5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Haftaya gidicem doktora.. ozaman görüşeceğim muhtemelen günde verir sezeryan için. .. ben normal doğum düşünmüyorum. ..

canım dr unu arayıp bı sorsana belkı tedavı edıcı bıseyler verır
teli yokki devlet hastaesinde ki dr lara telden ulaşmak mümkün değil.bir kontrole gittiğim sıraydı kadın hamileydi ben ilaç önermiyorum doğal yolla atlatmaya çalış demişti kadına büyük ihtimal bana da öyle der

Saglık Ocağı'na telefon etseydın yada devletın acılıne hıt hala kötü müdün

Selam kizlar nasilsiniz? Bizim bugun kontrolumuz vardi doktora gittik belim kopuyor agridan yoruldum. Bebisim 1800 gr olmus 32+0 dayiz. Şükür sagligi yerinde herşey yolundaymis. Calisamaz raporumu da aldim. Ayak bileklerimde cok odem var doktorum cok kizdi tuz yeme dedi eger yuzun ve ellerin de siserse tedavisi yok bebegi acil almak zorunda kaliriz dedi. esimi de tembihledi tuz yedirme sakin diye. Diyetisyene de randevum vardi, ben kilo almamisim bebek almis buna sevindim :) bidahaki kontrole 3 hafta sonra cagirdi. Dogumla ilgili bisey soramadim doktoruma hala dogumdan korkuyorum

Selamlar! Geçmiş olsun ben de dün gece bel ağrısı dan uyuyamadım..
bakalım yarın da benim doktor kontrolüm var sezeryan için tarih verecek mi heyecanlıyım:)

Selamlar! Geçmiş olsun ben de dün gece bel ağrısı dan uyuyamadım..
bakalım yarın da benim doktor kontrolüm var sezeryan için tarih verecek mi heyecanlıyım:)
Canim sana da gecmis olsun. Ayyy cok heyecanli gununun belli olmasi super bisey haber ver bize de mutlaka

Gözün Aydın csnım

İyi geceler kızlar. ..
Limon sayesinde gribi çok hafif atlatıyirum hemde hiç olmadigi kadar hafif... en son lİnönü soydum eksi eksi yedim :) suan cok iyi hissediyorum... öneririm :)

Kızlar bende çok ciddi Boğaz Ağrı'sı ve üşütmüşüm nasıl doğal yollarla geçircez bunu ya çok kötü oldu hala da çalışıyorum ben yarın sağlık ocağına gidip 2 gün rapor alıp yatıyım diyorum başka bildiğiniz bişey var mı Boğaz için?

Canim boğaz ağrısı için bal zencefil yedim ben.bide ihlamur.c vitamini meyve falan.dinlen bide güzelce.terlemeye calis.

günaydın herkese
günaydın grıp mağdurları
şimdi aslında hasta değilsiniz sürekli ben hasta değilim ben hasta değilim deyin olmaz kabul etmeyın hasta olmayı bebekler dogsun 40 ı bı çıksın o zamana kadar erteleyın moral en önemlisi ve c vitamini alın
bu arada kızlar ben benım kızceyı dünden berı hıssedemıyırum aksam fatal el doplerı ıle kalbını dınledım yerını zor buldum bu haftalarda hareket azalması yasayanınız var mı

Geçmiş olsun canım. .. tuzlu gargara boğazı çok rahatlatiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…