Kızlar benim sol kasığım özellikle bacağımın birleştiği yer aşırı derecede ağrımaya başladı dün gece sabaha kadar uyuyamadım artı bütün gün ağladım ağrıdan acıdan. Ayakta duramadım tüm gün. Yarın doktoruma gidicem. Bu derece ağrı olurmu yaaa. Bugün resmen hayattan bıktım o derece yanniiii.
Bendede gecen hafta cokdu doktora sordum normal dedi bebek ağırlaşmaya başladıgı için vucudun ağırlık merkezi değişiyor dedi sende bi sor istersen tatlım
Aslında sen şuan tam 6 aylıksın. 6 ayı tam doldurdun ben de mesela tam 6,5 aylık oldum. Baştaki 2 hafta adet dönemi olduğu için ay hesabına çevirirken sayılmıyor
Bendede gecen hafta cokdu doktora sordum normal dedi bebek ağırlaşmaya başladıgı için vucudun ağırlık merkezi değişiyor dedi sende bi sor istersen tatlım
Sorma bizde de öyleydi başlarda... ben hareketlerini çok hissediyordum, eşim elini uzatıyordu tık yok, bir kaç defa oldu bu şaka gibi bana saygısından heralde diyordu babası neyse ki son zamanlarda düzeldi :) senden korkuyor kizim derdim
Canım bugün gittim doktoruma ultrasonla baktı sancım varmı diye nst ye aldı idrar tahlili yaptı ama hiç bişey çıkmadı. 1 haftalık geriliğim vardı şu an tam haftamdaymışım ona çok sevindim 30 haftalığım yanii :)) bebeğimde 1600 gr olmuş. İlaç falan da vermedi dinlenceksin sadece dedi.
Canım bugün gittim doktoruma ultrasonla baktı sancım varmı diye nst ye aldı idrar tahlili yaptı ama hiç bişey çıkmadı. 1 haftalık geriliğim vardı şu an tam haftamdaymışım ona çok sevindim 30 haftalığım yanii :)) bebeğimde 1600 gr olmuş. İlaç falan da vermedi dinlenceksin sadece dedi.
Oo hadi gözün aydın tatlım cok sevindim :) valla insan bebekle ilgili hep pozitif haber almak istiyor :) rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah
Oo hadi gözün aydın tatlım cok sevindim :) valla insan bebekle ilgili hep pozitif haber almak istiyor :) rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah
Sağol canım yaa valla bebekle ilgili öyle duyunca ağrımı pek düşünmedim açıkçası sevinçten. Allah hepimizin bebişini sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah. Ama ağrım hala çokkk sanırım doğuma kadar böyle devam etçem
Sağol canım yaa valla bebekle ilgili öyle duyunca ağrımı pek düşünmedim açıkçası sevinçten. Allah hepimizin bebişini sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah. Ama ağrım hala çokkk sanırım doğuma kadar böyle devam etçem
Öyle canım yaa maşallah diyorum bende :)) duyunca hem şaşırdım hem sevindim. Karnım iyice şişti zaten, bakalım bundan sonra kimbilir neler görecez daha :))))
Benimki de öyleydi 300 alıyordu son kontrollerde artık memnun kalmadım başka yere geçtim sgk da var 70 tl muayene tahlilleri falan da karşılıyor daha iyi oldu sanki