5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Cok cok erken ogrenmissiniz ne guzel..hayirlisi olsun ..benim ilk ogrendigimde 476 idi 2 gun sonra 1601 oldu ama hala kese gorunmedi o yuzden sordum 4000lerden sonra gorunuyormus kese ve 2 gunde bir 2ye katlamasi gerekiyormus degerin kendini...

Cok cok erken ogrenmissiniz ne guzel..hayirlisi olsun ..benim ilk ogrendigimde 476 idi 2 gun sonra 1601 oldu ama hala kese gorunmedi o yuzden sordum 4000lerden sonra gorunuyormus kese ve 2 gunde bir 2ye katlamasi gerekiyormus degerin kendini...
Evet çok erken öğrendim senin gördüğünüz değerlere ulaşabilirim bende umarım.. kuzenim de hamile 3000lerde gördü keseyi. İnşallah en kısa zamanda görürsünüz sende

kızlar lekelerim var benim doktor dinlen diyor başka br iey demiyor ne yapabilirim ?

Allaha haval et cnm biz ikimizde memuruz die bize hic bisey yapmadiklari gibi bi de annemin kredi cekip yaptigi ceyize sen naptin dediler bosver herkezin evladi var benim ustumde 1 cift bilezikten baska haklari yok olmamasini gectim hep ustumuzden gecinmeye calistilar neymis biz memurmusuz tamamda bizim kafamiz borctan hic ayikmadiki cok sukur cocugumada hic bisey yapmasin hos ogluna bise yapmayandan torununa bise yapmasini beklemiom da iste kac kez yatak odami kurcalarken yakaladim aman yüklügümü bike merakindan doker yani gorgu cok onemli bi insanda gorgu yoksa bosver sen o insani diorum ya iste allaha haval et bende oyle yapiom

Kızlar 16. Haftadan sonra duyacaksak cokta gerek yok sanırım cunku bebisin hareketlerini hissetmeye baslicaz 16-20 hafta gibi. Alanlar bikullansin memnun kalacak misiniz bide nette baktim jel suruyorlar jel gelmedi degil mi cihazla. Jele gerek var yaziyo mu

Nasıl can verecekler Allah ıslah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…