Bizim hastahanexe oda süsü ve foto çekimi hepsi içinde bir paket ondan hastahanesede cekim olacak mecburcanım bende bebek bakımı ıle ılgılı bı kıtap var yenıdogan bebeklerın hemen yıkanmaması gerektıgı yazıyordu hatta bunu doğumdan öbce belşrtşrsenız özellıkle yıkamazlar dıyordu yumusak bezle sılın yeter denıyordu ben normal hastane çıkışı koyucam cantama foto cekılmesını evıme gectıgımde yada 40 mevlüdünde yapıcam inşallah hem bende kendımı toparlarım dıye elım yuzum şiş olur diye düşünüyorum
Canım bence ikisini de koy hemşireye sade olanı verirsin bebiş az kendine gelince de diğerlerini giydirir istediğin gibi foto çektirirsin. Ben hastane çıkışıyla birlikte 4 takım koydum. Abarttım heraldeeHastahane çantasına bebek için süslü kıyafetmi koysam yoksa sadeleri mi koysam karar veemedimhastahane doğumdan sonra giydiriyor ama foto çekimi olacak onların giydirdiğini cıkarıp süslü kıyafet ile foto çeksek olur mu doğumdan sonra bebeği yıkıyorlarmı hastahanede Allah ım kafamda deli sorular :)
Kaç tane bez koydun pekiCanım bence ikisini de koy hemşireye sade olanı verirsin bebiş az kendine gelince de diğerlerini giydirir istediğin gibi foto çektirirsin. Ben hastane çıkışıyla birlikte 4 takım koydum. Abarttım heraldee
Öyle bi paket varsa değerlendir tabi ben üniversite hastanesinde doğurcam büyük olasılıkla orda öyle bişey yok makesefBizim hastahanexe oda süsü ve foto çekimi hepsi içinde bir paket ondan hastahanesede cekim olacak mecburben hem süslü hem süssüz takım koyayım bari foto vekecekleri zaman süslü olanı giydirsek kimse birşey demez die düşünüyorum
Ben kizimin battanıyesını dikiyorumnasılsınız kızlar tüm gün dinlendim kalkmadım hiç bir yemek yapmaya kalktım.sizler naptınız nasıl geçti gününüz
Ben çalıştım anneme geldimnasılsınız kızlar tüm gün dinlendim kalkmadım hiç bir yemek yapmaya kalktım.sizler naptınız nasıl geçti gününüz
nasılsınız kızlar tüm gün dinlendim kalkmadım hiç bir yemek yapmaya kalktım.sizler naptınız nasıl geçti gününüz
oyyy kuzular yaaaBen kizimin battanıyesını dikiyorum
iyi yapmışsın gülüm benim annemle frekansım uymadığı için olabildiğince az görüyorum hele şu son ayda o başka bir dünyada yaşıyorBen çalıştım anneme geldim
bulaşık makinasına tabakları zor yerleştiriyorum benim doğum sancısı belden başlicak galiba.bende bugün baya hissettim hareketlerini.geçen de dedim ya sanki takip edince daha az hareket ediyor düşünmeyince yerinde durmuyor sıpaİyi yapmışsın canım farkında değiliz ama artık ağırlaştık ve öyle ev işlerine gezmeye gelemiyor bünyemiz...bende dinlendim sadece yemek yapmaya kalktım çok iyi geldi kızıl bugün kendine geldi hareketlendi...
Eşinin işi değişti öğlen gidip gece geliyor evde yalnız olmamak için mecbur geliyorum bende gelip anneme yıkılıyorum resmeniyi yapmışsın gülüm benim annemle frekansım uymadığı için olabildiğince az görüyorum hele şu son ayda o başka bir dünyada yaşıyor
Yok olmuyorsun yok öyle bişey hemen mandalina portakal elma yiyorsun atlatıyorsunkızlarrrrr grip oluyorumm beennn
eşim gece yok yiğenimle yatıyorum anneme hiiçç bulaşmıyorum bile ona gitmeye kalksan mırın kırın yapıyor resmen kovuyor insanıEşinin işi değişti öğlen gidip gece geliyor evde yalnız olmamak için mecbur geliyorum bende gelip anneme yıkılıyorum resmen
şansa bir mandalina varYok olmuyorsun yok öyle bişey hemen mandalina portakal elma yiyorsun atlatıyorsun
Oda olur c vitaminişansa bir mandalina varlimonda suyunu çıkarsam nolur acaba
şansa bir mandalina varlimonda suyunu çıkarsam nolur acaba
meyve yemeye korkar mı insan ya inanki yemeye korkuyorum akşam makarna yedim meyve yemeye korkuyorumCanım ıhlamur iç varsa evde eğer...mandalina greyfurt falan ye...
meyve yemeye korkar mı insan ya inanki yemeye korkuyorum akşam makarna yedim meyve yemeye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?