Canim benimde 2 gundur devam edio doktor yatis yapim dedi istemedim evde yatiom iste hic kalkmiom lavabo haricinde benim bi de icerde kanama var azalmisti geri artmis bakalim hayirlisi olsun hepimizin hakkinda
Canim ben 3.kutumu kullaniyorum. Kanamami durdurdu sukur bugun hamdolsun hele ki 2 haftadir hop oturup kalkiyorum. Insallah bebegimde iyidir carsamba 2li taramam var o zamana kadar sabir tabi. Oncelikle Allaha emanet yavrularimiz
günaydın kızlar.... c.tesi ikili test yapıldı sukur ense kalınlığı 1,4 çıktı kan verdim c.tesi sonucunu alıcam. bebişim 6 cm olmuş Maşallah 12+6 gözüküyor suanda. kıpır kıpırdı arkasını bile döndü çok heyecanlandım :)) Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşAllah tüm yavrularımızın... benim ara ara hala miğdem bulanıyor , miğdem yanıyor ve 3-4 gündür basım ağrıyor biran önce normale dönmek istiyorum...
Günaydın kızlar, cuma günü tarama testini yaptırdım sonuçları 1 hafta sonra alıcam. Bebeğimin cinsiyetini de öğrendim içime hep erkek olacağı doğuyordu ve doğru çıktı birde şu bulantılar azalsa tadını çıkarsak hamileliğin.
Günaydın Kızlar cuma günü tarama testini yaptırdım.Detaylı ultrasonda bebeğimin her şeyini gördük.İçim rahat etti çok şükür şuan herşey normal. Kan testi sonucunu da 1 hafta sonra alıcaz. Benim yumurtam sağ taraftaydı sağ tarafta olanlar erkek bebek demişlerdi.Gerçekten doğruymuş bebeğimin cinsiyeti erkek Rabbim hepimizin bebişlerini korusun
Günaydın Kızlar cuma günü tarama testini yaptırdım.Detaylı ultrasonda bebeğimin her şeyini gördük.İçim rahat etti çok şükür şuan herşey normal. Kan testi sonucunu da 1 hafta sonra alıcaz. Benim yumurtam sağ taraftaydı sağ tarafta olanlar erkek bebek demişlerdi.Gerçekten doğruymuş bebeğimin cinsiyeti erkek Rabbim hepimizin bebişlerini korusun
Günaydın kızlar, cuma günü tarama testini yaptırdım sonuçları 1 hafta sonra alıcam. Bebeğimin cinsiyetini de öğrendim içime hep erkek olacağı doğuyordu ve doğru çıktı birde şu bulantılar azalsa tadını çıkarsak hamileliğin.
Benim 2 hafta süren kanamamda günde 3 kere 200mg içtim progestanı bana kanama başlayınca haftaya düşer dedi dr hatta içme istersen progestanı sağlıksız Bebek düşer dedi dün gittim 2 ki tarama da gayet sağlıklı kerata dedi zıp zıp zıplıyor bi durmadı
Evet canim bunca yildir kadin dogum uzmanlari veriyorsa vardir bi bildikleri galiba bende kullaniyorum ve ayni gunlerdeyiz anlasilan yenimi verdi doktorun sana
Evet canm ayni zamanlardayiz seninle, yeni kullanmaya basladim. fitil olarak kullan ilaci dedi. Kanamam cok olmadi ama agrim kalkinca bile cok oluyor. Agri beni korkutuyor, sanki cikivercek asagidan gibi biseyler. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canm ama inslh biseycik olmaz bebeklerimize
Canim ben 3.kutumu kullaniyorum. Kanamami durdurdu sukur bugun hamdolsun hele ki 2 haftadir hop oturup kalkiyorum. Insallah bebegimde iyidir carsamba 2li taramam var o zamana kadar sabir tabi. Oncelikle Allaha emanet yavrularimiz
Kesinlikle oncelikle Allaha emanet, inslh Rabbim bebeklerimizi korur, gercekten suan bende yuregim agzimda bekliyorum, tuvalete gittigimde kanamam var mi diye korkuyla bakiyorum, uzun sure ayakta kalamiyorum hemen artiyor agrim. Kanamam cok olmadi durdu benimde sukur ama agri beni korkutuyor
Benim lekelenmem uc hafta surdu progestan kullandım ama bütün doktorlar ilk uc ayda kanıtlanmış bi etkisi yok tedbir amaçlı veriyoruz dedi.senin haftan ilerde zaten insallah bisey olmaz korkma
Lekelenmem durdu sukur cok olmadi, ama agrim cok var, 12.haftayida doldursaydim bi belki riskim azalirdi, bukadar zamandan sonra dusurme korkusu cok kotu bisey, yuregim agzimda yasiyorum suan resmen. İnslh dedigin gibi biseycik olmaz bebeklerimize cnm