5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Evet canım, ilk gittiğimde doktorum vajinal ultrason yaptıktan sonraki gün kahverengi bir damla akıntım olmuştu,sonra gittiğimde progestan verdi.Aslında problemim yoktu bence ama vajinal yüzünden oldu diye düşünüyorum.zaten sonra gelmedi,15 gün kullandım.maşallah bir daha ondan sonra bir sıkıntım olmadı.Ne bulantı ne iğrenme ne koku hassasiyeti ne de aşerme ilk 1 ayda sadece domates ve eriğe aşerdim ondan sonra Can'ım birşey istemedi,hiç naz yapmıyor bana
İnşallah senin bulantılarında tez Zaman'da geçer Allah yardımcın olsun

Amin inşallah. Evde olsam yine sknti değil ama calisinca çok sorun oluyor sabahlari hep geç kaliyodum yataktan kalk başka yere yat oradan kalk oraya yat kafami toplayamiyodum bi türlü.

Benim gorumcemde hamile ayni senin gibi hic bi belirtisi yok. Hamileliğini 14. Haftada regl düzensizliği için hastaneye gidince öğrenmiş. Çok sasirmistim ama bünye meselesi demek ki kişiden kişiye degisiyo

Kizlar bisey sormak istiyorum bu benim 2.Hamileligim 1.cisi Sezeryandi 2 Sene önce
Kasiklarimda Cok agri oluyo 1.ci hamileligimde bu kadar degildi 3 aydan sonra Cok rahat gecti hamileligim Ama bu Sefer Cok kasiklarim agiriyor bazen adet olacakmis gibi sanci oluyor Doktor randevuma daha 10 gün var gidince sorucam.. bazi kisiler bunun 1.cide Sezeryan oldugu icin olabilir diyorlar icten yaralarin gerilmesi acilmasi gibi Seyler söylüyorlar ayni durumda olan varmi acaba

Normal canim ense kalinligi bildigim kadariyla
Bende istemediğimi söyledim ama anlamadı galiba doktorum bende normal tahlil diye yaptrdım sonradan öğrendim ikili testmiş.. Ama sonucunu almıcam ense kalınlığı 1.8 çıktı normalmi acaba

Nerede yaptirsam devlet yapar mı ?
Acile git söyle bazıları kabul etmiyor ama sen düştüm kolum ağrıyor falan dersen röntgen ister sende gebelik şüphesi var dersin kan baktırırlar sonuç zaten pozitif çıkacak dolayısıyla röntgen cekrirmezler. Aile sağlığı merkezi ne versen nöbetçi olan varsa pazartesi ye kalır sonuç çok geç çıkıyor oralarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…