5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

37. Hafta suan... dünde sancıları oldu bugun artmış açılması olmuş.. normal doğum istemediği için direk sezeryan a aldilar
Simdi hep duyuyorum erken oluyor ya 40 haftalik dogum yapana denk gelmedim yaklasik 4 yildir.sanci kasilma nasil oluyor acaba ilk oldugundan bilmiyoruz ya ayirt edebilirmiyiz acaba.su an kasilma oluyor bende normal mi acaba

Simdi hep duyuyorum erken oluyor ya 40 haftalik dogum yapana denk gelmedim yaklasik 4 yildir.sanci kasilma nasil oluyor acaba ilk oldugundan bilmiyoruz ya ayirt edebilirmiyiz acaba.su an kasilma oluyor bende normal mi acaba

Bolduğum kadarylâ belden başlayan bir ağrıymis ve ara ara tekararliyormus, doğum yaklaştıkça siklasiyor... yine de kasik ağrıların varsa görünmekte fayda var canim... aman dikkat et

Bolduğum kadarylâ belden başlayan bir ağrıymis ve ara ara tekararliyormus, doğum yaklaştıkça siklasiyor... yine de kasik ağrıların varsa görünmekte fayda var canim... aman dikkat et
Biraz once belimde agriyodu gecti ama kasilma devam ediyor off noluyor ki boyle yaa dun dr daydim daha.

Biraz once belimde agriyodu gecti ama kasilma devam ediyor off noluyor ki boyle yaa dun dr daydim daha.
Canım bende bilmiyodum kasılma nasıl oluyo die de, 31. haftamda iki kez gece wc kalktığımda bişeyler oldu, böylee göğüs altımdan sıkılıyo bişey sertleşerek kasıklarıma doğru indi bişey. Hareket edemedim resmen. Ve doğum yapan arkadaşlara anlattım kasılman olmuş işte dediler şu an nasıl olduğunu biliyorum ama 31 haftadan sonrada bişi olmadı.

Kızlarlar burun akıntısı için önerisi olan varmı resmen burnumhem tıkalı hemde akıyor ballı limon içtim ama nafile
Canım ben tıkanıklık için burun deliğime viks sürmüştüm bayada iyi geldi açmıştı, tabi belli bi süre gidiyo ama dene istersen.

Buhardan sonra hemrn onu deneyecegim
Ayy valla burun tıkanıklığı çok zor bende grip oluyorum sanki dün gece tıkandım, bebek için extranefes alıyoruz yaa o daha bi zorluyo. Bende yatarken yapıcam yoksa uyuyamıyorum. İnşallah sana da faydası olur

Suyu kaynatıp içine iki tane soğan doğradım onun buharına yarım saat durdum baya işe yaradı bi tanesini açyı burnun diğeri Allah kerim en befret ettiğim şey burun tıkanıklıgı

Allah analı babalı büyütsün darısı bize

Allah analı babalı büyütsün darısı bize

benim kasık tan basladı özel bölgenin içi sanki ayrılıyordu böyle anlatamam çok fena

Gunaydinnnnnnn kizlarrr pazartesiden itibaren kizimin kiyafetlerini yikayip utulemeye basliacam artik hazir dursun ne olurrr ne olmazzz Rabbim zamaninda ve saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah yavrularimizi

Gunaydinnnnnnn kizlarrr pazartesiden itibaren kizimin kiyafetlerini yikayip utulemeye basliacam artik hazir dursun ne olurrr ne olmazzz Rabbim zamaninda ve saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah yavrularimizi
Bizde yarın eşimle beşik dolap bebek arabası alışverişine çıkıcaz Ankara'da çıkrıkçılar diye bi yer var herkes orayı söylüyor

Amin cümlemize tatlı heyecanlar bunlar

Ayyy normalde ütü yapmayı sevmeyen ben bebeğimin kıyafetlerini ütülemek okadar güzeldikiiii, hepsini öpüp koklayarak ütüledim hurçlara yerleştirdim. Bi dolabımız eksik onuda dün almaya gittim satılmış ve bidaha gelmesi 2 ayı bulurmuş çok canım sıkıldı şimdi başka dolap bakıyorum,

Slm kizlar...
Tesekkur ederim darısı hepimize inşallah. ..
Hastanede elimin yanındayım, bebeği doyurmaya çalışıyor. .. Bende bir an önce kucağıma almak istiyorum

bende pazartesi Allahın izniyle başlicam.çantamı falan hazırlayıp koyucam yalancı sancılar başladı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…