5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canim asagi yerlesmis iste ne bilim benimdekipir kipr die hosuma gidiodu acikcasi ama cok korkuyorum ya ne bilim duarinizda unutmayin lutfen bide benim oglusum tup bebek denemesi sonrasi kendiliginden oldu bise olcak die cok korkuyorum

Rabbim yardım eder stres yapmamaya calış gecicek bugünler ve sağlıkla kucağınıza/kucağımıza alacağız inşAllah hayırlısıyla sağlıkla zamanında doğması nasip olur insAllah.

nasılsınız kızlar ben sabaha kadar nefes almakta güçlük çektim uykum bölündü hep şimdide dayak yemiş gibiyim.bebişin hareketlerine çok takılıyorum ya sizde de öyle mi ayaklar aşağıda olunca pek hissedemiyorum akşamları özellikle anlıyorum hareket ettiğini.

Günaydın kızlar bebdede sağ alt kasıgımda kramp cok sık olmaya başladı

Gunaydin kizlaarrr biz seker yuklemesini yaptirdim cok sukur bisey cikmadi son tetenoz asimizida olduk gun gectikce karnim daha cok gerilio bazen agri bile yapio buyudugunden dolayidir demi kizlar

Canım ben o şekilde uyanmıyorum ama yatmama yakın tıkanıyprum ve burnumdan kan gelio anca açılıyo. Benimkinin ayakları sağ kaburgamın orda ve sol tarafımda hissediyorum baya tekme atıyo. Aşağıda olursa idrar torbana veya kasıklarına baskı yapabilir gün içinde biraz dikkat et bakalım hareket ediyodur ama hissetmiyorsundur. Geceleri hissetmen bile güzel canım. Doktoruna bidahaki randevunda sor canım rahat etsin için.

bugün dinlendim bol bol hissedebildim demek hareket ettiğim için fazla hissedemiyorum.perşembeye randevum var sorucam yine dr a.sık sık idrara çıkıyorum sıkışınca baskı artıyor

Kızlar çok Can'ım sıkkın bilgisi olan varsa bi cevap versin bugün hormon testi yapıldı guatr çıktı bende doğum evinde ki doktor Bebek'te zeka geriliği yapar bugüne kadar neden farketmediler deri acil dahiliyeye git ilaç başlasın dedi 6. Ayım bitmek üzere zaten beyin gelişimi tamamlandı bebeğimde zekasında bişey olduysan oldu zaten böyle duyduğunuz bildiğiniz biri var mı ya da sizde guatr hastası var mı yarın dahiliyeye gidicem ama bu gece Nasıl geçer bilmiyorum

Bende de var guatr... ilk bebeğime hamile iken de vardı. .. bugüne kadar bir sorun teşkil etmedi... ilk kizim da zehir gibi maşallah inşallah ikinci de onun gibi olsun başka birşey istemem ama beni de endişelendirdin simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…