5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

bende 10 doz alıyorum insülini ama pazara falan çıkamadığım için pek çeşit yapamıyorum yemeği ya çok sıkıntıdayım o konuda
o konu bende de sıkıntı canım ya. eşim benim yağsız tuzsuz pişirdiklerimi sevmiyor bir de. hala bir düzene oturtamadım

Kızlar bugün yordum kendimi biraz alışveriş yaparken ölüyorum kasık ağrısından bir de idrara çıkmalarım aşırı sıklaştı ağrı başlayınca bebeğin hareketlerini de hissetmedim bugün çok korkuyorum normal mi bu?

şimdi nasılsın canım.keşke yormasaydın o kadar kendini

o konu bende de sıkıntı canım ya. eşim benim yağsız tuzsuz pişirdiklerimi sevmiyor bir de. hala bir düzene oturtamadım
şu an açlık tokluk kaç çıkıyor gülüm şekerin.benim bazen 180 lerde oluyor tokluk artık ne yiceğimi şaşırıyorum.herşey yasak yani napıcam diye kara kara düşünüyorum.canım istiyor bazen yani elde değil.pilav makarna tarzı şeyler kaşık hesabı zaten sebzede hergün yenmiyorr

Canım bebeğin duruşundan sanırım o artık kilo alıyolar ve kasık bölgesine idrar torbasına baskı yapıolar. Bende dün akşam dükkandan çıktım eve gelene kadar tam 4 kez wc girdim. Bulduğum wc attım kendimi evede zor yetiştim sanki boşalıvercekmiş gibi oluyo. Ama yormamak lazım tabi kendini. Bebeğin hareketlerinide düz uzan bekle illaki hareket ediyo korkma inşallah bişi yoktur.

Bi de onların da uyku saatleri var artık uyuyorlar sıpalar benimki de resmen mesaneye tekme atıyor evde zor yetısıyorum

Dun gece sabaha karsi ben aglayinca babasiyla tekme attirmak icin ugrastik 2 saat maymuna donduk beyefendi 1 tekme atip sustu tekrar insallah bi sorun yoktur da naz yapiyodur sadece

Dun gece sabaha karsi ben aglayinca babasiyla tekme attirmak icin ugrastik 2 saat maymuna donduk beyefendi 1 tekme atip sustu tekrar insallah bi sorun yoktur da naz yapiyodur sadece
Ahahaa annemi daha fazla üzmiyim demiş kerata canım öyle olunca göbeğinin yanlarından azcık baskı yap sışıolar sanırım benimki hemen cevap veriyo. Sabahları zaten onun sarsmasıyla uyanıyorum bugün iyice göbeğimin tqm ortasına toplanmış artık napıosa göbeğimin şekli garip oldu bende azcık sıkıştırdım yayıldı sonra :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…