banada vinalac olan vitaminden verdi doktorum, bacağına kramp girmesini,kabız olmanı önleyecek, vitamin desteği ihtiyacını karşılayacak dedi, folik asidim bitince ona başlayacağımKizlar oruç tutma olayını dün doktoruma sordum 2. Trimester hamileliğin balayi normal hayatına devam edebilirsin ancak oruç tutacaksan 1 gün tut 1 gün ara ver yda 2 gün tut 1 gün ara ver cok susuz kalıp bedenin yorgun düşmesin dedi tutmak isteyenler icin yazayım dedimBenim Dusuk tehlikesi vardı 1 ay yattım simdi iyiymişiz cok sukur vitamin olarak da vinalac immunitum diye bi hap verdi günde bir defa kullanmak icin :)
Sonucunu almışsın zaten.Ense kalınlığı demek down sendromunun sonucu demek.Şimdi burdan sorarak da bu test isteyip down sendromu varmı yok mu diye sormuş oluyorsun.3 mm den küçük olduğu için down sendromu riskin yok için rahat olsunBende istemediğimi söyledim ama anlamadı galiba doktorum bende normal tahlil diye yaptrdım sonradan öğrendim ikili testmiş.. Ama sonucunu almıcam ense kalınlığı 1.8 çıktı normalmi acaba
ya bende çok istiyprum ama bilmiyorum korkuyorum kestirecem ama boyatırmıyım bilmiyorumKizlar sacibi noyatan veya boyatmayi dusunenvar mi, ben bu aralar niyetliyim boyatmaya ama cesaretim yok, cok fazla beyazim var
Ben boyattim hicbir sakincasi yokmus hatta kanitlanmis negatif pozitif hicbir etkisi yokmus ilk hamileligimdede boyatmistim sadece 12. Haftayi doldurman gerekKizlar sacibi noyatan veya boyatmayi dusunenvar mi, ben bu aralar niyetliyim boyatmaya ama cesaretim yok, cok fazla beyazim var
Gecmiyooooor biktim usandim gecmiyoooooooorKizlar bu bulantilar ne zaman gcecek yaaa cok fazla bulaniorum vede kusuorum surekli((((
Ama bide ikili test aldı benden 10gün sonra çıkacakSonucunu almışsın zaten.Ense kalınlığı demek down sendromunun sonucu demek.Şimdi burdan sorarak da bu test isteyip down sendromu varmı yok mu diye sormuş oluyorsun.3 mm den küçük olduğu için down sendromu riskin yok için rahat olsun
Ben yaptirmiyorum olumsuz sonuç gelirse hamilelik dönemim stresli geçsin istemiyorum sonuçta evladimin canına kiymicamkızlar iki test yaptırmayan varmı?
Yaşımızı kaçıncı hamileliğimiz olduğunu ve nerede yaşadığımızı yazıyoruz liste yapıcaz:)özelden msj at Can'ım bana
Canım rahim ağzında yara varmış onun için fitil verdi gebe olmasam smear isterdim dedi...amin inşallah bir de idrar testim de eritrosit pozitif çıktısanırım bende kum döküyorum hepsi bir arada..
Kizlar doktor son gittigimde folbiolu birak dedi ve gyno ferro sanol diye bi ilac verdi demir hapi sanirim. 3 gundur iciyorum bugun simsiyah ishal basladi karin agrisindan duramiyorum bu hapi icip boyle olan var mi gecer mi acaba cok fenayim:'(
Teşekkürler:) esim doktoru aradi ilaci biraksin demis doktor eger bu ishal yapiyorsa hepsi yapar demis sanirim bidaha icmeyecegimkan ilacı büyük tuvaleti siyah yapıyor bende ilk hamileliğimde bir gun öncesi mantı yemiştim zehirlendiğimi sanıp dr. aramıstımishaliniz geçmezse dr. gidersiniz asırı su kaybı olmasın çok geçmiş olsun.
Canım ben akdeniz anemisi olarak 10.haftamdan beri içiyorum dediğin gibi bazı dönem ishal şeklinde bazı dönem kabız gibi oluyorum ama hep siyah rengi ve o kokusu midemi allak bullak yapıyo :))) normal dışkı kokudunu özledim resmennKizlar doktor son gittigimde folbiolu birak dedi ve gyno ferro sanol diye bi ilac verdi demir hapi sanirim. 3 gundur iciyorum bugun simsiyah ishal basladi karin agrisindan duramiyorum bu hapi icip boyle olan var mi gecer mi acaba cok fenayim:'(
Ee peki canım kan ilacı kullanmazsan kansızlık ciddi boyutlara ulaşabilir çünki bebiş senin kanını kullanıyo ve bu durumda zorlanabilirsin gibi geliyo bana. Tabi doktorun daha iyi bilir ama beslenmene dikkat et barii. Amann bebişler iyi olsun derken kendi sağlığına bişey olmasın.Teşekkürler:) esim doktoru aradi ilaci biraksin demis doktor eger bu ishal yapiyorsa hepsi yapar demis sanirim bidaha icmeyecegim
Ben de ondan korktum aslında, 15 gün sonra ikili test sonuçlarını almaya gittiğimde bir soracağım.Ee peki canım kan ilacı kullanmazsan kansızlık ciddi boyutlara ulaşabilir çünki bebiş senin kanını kullanıyo ve bu durumda zorlanabilirsin gibi geliyo bana. Tabi doktorun daha iyi bilir ama beslenmene dikkat et barii. Amann bebişler iyi olsun derken kendi sağlığına bişey olmasın.
Kızlar geçiyor hala çok fazla tabi ama eskiye göre de azaldı yaşasın yuppıGecmiyooooor biktim usandim gecmiyoooooooor
Valla dayananımdan alıcam ben bu ay.
Benim hiç mide bulantım olmadı ki
İnşallah da olmaz.Senin bulantın oluyor mu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?