- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
Bende tam bunları soracaktım.
Hatta hazır aldığınız siteler varsa yazın kızlar arastirmaktan kafam allak bullak oldu :)
Kapı süsü,hastane susleri,dağıtmak için süsler vs.ler
ben 9 kılo aldım dr karbonhıdratı azalt bu saatden sonra beslenmeye cok dıkkat et yetersız bı beslenme bebkte gelısım gerılıgıne neden olabılır dedı dıkkat edın kızlar yemenıze ıcmenıze bana bol proteın al dedısorma ya annemlerde bile dalga geçmeye başladıben 9 kilo aldım doktor hamurişi yeme dedi gece uyuyamıyorum 6 dan sonra zorla uyuyom 7 yi geçerek kalk hazırlan işe mecbur simitt
bende aynı ısı bu cumartesı artık bı terslık olmazsa ankarada ulustan yapıcam artık kendıme bısey almak zevk bvermıyor hep kız hep kızGünaydınn kızlar maşallah baya çalışmıssınız çamasırlar utuler :) bende c.tesi eminönüne gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa kapı süsü minik hediyelikler için aklımda hiç birşey yok :) ileriki haftada bebişimin çamaşır yıkamaya baslarım bende inşAllah :)
ben 9 kılo aldım dr karbonhıdratı azalt bu saatden sonra beslenmeye cok dıkkat et yetersız bı beslenme bebkte gelısım gerılıgıne neden olabılır dedı dıkkat edın kızlar yemenıze ıcmenıze bana bol proteın al dedı
Bende geçen hafta aynı cevabı aldım. .. yukarda baktığımız için anlayamiyoruzGünaydın canım, benim bildiğim 35-36. haftalarda inmeye başlıyo ama tabi herkeste farklı bu durum. Belkide bebeğin doğum pozisyonuna dönmüştür artık :)) geçenlerde de bana göbeğim küçülmüş gibi gelmişti annemlere falan soruyodum küçük gibi geliyo diye ' sen kendine aynada bakmıyonmu hiç ' diye baya dalga geçmişlerdi
Biraz once belimde agriyodu gecti ama kasilma devam ediyor off noluyor ki boyle yaa dun dr daydim daha.
gercekten mı uzuldumproteın ıhtıyacını nasıl karsılıyrsuncanım ben protein yiyemiyorum betim benzim atıyor bünye kabul etmiyor ya
gercekten mı uzuldumproteın ıhtıyacını nasıl karsılıyrsun
Canım bence o çocuğun duruşuylada alakalı olabilir, akşamları benim kaburgalar deşiliyogeçen yengemde iniyor dedi ama bu 2 gündür dikkatimi çekti hani önce tam midemdeydi şimdi 3 yada 4 parmak kadar aşağıda.ama erken daha eğer doğum olursa baya küveste kalırr
En son ne zaman gittin doktora? Kilosu kaçtı?geçen yengemde iniyor dedi ama bu 2 gündür dikkatimi çekti hani önce tam midemdeydi şimdi 3 yada 4 parmak kadar aşağıda.ama erken daha eğer doğum olursa baya küveste kalırr
balık yerıne omega alıyor musun barıkuru bakliyattan canım ya. kalsiyum da alamıyorum ya doğru düzgün yeni başladım süt içmeye. benim bebek biraz cins olacak heraldehalbuki ben her şeyi yerim . hele ki balık ahhh ahh her hafta en az bi kere pişerken şimdi pişmesi kalsın yiyemiyom bile
ben işteyım calısıyorumSlm kizlar, ne yapiyorsunuz?
Benim belim agiriyor
ceviz yiyorum bol bolbalık yerıne omega alıyor musun barı
hepsı hamılelıkte mı cıktı bende sut ıcemıyordum torku nun sutunu kesfettım onu çok guzel ıcıyorum farklı markalara denedın mı
Kizim olacak kismetse, sabahtir belim agiriyor bugün. .. hamilelifilmin başından beri kasik ağrısı hiç yasamadimben işteyım calısıyorum
senın bebek erkek mıydı canım ben bılmıyorumda cınsıyetlerınızı erkek bele kız kasıga vurur derler benım kasık ve sol kaburga agrım çok fena nefes bıle alamı
yorum
evet gülüm bana da öyle geliyor sabahları sanki daha aşağıda oluyor.yaa günlerin nasıl geçiyor benim ki sanki geçmiyor hiçCanım bence o çocuğun duruşuylada alakalı olabilir, akşamları benim kaburgalar deşiliyoama sabahları az daha aşağıda gibi geliyo bana.
en son 10 gün önce gittim 32 hafta 6 günlüktü 1900 gr dı gülüm.ama sata göre 1 hafta önde gidiyorEn son ne zaman gittin doktora? Kilosu kaçtı?
bende öyle duymuştum senin cinsiyeti doğru gördüklerine eminmisin gülümKizim olacak kismetse, sabahtir belim agiriyor bugün. .. hamilelifilmin başından beri kasik ağrısı hiç yasamadim
Benimde dun aksamdan veri ara ara keskin bel agrilarim oluo cnmKizim olacak kismetse, sabahtir belim agiriyor bugün. .. hamilelifilmin başından beri kasik ağrısı hiç yasamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?