5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bizim hastahanexe oda süsü ve foto çekimi hepsi içinde bir paket ondan hastahanesede cekim olacak mecbur ben hem süslü hem süssüz takım koyayım bari foto vekecekleri zaman süslü olanı giydirsek kimse birşey demez die düşünüyorum

Canım bence ikisini de koy hemşireye sade olanı verirsin bebiş az kendine gelince de diğerlerini giydirir istediğin gibi foto çektirirsin. Ben hastane çıkışıyla birlikte 4 takım koydum. Abarttım heraldee

Canım bence ikisini de koy hemşireye sade olanı verirsin bebiş az kendine gelince de diğerlerini giydirir istediğin gibi foto çektirirsin. Ben hastane çıkışıyla birlikte 4 takım koydum. Abarttım heraldee
Kaç tane bez koydun peki

Öyle bi paket varsa değerlendir tabi ben üniversite hastanesinde doğurcam büyük olasılıkla orda öyle bişey yok makesef

nasılsınız kızlar tüm gün dinlendim kalkmadım hiç bir yemek yapmaya kalktım.sizler naptınız nasıl geçti gününüz

nasılsınız kızlar tüm gün dinlendim kalkmadım hiç bir yemek yapmaya kalktım.sizler naptınız nasıl geçti gününüz

İyi yapmışsın canım farkında değiliz ama artık ağırlaştık ve öyle ev işlerine gezmeye gelemiyor bünyemiz...bende dinlendim sadece yemek yapmaya kalktım çok iyi geldi kızıl bugün kendine geldi hareketlendi...

bulaşık makinasına tabakları zor yerleştiriyorum benim doğum sancısı belden başlicak galiba.bende bugün baya hissettim hareketlerini.geçen de dedim ya sanki takip edince daha az hareket ediyor düşünmeyince yerinde durmuyor sıpa

kızlarrrrr grip oluyorumm beennn

iyi yapmışsın gülüm benim annemle frekansım uymadığı için olabildiğince az görüyorum hele şu son ayda o başka bir dünyada yaşıyor
Eşinin işi değişti öğlen gidip gece geliyor evde yalnız olmamak için mecbur geliyorum bende gelip anneme yıkılıyorum resmen

Eşinin işi değişti öğlen gidip gece geliyor evde yalnız olmamak için mecbur geliyorum bende gelip anneme yıkılıyorum resmen
eşim gece yok yiğenimle yatıyorum anneme hiiçç bulaşmıyorum bile ona gitmeye kalksan mırın kırın yapıyor resmen kovuyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…