canım dr unu arayıp bı sorsana belkı tedavı edıcı bıseyler verırevett çok kötüyüm boğaz çok fena şişmişş bide üstüne belimden karnıma sancı giriyorr
Haftaya gidicem doktora.. ozaman görüşeceğim muhtemelen günde verir sezeryan için. .. ben normal doğum düşünmüyorum. ..dr un ne önerıyor canım senın durumunu en ıyı bılen o onun tavsıyesı ne yönde
bende karar vermedim o kararı druma bırakıcam bıde sezeryan dıye kendını hazırlarsın nırmal olur normal dersin acılma olmaz acıl sezeryana alırlar bellı olmama ıhtımalı de var
Tam doğum üstü... çok geçmiş olsun bende dün bogaz ağrısıyla uyandim ki çok dikkat ediyorum... bebek için hiç iyi değiltamam canım.berbat haldeyim sabah 8 de yattım 10 buçukta kalktım.boğazım çok acıyortam zamanıydı yani hastalığın.
Ben iki gündür sıcak su içine limon sıkıyorum sanırım o bana iyi geldi.. Mutlaka deneşansa bir mandalina varlimonda suyunu çıkarsam nolur acaba
teli yokki devlet hastaesinde ki dr lara telden ulaşmak mümkün değil.bir kontrole gittiğim sıraydı kadın hamileydi ben ilaç önermiyorum doğal yolla atlatmaya çalış demişti kadına büyük ihtimal bana da öyle dercanım dr unu arayıp bı sorsana belkı tedavı edıcı bıseyler verır
hemen yapayım o zaman bendeBen iki gündür sıcak su içine limon sıkıyorum sanırım o bana iyi geldi.. Mutlaka dene
sağol gülüm 1 haftayı bulur benim atlatmam
Bulabilirsen ayva ve nar da çok iyi geliyor özellikle ayva. Kaynatıp suyunu da ıcebılırsın boğazına iyi gelırsağol gülüm 1 haftayı bulur benim atlatmam
Saglık Ocağı'na telefon etseydın yada devletın acılıne hıt hala kötü müdünteli yokki devlet hastaesinde ki dr lara telden ulaşmak mümkün değil.bir kontrole gittiğim sıraydı kadın hamileydi ben ilaç önermiyorum doğal yolla atlatmaya çalış demişti kadına büyük ihtimal bana da öyle der
Selamlar! Geçmiş olsun ben de dün gece bel ağrısı dan uyuyamadım..Selam kizlar nasilsiniz? Bizim bugun kontrolumuz vardi doktora gittik belim kopuyor agridan yoruldum. Bebisim 1800 gr olmus 32+0 dayiz. Şükür sagligi yerinde herşey yolundaymis. Calisamaz raporumu da aldim. Ayak bileklerimde cok odem var doktorum cok kizdi tuz yeme dedi eger yuzun ve ellerin de siserse tedavisi yok bebegi acil almak zorunda kaliriz dedi. esimi de tembihledi tuz yedirme sakin diye. Diyetisyene de randevum vardi, ben kilo almamisim bebek almis buna sevindim :) bidahaki kontrole 3 hafta sonra cagirdi. Dogumla ilgili bisey soramadim doktoruma hala dogumdan korkuyorum
Canim sana da gecmis olsun. Ayyy cok heyecanli gununun belli olmasi super bisey haber ver bize de mutlakaSelamlar! Geçmiş olsun ben de dün gece bel ağrısı dan uyuyamadım..
bakalım yarın da benim doktor kontrolüm var sezeryan için tarih verecek mi heyecanlıyım:)
Gözün Aydın csnımSelam kizlar nasilsiniz? Bizim bugun kontrolumuz vardi doktora gittik belim kopuyor agridan yoruldum. Bebisim 1800 gr olmus 32+0 dayiz. Şükür sagligi yerinde herşey yolundaymis. Calisamaz raporumu da aldim. Ayak bileklerimde cok odem var doktorum cok kizdi tuz yeme dedi eger yuzun ve ellerin de siserse tedavisi yok bebegi acil almak zorunda kaliriz dedi. esimi de tembihledi tuz yedirme sakin diye. Diyetisyene de randevum vardi, ben kilo almamisim bebek almis buna sevindim :) bidahaki kontrole 3 hafta sonra cagirdi. Dogumla ilgili bisey soramadim doktoruma hala dogumdan korkuyorum
Canim boğaz ağrısı için bal zencefil yedim ben.bide ihlamur.c vitamini meyve falan.dinlen bide güzelce.terlemeye calis.Kızlar bende çok ciddi Boğaz Ağrı'sı ve üşütmüşüm nasıl doğal yollarla geçircez bunu ya çok kötü oldu hala da çalışıyorum ben yarın sağlık ocağına gidip 2 gün rapor alıp yatıyım diyorum başka bildiğiniz bişey var mı Boğaz için?
Geçmiş olsun canım. .. tuzlu gargara boğazı çok rahatlatiyorKızlar bende çok ciddi Boğaz Ağrı'sı ve üşütmüşüm nasıl doğal yollarla geçircez bunu ya çok kötü oldu hala da çalışıyorum ben yarın sağlık ocağına gidip 2 gün rapor alıp yatıyım diyorum başka bildiğiniz bişey var mı Boğaz için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?