kadın doğumcuya git canım :)İnsallah canim benim simdi ne yapmam gerekiyor bu konu da cahilim yani nasip olursa ilk bebis ne yapacagimi bilmiyorum hic :)
GünaydınGünaydın kızlar. Ne güzel herkes bebısten bi haber veriyor ben 3 hafta oldu görmeyeli haftaya kontrolum
Var canım da ben nerdeyse bir ay boyunca her hafta gittim şimdi eşim de gitmek ıstemıyo zamanında gidelim diyoGünaydınGeçen benim de öyle olmuştu ,şimdi yine 1 ay sonra gel Dedi ama eşim henüz kalp atışını duyamadığı için bugün yüne gidiyoruz 1 hafta oldu.bazı özel hastanelerde 10 gün içinde kontrol muayenesi ücretsiz oluyor.böyle bir şansın varsa kullanabiliyorsan kullan Can'ım .yoksa da sabretcez hep böyle
İnşa Allah o günleri de göreceğizVar canım da ben nerdeyse bir ay boyunca her hafta gittim şimdi eşim de gitmek ıstemıyo zamanında gidelim diyoçok uzun zaman bi de bulantılarım azaldı hiç yok gibi nerdeyse hareketlerini de hissetmiyorum henüz böyle olunca aklım kalıyo artık tekme falan atsalar güzel olurdu
Oyy maşallah cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış. Keşke tablo gibi bir şeyimiz olsa da cinsiyetleri işleyebilseydik. Kimi nesi olacak görmüş olurduk.
Canım devlet hastanelerinde1 ay veriyolar kontrol süresini. Bulantılar benim 13.haftamdan beri geçmişti ama şu an özellikle çikolata tarzı tatlı yediğim zaman karnımın şekli değişiyo gibi içimde, ve hareketlerinide hissediyorum tatlı yiyince ve o hareketleri sanırım mide bulantısı yapıyo, bulantı demiyimde denizde dalga gelir ya hafif hafif mideme bişey dokunuyo gibi oluyo. Çikolata yemeyi dene istersen :))) dünde kalp atışlarını dinledim aldığım angelsound aletiyle tam buluyorum kalp atışı duyuluyo bebişim dönüyomu vuruyomu anlamadım tak tuk sesler geliyo kalp atışı başka yere gidiyo çok güzeldi yaaaa , 1-2 haftaya kalmaz daha iyi hissederiz inşallah hareketleriniVar canım da ben nerdeyse bir ay boyunca her hafta gittim şimdi eşim de gitmek ıstemıyo zamanında gidelim diyoçok uzun zaman bi de bulantılarım azaldı hiç yok gibi nerdeyse hareketlerini de hissetmiyorum henüz böyle olunca aklım kalıyo artık tekme falan atsalar güzel olurdu
Evet ya sabır işi hakkaten. Bi şey var onu hissediyorum ama hareketlerini hissetmiyorum henüzİnşa Allah o günleri de göreceğizbulantılarının azalması normal artık 16.haftandasın,hareketlerin ben günde be kere hissediyorum böyle balık dokunması gibi çok tatlı birşey ,sırtüstü yatınca veya oturunca hiç konuşmayınca yapıyor sende hissedersin biraz sakinlikte.Bu iş büyük bir sabır işiymiş bunu anladım
İnşallah yaa çok merak ediyorum karnım da kocaman ama yok hissedemiyorumCanım devlet hastanelerinde1 ay veriyolar kontrol süresini. Bulantılar benim 13.haftamdan beri geçmişti ama şu an özellikle çikolata tarzı tatlı yediğim zaman karnımın şekli değişiyo gibi içimde, ve hareketlerinide hissediyorum tatlı yiyince ve o hareketleri sanırım mide bulantısı yapıyo, bulantı demiyimde denizde dalga gelir ya hafif hafif mideme bişey dokunuyo gibi oluyo. Çikolata yemeyi dene istersen :))) dünde kalp atışlarını dinledim aldığım angelsound aletiyle tam buluyorum kalp atışı duyuluyo bebişim dönüyomu vuruyomu anlamadım tak tuk sesler geliyo kalp atışı başka yere gidiyo çok güzeldi yaaaa , 1-2 haftaya kalmaz daha iyi hissederiz inşallah hareketlerini
Evet canm ayni zamanlardayiz seninle, yeni kullanmaya basladim. fitil olarak kullan ilaci dedi. Kanamam cok olmadi ama agrim kalkinca bile cok oluyor. Agri beni korkutuyor, sanki cikivercek asagidan gibi biseyler. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canm ama inslh biseycik olmaz bebeklerimize
Kesinlikle oncelikle Allaha emanet, inslh Rabbim bebeklerimizi korur, gercekten suan bende yuregim agzimda bekliyorum, tuvalete gittigimde kanamam var mi diye korkuyla bakiyorum, uzun sure ayakta kalamiyorum hemen artiyor agrim. Kanamam cok olmadi durdu benimde sukur ama agri beni korkutuyor
benimde yumurtam sağda bnmki de erkek :)Günaydın Kızlar cuma günü tarama testini yaptırdım.Detaylı ultrasonda bebeğimin her şeyini gördük.İçim rahat etti çok şükür şuan herşey normal. Kan testi sonucunu da 1 hafta sonra alıcaz. Benim yumurtam sağ taraftaydı sağ tarafta olanlar erkek bebek demişlerdi.Gerçekten doğruymuş bebeğimin cinsiyeti erkekRabbim hepimizin bebişlerini korusun
Ben yutuyorum ama ciddi sersemlik yapio ya fitil olarak ben endol fitil kullaniyorum fitilden nefret ediomEvet canm ayni zamanlardayiz seninle, yeni kullanmaya basladim. fitil olarak kullan ilaci dedi. Kanamam cok olmadi ama agrim kalkinca bile cok oluyor. Agri beni korkutuyor, sanki cikivercek asagidan gibi biseyler. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canm ama inslh biseycik olmaz bebeklerimize
Gözünüz aydın canımbenimde yumurtam sağda bnmki de erkek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?