5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bende tam bunları soracaktım.
Hatta hazır aldığınız siteler varsa yazın kızlar arastirmaktan kafam allak bullak oldu :)
Kapı süsü,hastane susleri,dağıtmak için süsler vs.ler

bak bak bi de canım burada maliyetler çok ucuz oluyor. ben nikah şekerimi de kendim yapmıştım. Ankaradan eşim toptancıdan porselen kutu almıştı. burada tanesini 3,5 liraya yapıyorlardı biz 4 kutuyu 3 liraya mı ne almıştık. bi de kalabalık bizim aile 200 tane yapmam lazım o yüzden bu şekilde temin etmeyi düşünüyorum

sorma ya annemlerde bile dalga geçmeye başladı ben 9 kilo aldım doktor hamurişi yeme dedi gece uyuyamıyorum 6 dan sonra zorla uyuyom 7 yi geçerek kalk hazırlan işe mecbur simitt
ben 9 kılo aldım dr karbonhıdratı azalt bu saatden sonra beslenmeye cok dıkkat et yetersız bı beslenme bebkte gelısım gerılıgıne neden olabılır dedı dıkkat edın kızlar yemenıze ıcmenıze bana bol proteın al dedı

bende aynı ısı bu cumartesı artık bı terslık olmazsa ankarada ulustan yapıcam artık kendıme bısey almak zevk bvermıyor hep kız hep kız

canım ben protein yiyemiyorum betim benzim atıyor bünye kabul etmiyor ya

Bende geçen hafta aynı cevabı aldım. .. yukarda baktığımız için anlayamiyoruz

gercekten mı uzuldumproteın ıhtıyacını nasıl karsılıyrsun

kuru bakliyattan canım ya. kalsiyum da alamıyorum ya doğru düzgün yeni başladım süt içmeye. benim bebek biraz cins olacak heralde halbuki ben her şeyi yerim . hele ki balık ahhh ahh her hafta en az bi kere pişerken şimdi pişmesi kalsın yiyemiyom bile

geçen yengemde iniyor dedi ama bu 2 gündür dikkatimi çekti hani önce tam midemdeydi şimdi 3 yada 4 parmak kadar aşağıda.ama erken daha eğer doğum olursa baya küveste kalırr
Canım bence o çocuğun duruşuylada alakalı olabilir, akşamları benim kaburgalar deşiliyo ama sabahları az daha aşağıda gibi geliyo bana.

balık yerıne omega alıyor musun barı
hepsı hamılelıkte mı cıktı bende sut ıcemıyordum torku nun sutunu kesfettım onu çok guzel ıcıyorum farklı markalara denedın mı

Slm kizlar, ne yapiyorsunuz?
Benim belim agiriyor
ben işteyım calısıyorum
senın bebek erkek mıydı canım ben bılmıyorumda cınsıyetlerınızı erkek bele kız kasıga vurur derler benım kasık ve sol kaburga agrım çok fena nefes bıle alamıyorum

balık yerıne omega alıyor musun barı
hepsı hamılelıkte mı cıktı bende sut ıcemıyordum torku nun sutunu kesfettım onu çok guzel ıcıyorum farklı markalara denedın mı
ceviz yiyorum bol bol
denedim canım ya meyveli denedim kendim meyveli yaptım yok yani içemiyorum.

Kizim olacak kismetse, sabahtir belim agiriyor bugün. .. hamilelifilmin başından beri kasik ağrısı hiç yasamadim

Canım bence o çocuğun duruşuylada alakalı olabilir, akşamları benim kaburgalar deşiliyo ama sabahları az daha aşağıda gibi geliyo bana.
evet gülüm bana da öyle geliyor sabahları sanki daha aşağıda oluyor.yaa günlerin nasıl geçiyor benim ki sanki geçmiyor hiç

bu insanlar dengesiz ya kapı komşumu gördüm biraz önce asya yüzün mü şişmiş kilo mu aldın diyoyok canım 8 aylık hamileyim ondan olabilir mi acaba dedimbir laf ordan bir laf burdan içim soğumadı kendi hamileliğiyle ilgili bişey dedi bende yok canım sen kesin çağla şikel gibi doğum yapmışsındır 90 60 90 dedimzorla kendini bozdurduayy tutamadım içimde beyin yoksunu yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…