5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Taman canim sagol

İnsallah canim benim simdi ne yapmam gerekiyor bu konu da cahilim yani nasip olursa ilk bebis ne yapacagimi bilmiyorum hic :)
Folik asit kullanmıyorsan kullanmaya başla yarın ki test sonucuna göre inşallah doktora gidersin erkenden öğrendiğin için süreç uzun 1 hafta kadar sonra keseyi görürsün inşallah, kesenden 10 gün kadar sonrada kalp atışını duyarsın zaten doktora gidince o seni bilgilendirir

Canim bana mi sordun benim kan degerim 91.82 cikti dun yapildi
Ayy hayirli olsun heyecanini anliyabiliyorum canim bana doktorlar senin cocugun olmaz die die beynime o kadar islemislerdi ki cocuk 5 haftalik olana kadar ben test yaptirmadım ve sonucu ogrendigimde attigim cıglıkta cabasi hayırlı olsun annecik

Cok cok sagol canım seninde hayirli olsun iki yıl ugrastan sonra rabbim nasip etti gecen ay klomen kullandim cat.ignesi oldum tutmadi rabbim mübarek ayda nasip etti çok sükür

Arkadaslar progestan kullananlar, gercekten kanamayi durduruyor, düşüğü önlüyor degil mii bu ilac

Arkadaslar progestan kullananlar, gercekten kanamayi durduruyor, düşüğü önlüyor degil mii bu ilac
Benim 2 hafta süren kanamamda günde 3 kere 200mg içtim progestanı bana kanama başlayınca haftaya düşer dedi dr hatta içme istersen progestanı sağlıksız Bebek düşer dedi dün gittim 2 ki tarama da gayet sağlıklı kerata dedi zıp zıp zıplıyor bi durmadı

Evet canim bunca yildir kadin dogum uzmanlari veriyorsa vardir bi bildikleri galiba bende kullaniyorum ve ayni gunlerdeyiz anlasilan yenimi verdi doktorun sana

Benim lekelenmem uc hafta surdu progestan kullandım ama bütün doktorlar ilk uc ayda kanıtlanmış bi etkisi yok tedbir amaçlı veriyoruz dedi.senin haftan ilerde zaten insallah bisey olmaz korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…