5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bende de var guatr... ilk bebeğime hamile iken de vardı. .. bugüne kadar bir sorun teşkil etmedi... ilk kizim da zehir gibi maşallah inşallah ikinci de onun gibi olsun başka birşey istemem ama beni de endişelendirdin simdi
Ne biliyim bende çok bilgisizim yoktu bende gebelikte oldu doktorda öyle diyince korktum

bişey olmaz inşAllah . benim guatr düşük ilaca gerek görmedi dahiliye ve endokrin prof. dr. gittim ilk hamileliğimdede çıkmıştı dogum yapınca normale dönmüştü. sizin yüksekmi değerler ? Bişey olmaz inşAllah rabbim yardım eder üzmeyin kendinizi güzel haberlerinizi bekliyorum.

Günaydın kızlar benim bugünlerde mide yanmalarım var birde afedersiniz 4-5 gündür vajinama baskı oluyor sanki ağrıyor ara ara yarın dr. gidicem hem şeker yüklemesi olucak hemde bu durumdan bahsedeceğim. inşAllah muhim bişey değildir. sizlerde böyle durum oldumu ?

Canım benim sabah kontrol vardı bebek büyüdüğü için baskı yapıyor dedi doktor bendede kasık bölgesinde ara ara inanılmaz agrı oluyor 1 kilo olmuş bebiş ve baskı yapıyor tabiiki merak etme

Ne biliyim bende çok bilgisizim yoktu bende gebelikte oldu doktorda öyle diyince korktum
Canım bu doktora ilk defamı gittin?? İlk defa gittiğinde bana devam etsin tüm işlemleri artık burda yaptırsın die en kötülerini söyleyip hastayı korkutup devamını sağlıyolar resmen ticarethaneye döndürmüşler olayı. Bence korkma hiç kendi güvendiğin doktoruna danış derim. Zaten hamileliğin 2. ayında tüm kan testleri yapılıyo varsa illa çıkardı. Haberdar et bizi inşallah yoktur hiç bişeyi.

KIZLAR GÜNAYDIN BNM İKİ DAMARDA DA ÇENTİK CIKTI GECEN AY SADECE SAĞDAYDI ŞİMDİ İKİSİNDE DE CIKTI ASPRİNE BAŞLATTI DOKTOR 24+3 TEYİZ 31 CM 711 GR GELİŞİMİ NASIL GERİ DEĞİL DEDİ DOKTOR GERCİ AMA COK TEDİRGİN OLDUM

Canım benim sabah kontrol vardı bebek büyüdüğü için baskı yapıyor dedi doktor bendede kasık bölgesinde ara ara inanılmaz agrı oluyor 1 kilo olmuş bebiş ve baskı yapıyor tabiiki merak etme

çok teşekkur ederim :* Maşallah Rabbim nazarlardan korusun ne güzel :) güzel haberler için darısı hepimizin basına :)

Kızlar 100luk yükleme de yüksek çıktı ve gebelik sekeri tanısı kondu doktorum diyetisyene yönlendirdi yarın gideceğim. iki hafta sonra açlık ve tokluk şekerine bakılacak dedi yalnız şeker ölçüm cihazı vermedi çok zor bir durummus allah yardımcımız olsun.

ben 2 yıldır uğraşıyorum şeker belasıyla gülüm.ama şükret sadece gebelikte çıktı büyük ihtimalle zaten diyetle yoluna girer

Cok geçmiş olsun tatlım telaş yapma ama düzelir belki

kızlar ben gittiğimde 26 hafta 4 günlüktü 916 gr dı normalmi

Çok şükür dahiliye ciddi olmadığını söyledi ilaç verdi sağ salim hepimiz yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah

Çok şükür Can'ım yokmuş doktor yakın bi akraba me Zaman gitsem Ada'm pipirikli bişey buluyor dahiliye ciddi olmadığını söyledi ilaç verdi çok şükür problem yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…