5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Can
Canım inşallah herşey yolunda gider... yeterli bebek gelişmiş olsun erken alsalar bile sorun olmaz...
Benim korkum şeker çıkması yüklemeyi perşembe yaptırıcam inşallah çıkmaz. Büyük olan bebeklerde cıkabılıyormus...
İnşallah çıkmaz canim

Kızlar ben bugun bi tane hastahane çıkışı aldım benişime 20 li idilbabyden aldım sizce yeterli olur mu hastahane çantası için ?
Canım benim dükkanım var yaa gelen kişilerle konuştuğum kadarıyla şöyle yapıolar. Birtane 5 li hadtane çıkışı birtanede 10lu iyi bi markanınkini alıyolar. 5li yi doğum olur olmaz giydiriyolar hemşireler sonuçta kanlı veya vernix maddesi oluyo bebişler. Odaya getirdiğiniz zaman görmeye gelenler için diğer cicişleri giydiriyolarmış. Bana mantıklı geldi ve öyle yapmayı düşünüyorum. Tabi senin fikrin. Gerçi 20linin içinde bi çok çeşit var kullanabileceğin. Benimki sadece bi öneri

kızlar dr dan geldim ultrason makinası bulanık gösteriyor falan dedi sonrada kıza benziyor dedi.özeldeki 2 kez erkek dedi diye bizde erkek bebeğe göre bişeyler aldık şaştım kaldım

kızlar dr dan geldim ultrason makinası bulanık gösteriyor falan dedi sonrada kıza benziyor dedi.özeldeki 2 kez erkek dedi diye bizde erkek bebeğe göre bişeyler aldık şaştım kaldım

ikinci düzey ultrason yaptırmamışmıydınız onda net belli oluyor. hayırlısı tabikide baska bir dr daha mı gözukseniz.

Canım devlet hasta. dedi doktor?? Dediği gibi bulanıksa onun için görüntü karışmıştır. Özel has. ultrasonları daha iyi oluyo onlara güven bence ama kızda olabilir bi ihtimal. Sağlıklı olsunda kız olsun

Eşya yi düşündüm gülüm sağlık li olsun yeter ki

Yok artik ne demek ne yapacan... Ee ona göre hazırlık yapılacak heralde... şimdi bu durumda yine net değil bir dahakine ancak
Özel de ki Dr da perşembe günü randevum var ancak ona açık açık soylicem 4 boyutlu ultrasonu var baksın iyice

Özel de ki Dr da perşembe günü randevum var ancak ona açık açık soylicem 4 boyutlu ultrasonu var baksın iyice
Aynen öyle yap... catlardim ben heralde şimdiye..
Ben de haftaya gidicem.. Bir akrabamız yeni doğum yaptı. .. doktor kız demişti, doğum da oğlan çıktı :) üstelik bu doktor benim doktorum

hastahane 5 li almayın biz veriyoruz dedi o yüzden diğerlerini odada giydiririz dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…