5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Benimde kanıyor canım hamilelikte kılcal damarlar çatladığı için oluyormuş normal dedi doktor
Ben de bi yerde normal diye okumuştum ama çevremde herkes çok şaşırıyor bende hiç olmadı falan diyolar. Kan basıncı da fazla normal yani o zaman

Evet aynen öyle canım şaka maka bitiyor sankı
Bitsin ya valla yüz üstü uyumayı özledim en cok :) yan yatmak hiç ama hiç bana göre değil sürekli tedirgin uyuyorum acaba karnım üatüne döndüm mü die artı fast foos yemeği özledim rabbim sağlıklı sıhatli bitirmeyi nasip etsin hepimize

Benim özlediğim pek bi şey yok galiba yaa sadece cinsellik sıkıntılı biraz o kadar dert mi değil tabı ki :)

Kizlar dogum icin geceliklerimi ve polar sabahligimi lohusasepetinden sparis vermistim bugun geldi bayildim fiyatlari da uygundu cok da kaliteli ve bedenime tam olacaklar 9 aylik oldugumda suan azicik bol tabi tavsiye ederim dusunen varsa. Gonul rahatligiyla alabilirsiniz.

Sağol canim hemen bakım :)

Kızlar benim sol kasığım özellikle bacağımın birleştiği yer aşırı derecede ağrımaya başladı dün gece sabaha kadar uyuyamadım artı bütün gün ağladım ağrıdan acıdan. Ayakta duramadım tüm gün. Yarın doktoruma gidicem. Bu derece ağrı olurmu yaaa. Bugün resmen hayattan bıktım o derece yanniiii.

Benim de gecen haftadan beri ara ara siddetini artirarak oluyor o agri ayni yerde hem de ben cok gezdigim ve yoruldugum icin oluyor saniyordum

Kızlar dert bitmiyor tırnak batması var iki parmağımda geçiyor bi sonra tekrar oluyor çok acıyo yaaa çektirmek çözüm olmuyormuş pedikür yaptırmaya sıcak bakmıyorum kullanılan malzemelerden ötürü zaten enfeksiyon var şu an. Kendim de uzanamıyorum tırnagıma zaten napıcam ben? Hamilelikte oluyormuş bu da genelde kilo alınca

Benim özlediğim pek bi şey yok galiba yaa sadece cinsellik sıkıntılı biraz o kadar dert mi değil tabı ki :)
Benim cok sporcuyum spor hayatıma dönmek istiyorum biran önce maçlarım var ocakta başlayacak en azından şubatta falan maçlara başlıyım . Korku filmi izlemek istiyorum :) ve aynen cinsellikte sıkıntı nineler gibi hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…