Canım geçen haftalarda bende ishal olmuştum bi antibiyotik yüzünden, bol bol su iç vücudun susuz kalmasın aman dikkat et. Leblebi ve patates, muz ye canım bol bol. Hala devam ederse de doktoruna sor ihmal etme.Gunaydin kızlar. ..
Karnım sancilaniyor sürekli. .. ishal bugün bitirdi beni
Sanırım canım yatıyoz kalkıyoz bebişler sürekli aklımızda. Bunun içinde her türlü rüyayı görüyoruz sanırımHayır olsun ınsalalh canın
Aklımızda sürekli bebeklerimiz ve doğum olduğu için normal bu tür ruyalar
Vakit cok var ama benim el becerim hiç yok bide solağım iğneden iplik bile geciremem siz netten mi baktınız yapımınaYapımı çok kısa sürüyor daha çok var vaktin varsa yetişir. Ben çalışmadığım için çok keyifli bi uğraş oldu benim için
Vakit cok var ama benim el becerim hiç yok bide solağım iğneden iplik bile geciremem siz netten mi baktınız yapımına[/QUOT
Sadece buzdolabı magnetını internetten baktım diğeri hayal gücü bi silikon tabancasına bakıyormuş. Şimdi de kapı süsü yapıcam ama guzel bi model arıyorum
Valla canim bebis cok hareketli o yuzden de cok hareketli bebekler genelde asagi yerlesiyor zaten dedi asagi yerlestigi ve normal dogum pozisyonunu simdiden almis o yuzden erken dogum yapabilirsin bol bol istrahat et kalkma dedi aciklama bu
Kızlarr bu gece rüyamda bebeğim doğmuş emzirmeye çalışıorum ama sütüm gelmiyoo. Annem çok kez deniyo ve olmuyo. Tanımadığım biri hurma getiriyo göğüs ucuna sür diyo. Bikaç saate kalmaz gelicek sütün diyo. Etkisinde kaldım baya ama bebeğimin yüzünü hatırlamıyorum maalesef
Canım cok uzun süreli ishal bebeği etkiliyor demişti doktorum ama 2 günlük birşey ise endişe etme dedi vucut su kaybettiği için benek yeteri kadar su alamıyormuş ne zamandır ishalsinKızlar ishal bebeği etkiler mı?
Bugün sabahtir ama çok sancilandim. .. böylesi hiç olmamıştı. .Canım cok uzun süreli ishal bebeği etkiliyor demişti doktorum ama 2 günlük birşey ise endişe etme dedi vucut su kaybettiği için benek yeteri kadar su alamıyormuş ne zamandır ishalsin
Bende olmuştum bol bol sıvı tüketmeye devam et tatlım yarın da devam ederse bi doktora görün sancın da varmış cünküBugün sabahtir ama çok sancilandim. .. böylesi hiç olmamıştı. .
Bende olmuştum bol bol sıvı tüketmeye devam et tatlım yarın da devam ederse bi doktora görün sancın da varmış cünkücok geçmiş olsun
Üşütmüşte olabilirsin yada antibiyotik falan kullanıyorsan ondan dolayı olabilirTeşekkür ederim canim.. sancı bitirdi beni ara ara giriyor... çok kötü ... yarına geçmezse görünmem gerek..
Allah korusun zehirlenmiş olma ihtimali geliyor aklima
Valla bilmiom canim ya korkuyorum ne bilimCanım sen dinlenip yat sürekli Allahın izniyle olmaz öyle bişey bana da suyu yüzünden sürekli erken doğum deyip duruyor dr
Bende oyle yapcam ama seyahat etmem gerekli yani annemlerdeyim adanada bursaya evime donmem lazim ama korkuyorumBol bol istirahat et canım en azından 30 haftayı bir atlat temizlik yemek memek hiç bişi yapma kuzenimede öle dedi doktor sürekli yatırdık bizde şükür 32 haftaya kadar doğmadı bebişimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?