5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

İyi geceler kızlar yorgunluktan ölüyorum cok yoruldum bugun bebişime babyshower partisi düzenledik sanki bunı yaptım zaman hızla gececk gibi geldi cok duygusallaştım :)

Allah sagsalim kavuşmayı nasip etsin inşallah... az kaldı zaten canım. .. by kadar ay geçmiş surda kaç hafta kaldı ki.. pastanız sa çok güzelmiş

haklısın gülüm dün gece yatakta resmenn dönemiyordummsürekli inleyerek dönüp duruyorum bacak kırampları bir yandan ben 32 den sonra iyice hissetmeye başladım ağırlaştığımı.çalışan arkadaşlar bence 32 de almaya başlasınlar artık izinlerinibu hafta yengemgile söyleyeyim o zaman bende artık hazırlayalım odayı

senin bu şikayetlerin bende de uzun süreden beri var . 32 de ayrılınca canım 2 aylık bebeği bırakıp işe gelmek zorunda kalacağız. o yüzden bebişlerin doğunca bize daha çok ihtiyacı olacak bunu düşününce olmuyor işte. yoksa bende isterim 32 de ayrılayım evimde yatayım. bi hafta bi haftadır diyorum hep

Canım ahhh ahh bugün topallıyorum işte dün temizlik derken ha bitsin ha bitsin derken daha çok yorulmuşum. Akşam zaten ağrım vardı bide gripten dolayı tıkandım iyice başladım ağlamaya eşimde sakinleştirmeye çalıştı ama iyi geldi ağlamak. Ne çektiğimizi bi biz biliyoruz. Seçtiğim oda mobilyacının elinde mevcutmuş hafta sonuna biter inşallah odamızda. Hastane çantamıda hazırlıyım da rahat durayım artık. Bence sende hazırla ne olacağı belli olmuyo sonuçtaa

Ahh canım sizin durum daha zor ama çok şikayetin yoksa çalışmak ve bebeğinin yanında bir ay fazladan durmak daha mantıklı tabi. Ücretsiz izin düşünmüyomusun pekii"??

Kızlar biizmde ptesi görüş günüydü bebişmm 39 cm 1460 gr olmuş :) kafası aşağıda ayaklar tepede senin ki akıllı dönmüş dedi doktor o an aklıma erken olur mu vs diye sormak hiç gelmedi o sersemlikle siiznkiler de dönmüş durumda da mı erken mi yada kacıncı hafta da dönüyor bebekler bilginz var mı ?

doğru söylüyorsun sonrasıda var tabi ama gülüm inanki insan öyle ağırlaşıyorkiii evde olmama rağmen bitik halde oluyorumRabbim yardımcımız olsun

ben zaten korkuyorum kendimden 40 ı tamam lamam ben Allah biliyor yahastane çantam hazır kıyafetleri ihtiyaçları hep yıkayıp ütüleyip koydum.ama odası falan hhiiiçç ortada bişey yok daha beşik te annem 10 güne vericek alıcam.yerleştirmesi kalıyor onada yengem 2 saatte hallederiz sana dedi.

Ahh canım sizin durum daha zor ama çok şikayetin yoksa çalışmak ve bebeğinin yanında bir ay fazladan durmak daha mantıklı tabi. Ücretsiz izin düşünmüyomusun pekii"??

yanımda beraber çalıştığım kişi biraz beni düşünse son 3 haftaya kadar çalışmak isterim ama bencil biri benim onu idare ettiğimin yarısı kadar idare etse işe yarar ama nerde şuan bilmiyorum canım ya durumumuz ne gösterecek önümüzü görmeden bişey demek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…