5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar catlaklariniz ne alemde.benim bacaklarının iç tarafı harita gibi
Bide kaç kilo aldınız benim bugün itibariyle 12kg

Bnim bir önceki hamileligim den kalan çatlaklarım var yanarda...
8 kilo aldım ben, 8 kilo ile tamamlamak hayal oldu... daha 3 ay var

catlak pek yok gibi ilk gebeliğimden kalma 1-2 çatlağım vardı o zaman roc kremini kullanmıstım şimdi bulamadım .bebeyağı kullanıyorum her banyoda hamile kalmadan öncede kullanıyordum ama şimdi hiç aksatmıyorum tüm vucuduma sürüyorum birde sebamet'in kremini aldım faydası olurmu bilmem ama sürüyorum olacağı varsa olur en azından elimden geleni yapmıs olucam.

dün dr. gitmiştim 60,4 kg olmusum toplamda 5,5 kg almışım bu aydan sonra kg artısı çok fazla olacak asıl kilolar bundan sonra gelecek. saplıklı sıhatli olsun doğsun bebişlerimiz ben sonrasın daha sonra düşünücem kısmet artık

Kızlar catlaklariniz ne alemde.benim bacaklarının iç tarafı harita gibi
Bide kaç kilo aldınız benim bugün itibariyle 12kg
Bende henüz hiç çatlak yok sabah akşam sebamed kullanıyorum öğlende badem yağı kakao yağı karışımı sürdüm hep gece yatarken duş alıyorum doktor şoklama yap demişti ılık su ile duş alıp cıkacagım zaman soguk su ile bacaklarıma masaj yapıyorum sürekli belki faydası olmuştur istersen bir dene tatlım

Bende 7 kilo aldım toplamda ama en başında cıkardıgımdan dolayı bi 2 kilo vermiştim onu sayarsam 9 kilo eder

Benim yeme düzenim hiç değişmediği halde nasıl kilo alıyorum bilmem

kızlarrr merhaba şeker yüklemesinden sonra suyunda azalan var mı aranızda ? şeker yüklemesi yaptırdım gecen hafta sonuçlar yüksek cıktı bugün doktoruma gittim suyun biraz azalmış dedi beni tedirgin etti başına böyle bişey gelen var mı ? yada suyu arttırmak için neler yapmalıyım şekerde yüksek şuan sadece su içiyorum lütfen cevap verin korkuyorum

Hepinizin kiloları iyi maşallah.ben aldım başımı gidiyorum hareket yok bişey yok.çatlaklar desen öyle.anne olmak kolay değilmiş.annelerimizin hakkı ödenmez.
Neyse enerjimizi kaybetmiyoruz :)
Doğumdan sonra spor vs.yapi caz birşeyler artık :)

Canim dun tv de sabah aksam taze havuc suyu icmek bebegin suyuna 5 gunde fayda ediyormus dene istersen bi de olgun armut yemek. Insallah skinti yasamazsin

Bende 6 kilo aldim bacagimda da gogusumde de catlaklarim var. Bebek yagi nemlendirici krem kakao yagi ayri ayri kullaniyorum. Sistim top gibi doguma merdivenlerden yuvarlanicam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…