5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Azosilin Tablet in olası yan etkileri ise şu şekildedir ;

• Ürtiker
  • Kurdeşen
  • Dil ve boğazda, el ve yüzde meydana gelen ani şişmeler
  • Ağır şekilde seyir eden ishal
  • 3 gün veya da 3 günden daha uzun süre devam eden ishal
  • Psödomembranöz kolit yani ( psödomembranöz kolit ; antibiyotik tedavisi ve sonucunda gelişen C. Difficle nin neden olduğu, kalın bağırsakta yer alan bir takım hücrelerin yıkımına neden olan bir hastalık çeşididir. )
Bunların hepsi oldukça ciddi ve çok önemli yan etkilerdir bu ve bunlardan bir kaçını fark ederseniz en yakın sağlık kuruluşuna başvurunuz.

ilacı içmeyi bıraksam mı

Hmm canım bu ciddi ozaman, bence doktorunla bi görüş derim ben, ilacıda doktorunla görüşene kadar içme. Bol su içmeye çalış çünkü ishal su kaybına neden oluyo bebeğin susuz kalmasın. Özele gidiyosan bi ara sor canım.

devlete gdıyorum canım. bi sağlık ocağına ugrayım nöbetçi ebe falan varsa sorarım yoksa akşam acile giderim ya da ilacı bırakırım pazartesi gtcem doktora

Selamun Aleykum kardeşlerim bebek odasi hakkinda fikriniz var mi? Ben agirlasmadan yavastan duzenleyim son aylarda zor olabilir oda duzenlemesi diye düşünüyorum ama tecrubeli annelerin de görüşünü almak isterim.

Selamun Aleykum kardeşlerim bebek odasi hakkinda fikriniz var mi? Ben agirlasmadan yavastan duzenleyim son aylarda zor olabilir oda duzenlemesi diye düşünüyorum ama tecrubeli annelerin de görüşünü almak isterim.
Ben oda yapmicam gerek gormuyorum park yatak alicam odamda yanimda durcak canim

Kızlar ben bugün itibariyle demir hapı d vitamini multivitamin kullanmaya başladım.kullanan başlayan arkadaşlar var mi

Bana vermedi doktorum, unuttumu acaba

Çok şükür bu ne güzel bir haber ... ben tuhaf rüyalar görüyorum bu konuyla ilgili testlerim haftaya çıkacak, kafayı yemek üzereyim umarım hersey yolundadir

Bana vermedi doktorum, unuttumu acaba

Çok şükür bu ne güzel bir haber ... ben tuhaf rüyalar görüyorum bu konuyla ilgili testlerim haftaya çıkacak, kafayı yemek üzereyim umarım hersey yolundadir
Canım içini ferah tut ama doktorlar 3. aydan sonra ayda bir kontrole çağırıyo bana kalırsa 2 haftada bir gidin ve içinizde kötü bi his varsa hemen gidin. 1 ayı beklemeyin çünki o bir ay içinde sizin haberiniz olmadan neler neler olabilir önleminizi alın. İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın canım dualarım seninle.

İnşallah herşey yolunda gider, sağlıkla dünyaya gelir.

İnşallah canim... deli gibi korkuyorum, psikolojim bozuldu birde üstüne tedirginlik ben sonuçları nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum... normalde haftaya çıkacak sonuçlar beni de haziran sonuna çağırdı ama dayanamayıp haftaya giderim heralde... Allah yardımcımız olsun, meleklerimize sagsalim kavuşalim insallah

Günaydın arkadaşlaaar,eşimin yine işi çıktı bugün kontrole gidememe ihtimali var bebeğimi görmek istiyorum

Bana bebek kalp dinleme cihazı geldi şimdi ama sesimi duyamadık cihaz üzerinde 16 haftadan sonra duyulabilir fakat bazı müştrriler 12 haftadan itibaren duyduklarını iddia ettiler yazıyor kendi kalp atışımızı duyyoruz eşimle ama bebeninki yok 5 aylık hamile arkadaş var onda deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…