5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kizlar bu başlığı en basından beri takip ediyorum dua isteyenlere dua ediyorum benim de iki haftadır lekelenmem var hala gecmedi yatıyorum dua ederek yapacak bisey yok sanırım bi de progestan kullanıyorum.pantolonlar belimi sıkıyor ama alışveriş yapamıyorum korkudan

Oyy canım çok geçmiş olsun Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın olmayanlara da nasip etsin.

Sen icini ferah tut kuzum olumsuz hicbirsey dusunme evrene hep olumlu pozitif dusunceler yolla. Biz ne dusunursek basimiza o gelir. Allahim karnimdaki bebek en guvendigim sana emanet sen koru de . dusunme lekelenme hepimizde oldu gecicek

jel yerine vazelin krem bebe yağı ne sürseniz oluyor. duyamayanlar için de üzüldüm. dilerim bir hafta içinde duyarsınız. ben şuan 11+3 üm ve cok memnunum üründen...

canım bendede var lekelenme

Canim riskli donemi atlatmissin ama dua et nolur nolmaz dualarim seninle insallah yavrunu sagsalim al kucagina

bol bol dinlenin olumsuz düşünmeyin lütfen. alışveriş için önümüzde coook zaman olacak... üzmeyin kendinizi.

Kizlar birsey sorucam. 2 gundur batma ve karinda sancim var. Sizlerdede oluyor mu?
Arastirirken enfeksiyonun karin agrisi yaptigini okudum.
Bana yardimci olabilecek arkadaslar varmi?

Kizlar cok teşekkür ederim dualarınız icin bugun adet olacakmışım gibi bi ağrı da eklendi hayirlisi

Benim Dr her ay 1 kilo demişti 3 ayda 1 kilo almışım çok mutluyum bu yüzden bebeğimin gelişimi de çok güzel keşke hep böyle gitse sadece karnı çıkan hamilelere özenmişimdir hep
Kesinlikle bende sadece karnı çıkan hamilelere özenmişimdir.bende 3kg aldım

Jele gerek yok tatlım yazıyor içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…