Azosilin Tablet in olası yan etkileri ise şu şekildedir ;Canım ilaçlarda öyle etkiler oluyo benimde kan ilacı içtiğimde bazen kabız oluyorum bazende ishal anlamış değilim ama korkma ilacın senin vücudunda bağırsaklarını çok çalıştırmış demekkidoktoruna yinede sorarsın için rahatlar
Hmm canım bu ciddi ozaman, bence doktorunla bi görüş derim ben, ilacıda doktorunla görüşene kadar içme. Bol su içmeye çalış çünkü ishal su kaybına neden oluyo bebeğin susuz kalmasın. Özele gidiyosan bi ara sor canım.Azosilin Tablet in olası yan etkileri ise şu şekildedir ;
Bunların hepsi oldukça ciddi ve çok önemli yan etkilerdir bu ve bunlardan bir kaçını fark ederseniz en yakın sağlık kuruluşuna başvurunuz.
- Ürtiker
- Kurdeşen
- Dil ve boğazda, el ve yüzde meydana gelen ani şişmeler
- Ağır şekilde seyir eden ishal
- 3 gün veya da 3 günden daha uzun süre devam eden ishal
- Psödomembranöz kolit yani ( psödomembranöz kolit ; antibiyotik tedavisi ve sonucunda gelişen C. Difficle nin neden olduğu, kalın bağırsakta yer alan bir takım hücrelerin yıkımına neden olan bir hastalık çeşididir. )
ilacı içmeyi bıraksam mı
devlete gdıyorum canım. bi sağlık ocağına ugrayım nöbetçi ebe falan varsa sorarım yoksa akşam acile giderim ya da ilacı bırakırımHmm canım bu ciddi ozaman, bence doktorunla bi görüş derim ben, ilacıda doktorunla görüşene kadar içme. Bol su içmeye çalış çünkü ishal su kaybına neden oluyo bebeğin susuz kalmasın. Özele gidiyosan bi ara sor canım.
Ben oda yapmicam gerek gormuyorum park yatak alicam odamda yanimda durcak canimSelamun Aleykum kardeşlerim bebek odasi hakkinda fikriniz var mi? Ben agirlasmadan yavastan duzenleyim son aylarda zor olabilir oda duzenlemesi diye düşünüyorum ama tecrubeli annelerin de görüşünü almak isterim.
Kızlar ben bugün itibariyle demir hapı d vitamini multivitamin kullanmaya başladım.kullanan başlayan arkadaşlar var mi
Kızlarrrrrr Tıp fakültesindeki doktor herhangi bi sorun yok seni boşuna korkutmuşlar dedi ve öksürdüğümden dolayı idrarmı yoksa bebeğin sıvısımı çıkıyo diye alttan baktı Allaha şükür bişey yok hatta normal doğum yapıcak gibi görünüyosun dedi. Ve 2 hafta sonraya kontrolde takip ediceklermiş büyüme falan nasıl diye.
Prof. Dr gittik detaylı ultrasonla baktı ve 2'li Tarama testimi değerlendirdi herhangi bi özürlülük durumu görünmüyo dedi sadece bebeğin eşi normalden biraz büyük buda kordondan bebeğe kan akışını ileri dönemlerde etkileyebilir bunun için genetik testini yaptırabilirsin dedi ve bebe aspirini kullanarak bu duruma çare bulunabilir dedi. Kan hızlandırarak kordondan kan geçişini rahat sağlıcak dedi. Haziranın 1 inde kendi doktoruma hepsini anlatıcam bakalım ne uygulicak. Haftayada izmirde abim tanıdığı genetik araştırması yapan doktora muayene olucam. İnşallah sorunsuz bi şekilde devam edicek..
Kızlarr dualarınız için bana destek olduğunuz için sizlere nekadar teşekkür etsem azdır. Allah razı olsun hepinizden Rabbim bebeklerimizi korusun.
Canım içini ferah tut ama doktorlar 3. aydan sonra ayda bir kontrole çağırıyo bana kalırsa 2 haftada bir gidin ve içinizde kötü bi his varsa hemen gidin. 1 ayı beklemeyin çünki o bir ay içinde sizin haberiniz olmadan neler neler olabilir önleminizi alın. İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın canım dualarım seninle.Bana vermedi doktorum, unuttumu acaba
Çok şükür bu ne güzel bir haber ... ben tuhaf rüyalar görüyorum bu konuyla ilgili testlerim haftaya çıkacak, kafayı yemek üzereyim umarım hersey yolundadir
İnşallah herşey yolunda gider, sağlıkla dünyaya gelir.Merhaba arkadaslar. Ben 2kez dusuk yaptim. Biri 5 haftalikti ikincisi 6+5 di.ikisi de kürtaj olmadan spontan dustu. Cok sukur ki gebe oldugum haberini 3.kez aldim masallah. Allahin izniyle saglikla ilerler gebelik. Cok korkuyorum. Doktora gitmeye cekiniyorum. Saglik ocagnda kan tahlilinde 634.19 cikti degerim. Bakalm rabbim yardim etsin bize
Bana vermedi doktorum, unuttumu acaba
Doktora gidince bir sor canim sen
Canım içini ferah tut ama doktorlar 3. aydan sonra ayda bir kontrole çağırıyo bana kalırsa 2 haftada bir gidin ve içinizde kötü bi his varsa hemen gidin. 1 ayı beklemeyin çünki o bir ay içinde sizin haberiniz olmadan neler neler olabilir önleminizi alın. İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın canım dualarım seninle.
terbiyesizlikte had safaya ulaşmış bide koca kadın
Canım gebelik testi gibi birşey aabah idrarınla yapıyorsun haberlerde gördüm sabahNasil biseymis canim bu merak ettim
benim eşim de almayalım belki zararı falan olur dedibenım eşim begenmedialmıyoruz
Hayırlı olsunHamile olduğumu dün öğrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?