5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Üzerimde bi ağırlık sorma yaa yattıkca kötü oluyorum

Selam kızlar şikAyetler hemen hemen aynı sanırım bugün bende şeker yüklemesi yaptırdım çok kararsızdım ama yaptırdım umarım yanlış yapmamışımdır sinirlerim çok bozuldu ama doğum evinde yaptırdım sabah 9 dan 1 e kadar 3 kez kan verdim bekle bekle sonuç çıkmıyor perşembe alıcam sonucu çok şükür durumumuz normal de özele gidebiliyoruz olmayanlar mecbur gidiyor doğum evine Rabbim yardımcıları olsun

Hayırlısı olsun canım evet devlet hast. Maalesef zulüm. Özel de bazen güven vermiyor. Ben de perşembe yaptırıcam. Yaptırmak da yaptırmamak da riskli ama yaptırmamak daha riskli bence.

Gunaydin kizlarrr bizimde yarin kontrolunuz 1 aydir gormuorum kizimi cok heyecanliim ins hersey yolundadir
benimde yarın çokkkk meraktayım yaa eşim kızıyor artık her kontrole giderken bu korkuları yaşıorsun diyor ama malesef bir anlık şeyler hep gebelikte olup biten şeyler bide koruma içgüdüsürüyalarıma giriyor hep son aylar daha tedirgin sanki

Aynen cnm o tedirginlik bendede var ama isde bi sekilde bastirmaya calisiorum galiba bu tedirginlikleri dogumavkadar yasiacaz

Kızlar benimde tedirginliğim başladı geceleri zaten hortlak gibi dolanıyorum uyuyamıyorum . Aynı gece çalışanım ve annem erken doğum yaptığımı görmüşler, ben sarışın mavi gözlüyüm annem bebeğin sana benziyodu masmavi gözleri vardı sarı saçlı doğdu dedi. Kafam baya takıldı inşallah gününde doğumumuz olur. Bende bayramdan sonra ayrınıtlıya giricem çabucak geçsin istiyorum günlerr. Bebişimi görebileyim.

hıhhh sağolsunlar dün kafama onuda soktular etraftakiler erken doğum olabilir şimdi kimse zamanında doğurmuyor hep küvese alıyolar bilmem ne zaten diken üstüyüm...inşallah hepimiz zamanında yavrumuzu kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…