Aleykum selam canim amin.Selamun aleykum kizlar asure ayimiz mubarek olsunnn
Kızlar acil bi soru sorucam kasık ağrısından acile gittik cıhaxa bağladılar rahim ağzını ölçtüler drum endol diye bı fitil verdi prospektusde gebeler kullanmaz yazıyor bunu kullanan vsr mı aranızda Dr özellikle belirtti mak 30. Haftsya kadar kullanılır diye
Toko cihazına bağladılar serum verdiler bide amnıyon sıvısına baltılar açıklık 4 cm mil. 3.5 üstü olması lazım tekrar progestan başlattı idrarda azda olsa kum varmış bol su iç dedi ilaçlara devam endol fitil verdi ben hiç makattan fitil kullanmadım nasıl yapılıyor bu . Dua edın kuzular geçsin şu ağrılarımGeçmiş olsun cnm hiçbir fikrim yok nts yemi bagladılar açılmamı varmış?
Yatarken sorun yok progestan yine uyuttu zaten ayakta sıkıntı var korkuyorum
Yatarken sorun yok progestan yine uyuttu zaten ayakta sıkıntı var korkuyorum
Raporu vermiyorlar bugun idare ettiler öyle yarın iyi olmazsan saglık ocağından bi gün rapor alıcam yçok geçmiş olsun dikkat et rapor alsaydın 1-2 hafta
Raporu vermiyorlar bugun idare ettiler öyle yarın iyi olmazsan saglık ocağından bi gün rapor alıcam y
Iyi olursam gidicem mecbur
İstedin mi raporu, böyle bir durumda vermesi lazım doktorunRaporu vermiyorlar bugun idare ettiler öyle yarın iyi olmazsan saglık ocağından bi gün rapor alıcam y
Iyi olursam gidicem mecbur
canım dr verdiyse eğer kullanabilirsin bence bende geçen terddüte düştüm ya sonra araştırdım genelde tüm ilaçlarda yazıyormuş o.neden peki noldu sanaKızlar acil bi soru sorucam kasık ağrısından acile gittik cıhaxa bağladılar rahim ağzını ölçtüler drum endol diye bı fitil verdi prospektusde gebeler kullanmaz yazıyor bunu kullanan vsr mı aranızda Dr özellikle belirtti mak 30. Haftsya kadar kullanılır diye
Eşim istedi yazmamıyoruz dedıİstedin mi raporu, böyle bir durumda vermesi lazım doktorun
progestanı ben hamileliğin başından beri içiyorum gülüm sürekli yatırıyor o.ya peki şimdi nasılsın niye olmuş böyle birdenbireYatarken sorun yok progestan yine uyuttu zaten ayakta sıkıntı var korkuyorum
Kum düküyormuşum tahlilde çıktı ama daha Kültürüm çıkmamıştı bide gazi acile gittim bakmadılar sabah taksıyle akropole geldim baya hırpalandum yoldaprogestanı ben hamileliğin başından beri içiyorum gülüm sürekli yatırıyor o.ya peki şimdi nasılsın niye olmuş böyle birdenbire
Çok geçmiş olsun.bol bol su iç canim.dinlen.Kum düküyormuşum tahlilde çıktı ama daha Kültürüm çıkmamıştı bide gazi acile gittim bakmadılar sabah taksıyle akropole geldim baya hırpalandum yolda
Bi sabah olsun olmadı saglık Ocağı'na giderim Yada yıllık ızın alırım çalıştığım yerde ben dogum ıznıne gidşcem diye herkes izin aldı gitsem bi türlü gitmesem bi türlüdgulkts geçmiş olsun canım. kendine dikkat et bazı insanlar keyfi iş yapıyor. senin de anladığım kadarıyla çalıştığın yerde durum böyle. öyle olanları da Allah a havale et. inşallah bir an önce iyileşirsin. doktorlarda vermek istedikleri kişilere çok güzel rapor veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?