Bende utu yapmayi sevmem cnm ama kiziminkiler olunca bole bi heyecan var icimde olsun yine begendigin icine dinen bi dolap bulursun cnm kac derecede yikadin kiyafetleriAyyy normalde ütü yapmayı sevmeyen ben bebeğimin kıyafetlerini ütülemek okadar güzeldikiiii, hepsini öpüp koklayarak ütüledim hurçlara yerleştirdim. Bi dolabımız eksik onuda dün almaya gittim satılmış ve bidaha gelmesi 2 ayı bulurmuşçok canım sıkıldı şimdi başka dolap bakıyorum,
Aynen cnm hersey hazirda bulunsun bende cantami falan hazirliacam dursun kosedebende pazartesi Allahın izniyle başlicam.çantamı falan hazırlayıp koyucam yalancı sancılar başladı bende
Evet herkes orayi soyluo bende gitmek istiodum ama artik gidemiom iki adimda nefes nefese kaliom cok cabuk yoruluorum artikBizde yarın eşimle beşik dolap bebek arabası alışverişine çıkıcaz Ankara'da çıkrıkçılar diye bi yer var herkes orayı söylüyor
ben dün akşam öyle kötü oldum ki eyvah doğum başlıyor galiba dedimmHerşeyi bir an önce haxir etmek gerekiyor, ne olur ne olmaz...
Bende bu hafta ayarlamaya calisicam...
offf bu eşlerin düşüncesizliğine deliiiii oluyorumm yaaaaKızlar sinşrden ölüyorum grip oldugum için hem bebeğimin odası geldi onu siler yerleştirirm dedi bende sevindim kaynanamda bize 20 km uzakta oturuyor oğlunu aramış napıyosujuz annesi geldimi geldi demiş eşimde oda eltimi kaynımı ve eltimin kızını alıp nize geliyormuş yardıma hem akşam hep beraber yemek yermişiz bana sormak yok ama bende eşimle annemin yanunda tartıştım üstelik kaynanam kalmaya geliyormjş annnemde 14 saatlik yoldan geliyyor geiptende ölüyorum bu arada yazık annem de ne yapayım akşama dedi dedim hiç bişi yapma gitsin ne yerse yesin salak karı ya
Etmedim ki birde rvimde misafir için sadece salon var acaba kaynana nerde yatacak annem erkenden uyur ve ikiside salonda kalacak başka yatacak yerde yok eşimde sölemiş anne anesi işe ben yapıyoruz ayak bağı olmayın yerleşince gel bak die ama nerdeeeofff bu eşlerin düşüncesizliğine deliiiii oluyorumm yaaaakabul etmeseydinn keşke
Ben yaptım o işi koca balkona sığdıramadım kıyafetleri :) bi mandal takıyorsun kıyafet kayboluyorGunaydinnnnnnn kizlarrr pazartesiden itibaren kizimin kiyafetlerini yikayip utulemeye basliacam artik hazir dursun ne olurrr ne olmazzz Rabbim zamaninda ve saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah yavrularimizi
Kesinlikle oraya gitmelisin ben de kiyafetlerini ordan aldım. Bebek arabasıyla besıgını de ist yolu üzerindeki mınıcıty den aldım orası da guzelBizde yarın eşimle beşik dolap bebek arabası alışverişine çıkıcaz Ankara'da çıkrıkçılar diye bi yer var herkes orayı söylüyor
yüzleride yok yaaEtmedim ki birde rvimde misafir için sadece salon var acaba kaynana nerde yatacak annem erkenden uyur ve ikiside salonda kalacak başka yatacak yerde yok eşimde sölemiş anne anesi işe ben yapıyoruz ayak bağı olmayın yerleşince gel bak die ama nerdeee
Aynen inadına yapıyor biz çorba içicez annemle şimdiyüzleride yok yaaannen geldi diye oda geliyodor bilerek yüzünü yere sürüyor.bırak sende kendinize ne pişiriyorsanız onu yapın otursun yesin hiç iş çıkarma kendine.yada kalksın kendi yapsın
oda otursun çorba içsin annenden kıymetli değil ya...değen insana canını bile verir insan ama böyle fenalık ettiler mi varya hiç merhametim kalmıyorAynen inadına yapıyor biz çorba içicez annemle şimdi
Aynen geldiler utanmadan awm gezip gelmişler birde aç gelmişler hiç birşey demiyorum sinirden ölcem resmenoda otursun çorba içsin annenden kıymetli değil ya...değen insana canını bile verir insan ama böyle fenalık ettiler mi varya hiç merhametim kalmıyor
Bakalım bı yarın şansımızı denicez inşallah kapalı değildirEvet herkes orayi soyluo bende gitmek istiodum ama artik gidemiom iki adimda nefes nefese kaliom cok cabuk yoruluorum artik
Tamam canım sağol bak minicityi bilmiyordum kızılaydaki yerini biliyordum söylediğin iyi oldu bakarız orayadaKesinlikle oraya gitmelisin ben de kiyafetlerini ordan aldım. Bebek arabasıyla besıgını de ist yolu üzerindeki mınıcıty den aldım orası da guzel
Canım önce biraz sakin ol gripte olmuşsun geç odana yat görme bile yüzlerini annenle yat kocanda annesıyle yatsın bidaha da sana sormadan misafir çağırmasınAynen geldiler utanmadan awm gezip gelmişler birde aç gelmişler hiç birşey demiyorum sinirden ölcem resmen
Burdayım benkızlar nerelere kayboldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?