türkiyede böylesi kurumsal firmalara büyük bir kontrol getirdi devlet,herşey a dan z ye kontrol ediliyor.korkma sakın,araştırmadan birşey yenmez ama gönül rahatlığı ile yiyebilirsin

Günaydın Can'ım ben 3 gün önce yedim hem de big king xxl Yanına kola ve patates kızartması ile birlikte.Canım aşırı derecede çekmişti tutamadım kendimi
Valla canim yaninda ice tae ve kocaman patates kizartmasiyla yemek istiyorum bende ben tavuk burgerciyim yiyim bende madem ya amann nolcak annem abime hamileyken bol bol kola icmis hicte bisi olmamis

Valla canim yaninda ice tae ve kocaman patates kizartmasiyla yemek istiyorum bende ben tavuk burgerciyim yiyim bende madem ya amann nolcak annem abime hamileyken bol bol kola icmis hicte bisi olmamis
Sürekli yemek doğru değil de böyle işte 3 ayda bir felan birşey olmaz hem zaten en fazla kilo yapar,onu da hareketle hallederiz diye düşünüyorum.Allah bebeklerimizi bizim onları düşündüğümüzden daha çook koruyor
Kola da sürekli içilmezse daha iyi ben hamburgerin yanında bir kaç fırt içtim zaten asitli hiçbirşeyi sevmem normalde ama kola bastırıyor.canın çekiyorsa ye bence ,sakınan göze çöp batarmış,bunun çok fazla örneği var en güzeli abartmadan gönlümüzce hamileliğimizin tadını çıkarmak

İnşallah Can'ım sağlıklıdır bebeğin,telaşa girme ,bol bol su iç tuvaleti düşünmeden,tuvaleti düşününce insan içemiyor bebeğini düşün dualarım seninle içini ferah tut

Valla mı kız

Aynen dogru diyorsun onu kis bunu kis sevdugin seylerden vazgecmek mecbur oldugum seyleri de kendim yiyemiyorum zaten yumurtaymis vs vs iyice strese giriyor insan hayat tarzimiz degisti bunaldim sanki biraz kendimi odullendirsem iyi olacak

Valla canım,benim eşim işi dolayısıyla dünyayı gezdi,herşeyi araştırıyor hele ki hamileyim şimdi sağlıksız hiçbirşeyi Boğaz'ımdan geçirmez normalde de şimdi de ,hiç korkma.Sakınan göze çöp batarmış Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…