5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar acil bi soru sorucam kasık ağrısından acile gittik cıhaxa bağladılar rahim ağzını ölçtüler drum endol diye bı fitil verdi prospektusde gebeler kullanmaz yazıyor bunu kullanan vsr mı aranızda Dr özellikle belirtti mak 30. Haftsya kadar kullanılır diye

Geçmiş olsun cnm hiçbir fikrim yok nts yemi bagladılar açılmamı varmış?

Toko cihazına
Geçmiş olsun cnm hiçbir fikrim yok nts yemi bagladılar açılmamı varmış?
Toko cihazına bağladılar serum verdiler bide amnıyon sıvısına baltılar açıklık 4 cm mil. 3.5 üstü olması lazım tekrar progestan başlattı idrarda azda olsa kum varmış bol su iç dedi ilaçlara devam endol fitil verdi ben hiç makattan fitil kullanmadım nasıl yapılıyor bu . Dua edın kuzular geçsin şu ağrılarım

Yatarken sorun yok progestan yine uyuttu zaten ayakta sıkıntı var korkuyorum

canım dr verdiyse eğer kullanabilirsin bence bende geçen terddüte düştüm ya sonra araştırdım genelde tüm ilaçlarda yazıyormuş o.neden peki noldu sana

Yatarken sorun yok progestan yine uyuttu zaten ayakta sıkıntı var korkuyorum
progestanı ben hamileliğin başından beri içiyorum gülüm sürekli yatırıyor o.ya peki şimdi nasılsın niye olmuş böyle birdenbire

dgulkts geçmiş olsun canım. kendine dikkat et bazı insanlar keyfi iş yapıyor. senin de anladığım kadarıyla çalıştığın yerde durum böyle. öyle olanları da Allah a havale et. inşallah bir an önce iyileşirsin. doktorlarda vermek istedikleri kişilere çok güzel rapor veriyorlar

progestanı ben hamileliğin başından beri içiyorum gülüm sürekli yatırıyor o.ya peki şimdi nasılsın niye olmuş böyle birdenbire
Kum düküyormuşum tahlilde çıktı ama daha Kültürüm çıkmamıştı bide gazi acile gittim bakmadılar sabah taksıyle akropole geldim baya hırpalandum yolda

Bi sabah olsun olmadı saglık Ocağı'na giderim Yada yıllık ızın alırım çalıştığım yerde ben dogum ıznıne gidşcem diye herkes izin aldı gitsem bi türlü gitmesem bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…