İyi geceler kızlar yorgunluktan ölüyorum cok yoruldum bugun bebişime babyshower partisi düzenledik sanki bunı yaptım zaman hızla gececk gibi geldi cok duygusallaştım :)
Süper olmuş canımPastamız :)
Canım günaydın bende kalktım ama sancıylaa ilk kez bu kadar şiddetliydiGünaydın kizlar...
Sabah yoğun bir baş donmesiyle kalktım, eşim tuttu ellerimden yine döndü oturdum kalktım düzelene kadar... ama suan iyiyim
haklısın gülüm dün gece yatakta resmenn dönemiyordummValla canım odayı hazırlamak için daha fazla bekleme bence hakikaten ben iyice strese de girdim neyi nasıl yapçam bilmiyorum, Allahtan bebeğimin eşyalarının hepsini yıkayıp ütülemişim yoksa onlarda gözümde büyütecekti iyice. Daha perdesi var, halısı var varda var yanii. Halledebiliyosan en kısa sürede hallet derim. Geçen hafta sanki daha bi iyiydim bu hafta iyice ağırlaştım gibi hissediyorum
Canım günaydın bende kalktım ama sancıylaa ilk kez bu kadar şiddetliydiayyy tırsıyorummm
haklısın gülüm dün gece yatakta resmenn dönemiyordummsürekli inleyerek dönüp duruyorum bacak kırampları bir yandan ben 32 den sonra iyice hissetmeye başladım ağırlaştığımı.çalışan arkadaşlar bence 32 de almaya başlasınlar artık izinlerini bu hafta yengemgile söyleyeyim o zaman bende artık hazırlayalım odayı
Canım ahhh ahh bugün topallıyorum işte dün temizlik derken ha bitsin ha bitsin derken daha çok yorulmuşum. Akşam zaten ağrım vardı bide gripten dolayı tıkandım iyice başladım ağlamaya eşimde sakinleştirmeye çalıştı ama iyi geldi ağlamak. Ne çektiğimizi bi biz biliyoruz. Seçtiğim oda mobilyacının elinde mevcutmuş hafta sonuna biter inşallah odamızda. Hastane çantamıda hazırlıyım da rahat durayım artık. Bence sende hazırla ne olacağı belli olmuyo sonuçtaahaklısın gülüm dün gece yatakta resmenn dönemiyordummsürekli inleyerek dönüp duruyorum bacak kırampları bir yandan ben 32 den sonra iyice hissetmeye başladım ağırlaştığımı.çalışan arkadaşlar bence 32 de almaya başlasınlar artık izinlerini bu hafta yengemgile söyleyeyim o zaman bende artık hazırlayalım odayı
Valla bende heycan yapıorum çokkk zaten doğurursam ilk işim buraya yazmak olacak " doğurrrdduuummm" diyeeAyyyheycan yapiyorum öyle deme...
Bu arada ne olur ne olmaz buraya yazın kızlar... çok merak ederimmm
Ahh canım sizin durum daha zor ama çok şikayetin yoksa çalışmak ve bebeğinin yanında bir ay fazladan durmak daha mantıklı tabi. Ücretsiz izin düşünmüyomusun pekii"??senin bu şikayetlerin bende de uzun süreden beri var . 32 de ayrılınca canım 2 aylık bebeği bırakıp işe gelmek zorunda kalacağız. o yüzden bebişlerin doğunca bize daha çok ihtiyacı olacak bunu düşününce olmuyor işte. yoksa bende isterim 32 de ayrılayım evimde yatayım. bi hafta bi haftadır diyorum hep
doğru söylüyorsun sonrasıda var tabi ama gülüm inanki insan öyle ağırlaşıyorkiii evde olmama rağmen bitik halde oluyorumsenin bu şikayetlerin bende de uzun süreden beri var . 32 de ayrılınca canım 2 aylık bebeği bırakıp işe gelmek zorunda kalacağız. o yüzden bebişlerin doğunca bize daha çok ihtiyacı olacak bunu düşününce olmuyor işte. yoksa bende isterim 32 de ayrılayım evimde yatayım. bi hafta bi haftadır diyorum hep
Valla bende heycan yapıorum çokkk zaten doğurursam ilk işim buraya yazmak olacak " doğurrrdduuummm" diyee
ben zaten korkuyorum kendimden 40 ı tamam lamam ben Allah biliyor yaCanım ahhh ahh bugün topallıyorum işte dün temizlik derken ha bitsin ha bitsin derken daha çok yorulmuşum. Akşam zaten ağrım vardı bide gripten dolayı tıkandım iyice başladım ağlamaya eşimde sakinleştirmeye çalıştı ama iyi geldi ağlamak. Ne çektiğimizi bi biz biliyoruz. Seçtiğim oda mobilyacının elinde mevcutmuş hafta sonuna biter inşallah odamızda. Hastane çantamıda hazırlıyım da rahat durayım artık. Bence sende hazırla ne olacağı belli olmuyo sonuçtaa
zaten birimizden 2 gün haber alamazsak bilin ki doğurduValla bende heycan yapıorum çokkk zaten doğurursam ilk işim buraya yazmak olacak " doğurrrdduuummm" diyee
Ahh canım sizin durum daha zor ama çok şikayetin yoksa çalışmak ve bebeğinin yanında bir ay fazladan durmak daha mantıklı tabi. Ücretsiz izin düşünmüyomusun pekii"??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?