Sorma nasıl bir yüzsüzlüktür anlatamam farketti eltim falan sinir oldugumuCanım önce biraz sakin ol gripte olmuşsun geç odana yat görme bile yüzlerini annenle yat kocanda annesıyle yatsın bidaha da sana sormadan misafir çağırmasın
Bilerek geldi ki o.ben olsam git derdim kibarca yollardim bir kac kez bendede oldu usulunce yolladim.saygisizlik yani bile bile.yemek hazirlamaya elini surme hamile kadinsin ayip yaAllam resmen yemek hazırladılar kendilerine çorba köfte pilav ben yatak odamda hasta yatıyorum onlar yemek yiyor suan annemde kaynanaya dedi eşimde semin kalmana gerek yok die istemiyorsanız giderim diyo ya ne var evde anlamıyorum 2 dk yalnız kalalım dimi annemle
Ben dun yaptim temizlik belki kasilmam ondan oldu.bugun aksama kadar uzandim hala agri vardi.pisman oldum ama temizlik yapmadan da duramiyor insanBurdayım benhaftasonu evde işler vardı anca fırsat buldum
Yüzsüzlük gercekten bıde yemek yapmaları duymamazlıktsn gel yat odamda dinlen istenmediklerini anlasınlarSorma nasıl bir yüzsüzlüktür anlatamam farketti eltim falan sinir oldugumu
Benimde biraz belim ağrıdı ağır iş yapmadım ama bu saatden sonra ne ysparsak yapalım ağrıyo bırazda karnımda sertleşme var Allahım korusun bebişlerimiziBen dun yaptim temizlik belki kasilmam ondan oldu.bugun aksama kadar uzandim hala agri vardi.pisman oldum ama temizlik yapmadan da duramiyor insan
Aminnn insallah gulum gunlr gecmiyor sanki esimde su gibi geciyor diyo dedim sen onu gel bana sor.hem korku hem heycan merak ozlem hepsi ic ice yaa.Benimde biraz belim ağrıdı ağır iş yapmadım ama bu saatden sonra ne ysparsak yapalım ağrıyo bırazda karnımda sertleşme var Allahım korusun bebişlerimizi
Dikkat et aman canim...ben dün akşam öyle kötü oldum ki eyvah doğum başlıyor galiba dedimm
Ben dun yaptim temizlik belki kasilmam ondan oldu.bugun aksama kadar uzandim hala agri vardi.pisman oldum ama temizlik yapmadan da duramiyor insan
Kanaman oluyorsa sen yapma boşver kalsın öyle evBen de yapıyorum temizliği sonra bel ağrısından duramıyorum, kanamam oluyor pişman olduğumla kalıyorum. ..
Ertesi gün aynı sey
Elimi sürmedim eşimde demiş senin kalmana gerek yok anne zaten hasta kız annesi bakar evdede yapılacak birşey yok demiş çayını kahvesini içip gittiler şükürBilerek geldi ki o.ben olsam git derdim kibarca yollardim bir kac kez bendede oldu usulunce yolladim.saygisizlik yani bile bile.yemek hazirlamaya elini surme hamile kadinsin ayip ya
Şükür kocam gönderdi annesini :) anne sen git kız hasta annesi var ben varım bakarız dedi ve ona ragmen kadın kal demem için benim yüz0mw bakıyorYüzsüzlük gercekten bıde yemek yapmaları duymamazlıktsn gel yat odamda dinlen istenmediklerini anlasınlar
O kendini dışlanmış hissetmiştir kvlerin var öyle huylarıŞükür kocam gönderdi annesini :) anne sen git kız hasta annesi var ben varım bakarız dedi ve ona ragmen kadın kal demem için benim yüz0mws bakıyor
Aynen ama annemde 3 gün kalıp dönecek sonra doğum için gelecek ana kız bi yalnız bırakayım demek yok maşalllahO kendini dışlanmış hissetmiştir kvlerin var öyle huyları
Canım o bana da oluyor ama nadir şu an inşallah kötü bişeyin habercisi değildirbenim kasık tan basladı özel bölgenin içi sanki ayrılıyordu böyle anlatamam çok fena
canım bana da oluyor o ben de merak ediyorum kontrolüm de 19unda Allah korusun hepimizi inşallah kötü bir şey değildirKızlar benim gün içerisinde bi 5-10 kere 2 saniyelik kasık sancım oluyor böyle birden sızlayıp geçiyor bunlar erken doğum belirtisimi acaba çok korkuyorum öyle bişey olacak diye benim gibi olup doktora giden ya da soran var mı benim kontrolüm haftaya bişey olacak diye korkuyorum
İnşallah ben doktoruma en son kontrolde sormuştum ne olursa korkmalıyım ve acil sizi aramalıyım diye suyun geldiğinde ve kanaman olursa demişti umarım bunlar normaldircanım bana da oluyor o ben de merak ediyorum kontrolüm de 19unda Allah korusun hepimizi inşallah kötü bir şey değildir
30 derecede yıkadım canım ben, zaten küççücükklerr yıkanınca ve ütüleyince insan yanındaan ayırmamk istiyo resmenBende utu yapmayi sevmem cnm ama kiziminkiler olunca bole bi heyecan var icimde olsun yine begendigin icine dinen bi dolap bulursun cnm kac derecede yikadin kiyafetleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?