5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Günaydın kızlar. Ne güzel herkes bebısten bi haber veriyor ben 3 hafta oldu görmeyeli haftaya kontrolum

Günaydın kızlar. Ne güzel herkes bebısten bi haber veriyor ben 3 hafta oldu görmeyeli haftaya kontrolum
Günaydın Geçen benim de öyle olmuştu ,şimdi yine 1 ay sonra gel Dedi ama eşim henüz kalp atışını duyamadığı için bugün yüne gidiyoruz 1 hafta oldu.bazı özel hastanelerde 10 gün içinde kontrol muayenesi ücretsiz oluyor.böyle bir şansın varsa kullanabiliyorsan kullan Can'ım .yoksa da sabretcez hep böyle

Var canım da ben nerdeyse bir ay boyunca her hafta gittim şimdi eşim de gitmek ıstemıyo zamanında gidelim diyo çok uzun zaman bi de bulantılarım azaldı hiç yok gibi nerdeyse hareketlerini de hissetmiyorum henüz böyle olunca aklım kalıyo artık tekme falan atsalar güzel olurdu

İnşa Allah o günleri de göreceğiz bulantılarının azalması normal artık 16.haftandasın,hareketlerin ben günde be kere hissediyorum böyle balık dokunması gibi çok tatlı birşey ,sırtüstü yatınca veya oturunca hiç konuşmayınca yapıyor sende hissedersin biraz sakinlikte.Bu iş büyük bir sabır işiymiş bunu anladım

Kizlar bende yarin sabah alcam ikili tarama sonucunu insallah hersey normaldir ense 1.8 cikmis bu normalmi kizlar persembede kontrolum var acaba cinsiyetini ogrenebilirmiimki devlet hastanesinde soylerlermiki

Canım devlet hastanelerinde1 ay veriyolar kontrol süresini. Bulantılar benim 13.haftamdan beri geçmişti ama şu an özellikle çikolata tarzı tatlı yediğim zaman karnımın şekli değişiyo gibi içimde, ve hareketlerinide hissediyorum tatlı yiyince ve o hareketleri sanırım mide bulantısı yapıyo, bulantı demiyimde denizde dalga gelir ya hafif hafif mideme bişey dokunuyo gibi oluyo. Çikolata yemeyi dene istersen :))) dünde kalp atışlarını dinledim aldığım angelsound aletiyle tam buluyorum kalp atışı duyuluyo bebişim dönüyomu vuruyomu anlamadım tak tuk sesler geliyo kalp atışı başka yere gidiyo çok güzeldi yaaaa , 1-2 haftaya kalmaz daha iyi hissederiz inşallah hareketlerini

Evet ya sabır işi hakkaten. Bi şey var onu hissediyorum ama hareketlerini hissetmiyorum henüz

İnşallah yaa çok merak ediyorum karnım da kocaman ama yok hissedemiyorum

meraba kızlar bende çok kötü bir haftasonu geçirdim ctesi gecesi şiddetli kusmayla acile gitmek xorunda kaldım meğer gıda zehirlenmesi olmuşum sabaha kadar kusmam devam etti ertesi gün başka bir hastaneye gittik orda da yine serum taktılar ultrasonda da baktılar çok şükür bebeğim iyiydi.Sonra akşam eve gelince kanamam oldu hafif çok korkuyorum bgn kendi doktoruma gidicem inşallah herşey yolundadır bebiş de sağlıklıdır

Canım benim de aynı Zaman'larda ve benim de Ağrı'm çok oluyor fitil verdi bana da ödüm patlıyor her lavaboya gittiğimde kanama olacak diye dinleneceğiz başka çaresi yok bebişlerimiz Nazlı...

bgn kanamam azaldı ama dün tuvalette o kanı görünce ödüm koptu doktor kusmaya ve öğürmeye bağlı kasların zedelenmesinden olabilir dedi ama yine de çok korkuyorum bgn tekrar gidicez doktora iyi olduğunu görsem rahatlıcam

Korkma yat dinlen ben bugun ise basladim maalesef

benimde yumurtam sağda bnmki de erkek :)

Ben yutuyorum ama ciddi sersemlik yapio ya fitil olarak ben endol fitil kullaniyorum fitilden nefret ediom

Kontrolden çıktım büyümüş biraz daha bebeğm maşallah eli kolu bacağını oynatıyor kafasını gövdesini hareket ettiriyor eşimde gördü sonunda kalp atışlarını da duydu ikili test sonucum da çıkmış herşeyi çok güzel Ense kalınlığı da 1,14 ,cinsiyet için kız tahmininde bulunmuştu ama 3 hafta daha beklicez dedi,eşimde ben gördüm erkek diyor erkek istediği için değil de öyle görmüş güya bakalım 3 hafta sonra görücez inşallah miniğimizin kimliğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…