5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Benimde cildim sivilcelendi ama dün doktor erkeğe benzetti :) bende kiza yoruyordum ama erkemis :)
vallahi ne yalan söyleyim gülüm bende kıza yordum etrafta hep öyle duydum şimdiye kadar kız erkek fark etmez yeter ki sağlıklı olsun da cildimin bozulması gerçekten sinirimi bozdu

vallahi ne yalan söyleyim gülüm bende kıza yordum etrafta hep öyle duydum şimdiye kadar kız erkek fark etmez yeter ki sağlıklı olsun da cildimin bozulması gerçekten sinirimi bozdu
O bendede var malesef canımı sıkıyor aynaya bakasim gelmiyor az sabretcez artık senin haftan önde cinsiyet ogrenmedin mi daha

Kızlar günaydınn ben şimdiye kadar yüzümde bi leke hatırlamıyorum bile :) 15.haftama kadarda hep dahada güzelleştin dedi etrafım ama şu 1 haftadan beri yüzüm garip şekilde lekelenmeye başladı ama doktorum erkek dedi ) bence belli bi haftadan sonra leke çıkabiliyo hormonlardan dolayı. Görümcemin daha 2.ayınca yüzü sivilce doldu bebek gibiydi halbuki ve kızı oldu bence ilk aylarda olan sivilcelenme kızaişaret kendimce çıkarmış olduğum fikir ama herkesin bünyesi farklı tabi. Amann sağlıklı oldunlarda sivilceler lekeler giderr) rabbim sağlık versin bebişlerimize. Cumanız mübarek olsun arkadaşlar bu arada.

ben kullanıyorum gecen haftadan beri her gece yatmadan dinliyorum kalp atıslarını cok keyifli :)

Kızlar bugün tarama testi ve cinsiyet öğrenmek için doktora gidicem. Saat 14:00 'de kadar nasıl bekliceksem Bu mübarek günde dualarınızı bekliyorum.Önce sağlık sıhhat diliyorum tüm bebişlerimize. Tarama testi sonucundan hayırlı haberler almak nasip olsun inşallah

Canlar 80 tl almış eşim angelsounds die bir marka beb gayet memnunum ilk aldıgımda kendi kalp atışımı bebiş sanmıştım ama şimdi gayet net duyuluyor

Canım Angelsound markası, 80 tl ye aldım 2 gün içinde elimde oldu. Annem ve babam duymamışlardı geldiği akşam dinlettim gözleri doldu ikisininde

ben kullanıyorum gecen haftadan beri her gece yatmadan dinliyorum kalp atıslarını cok keyifli :)
Teşekkür ederim arkadaşlar ,bu ay alıcam bende bakalım

Hayırlı cumalar kızlar geçen hafta ikili testi yaptıramamıştım bir sürü aksilik olmustu. dr. değiştirmeye karar verdim aynı hastanede baska dr. gidicem. inşAllah hayırlısı olur. ikili testi yarın yaptırıcam bu mubarek günlerin yüzüsuyu hürmetine inşAllah yavrularımız çok sağlıklı hayırlı evlat olurlar. Hazır gitmişken cinsiyetinide öğrenebilirimsem super olur herkes erkek hissediyor kızım ise kız bebek istiyor bakalım ne olacak bende kızımın üzülmesini istemiyorum

kızlar iki test yaptırmayan varmı?
Ben yaptirmayı düşünmüyorum açıkcasi %25 yanilma payi yuksek arkadasima engelli dediler dogdu cocuk saglikli cok sukur 9 ayi kendimi uzmekle gecirmek istemiorum rabbim neyi uygun gorurse bana cocugun olmaz demisken doktorlar o bana evlat verdi ben yuksunup onu aldiramicama gore 9 ayi kendimi uzerek gecirmekte istemedigim icin yaptirmicam yani tabi herkezin kendi karari

Bende istemediğimi söyledim ama anlamadı galiba doktorum bende normal tahlil diye yaptrdım sonradan öğrendim ikili testmiş.. Ama sonucunu almıcam ense kalınlığı 1.8 çıktı normalmi acaba

Kizlar sacibi noyatan veya boyatmayi dusunenvar mi, ben bu aralar niyetliyim boyatmaya ama cesaretim yok, cok fazla beyazim var

Kizlar bu bulantilar ne zaman gcecek yaaa cok fazla bulaniorum vede kusuorum surekli ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…