5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bende utu yapmayi sevmem cnm ama kiziminkiler olunca bole bi heyecan var icimde olsun yine begendigin icine dinen bi dolap bulursun cnm kac derecede yikadin kiyafetleri

Bizde yarın eşimle beşik dolap bebek arabası alışverişine çıkıcaz Ankara'da çıkrıkçılar diye bi yer var herkes orayı söylüyor
Evet herkes orayi soyluo bende gitmek istiodum ama artik gidemiom iki adimda nefes nefese kaliom cok cabuk yoruluorum artik

Kızlar sinşrden ölüyorum grip oldugum için hem bebeğimin odası geldi onu siler yerleştirirm dedi bende sevindim kaynanamda bize 20 km uzakta oturuyor oğlunu aramış napıyosujuz annesi geldimi geldi demiş eşimde oda eltimi kaynımı ve eltimin kızını alıp nize geliyormuş yardıma hem akşam hep beraber yemek yermişiz bana sormak yok ama bende eşimle annemin yanunda tartıştım üstelik kaynanam kalmaya geliyormjş annnemde 14 saatlik yoldan geliyyor geiptende ölüyorum bu arada yazık annem de ne yapayım akşama dedi dedim hiç bişi yapma gitsin ne yerse yesin salak karı ya

offf bu eşlerin düşüncesizliğine deliiiii oluyorumm yaaaakabul etmeseydinn keşke

offf bu eşlerin düşüncesizliğine deliiiii oluyorumm yaaaakabul etmeseydinn keşke
Etmedim ki birde rvimde misafir için sadece salon var acaba kaynana nerde yatacak annem erkenden uyur ve ikiside salonda kalacak başka yatacak yerde yok eşimde sölemiş anne anesi işe ben yapıyoruz ayak bağı olmayın yerleşince gel bak die ama nerdeee

Gunaydinnnnnnn kizlarrr pazartesiden itibaren kizimin kiyafetlerini yikayip utulemeye basliacam artik hazir dursun ne olurrr ne olmazzz Rabbim zamaninda ve saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah yavrularimizi
Ben yaptım o işi koca balkona sığdıramadım kıyafetleri :) bi mandal takıyorsun kıyafet kayboluyor oturup izledim ama sonra onları. Çok keyifliydi

Bizde yarın eşimle beşik dolap bebek arabası alışverişine çıkıcaz Ankara'da çıkrıkçılar diye bi yer var herkes orayı söylüyor
Kesinlikle oraya gitmelisin ben de kiyafetlerini ordan aldım. Bebek arabasıyla besıgını de ist yolu üzerindeki mınıcıty den aldım orası da guzel

yüzleride yok yaa annen geldi diye oda geliyodor bilerek yüzünü yere sürüyor.bırak sende kendinize ne pişiriyorsanız onu yapın otursun yesin hiç iş çıkarma kendine.yada kalksın kendi yapsın

kızlar nerelere kayboldunuz

oda otursun çorba içsin annenden kıymetli değil ya...değen insana canını bile verir insan ama böyle fenalık ettiler mi varya hiç merhametim kalmıyor
Aynen geldiler utanmadan awm gezip gelmişler birde aç gelmişler hiç birşey demiyorum sinirden ölcem resmen

Kesinlikle oraya gitmelisin ben de kiyafetlerini ordan aldım. Bebek arabasıyla besıgını de ist yolu üzerindeki mınıcıty den aldım orası da guzel
Tamam canım sağol bak minicityi bilmiyordum kızılaydaki yerini biliyordum söylediğin iyi oldu bakarız orayada

Aynen geldiler utanmadan awm gezip gelmişler birde aç gelmişler hiç birşey demiyorum sinirden ölcem resmen
Canım önce biraz sakin ol gripte olmuşsun geç odana yat görme bile yüzlerini annenle yat kocanda annesıyle yatsın bidaha da sana sormadan misafir çağırmasın

Allam resmen yemek hazırladılar kendilerine çorba köfte pilav ben yatak odamda hasta yatıyorum onlar yemek yiyor suan annemde kaynanaya dedi eşimde semin kalmana gerek yok die istemiyorsanız giderim diyo ya ne var evde anlamıyorum 2 dk yalnız kalalım dimi annemle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…