5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bel ağrısı ve alt karın bölgesindeki hafif kasılmalardan dolayı uyku moduna geçemedim maalesef. Bir de kabızlık baş gösterdi bugün.. karnım semsert

Olabilir canim ben ispanaga falan da biraz princ atiyorum o o kadardan pek bisey olmuyor bana ama yine de kisiden kisiye degisebilir tabi. Ekmek de etkilemis olabilir. Hatta bazen hic sebep yokken bile cikabiliyor canim bizim yavrular Allah'a emanet insallah saglikla kucagimiza alacagiz az kaldi

Kızlar yarın kontrolum var heyecandan ve bacagimdaki kramp ve sertlesmelerden uyuyamiyorum. Yeni fark ettim karnim kocaman olmus yururken cok zorlaniyorum dusecekmisim gibi geliyor

kızlar boğazım şiş nefes alamıyorum ben nekavt oldum yaaa

Kiyamam canim gecmis olsun hamilelik zaten nefes darlığı yapiyor bir de bogaz sismesi kötü olmus. Sıcak biseyler ic surekli rahatlatir biraz
evett çok kötüyüm boğaz çok fena şişmişş bide üstüne belimden karnıma sancı giriyorr

Hayirli sabahlar ...
Gecmis olsun asya_01 kivi ye canim. Ilik su icmeye calis cok gecmis olsun.
Benimde dun sabahtan beri misafirim vardi. Gece 2 ye dogru gittiler. Ben yorulunca karnim daha cok sisiyo sizinde oyle mi ?

Cani icinde olsun diye bi tabir var uzme kendini demekki vakti geliyor oglusun seni de yavastan hazirliyor. Masallah ona toparlar korkma insallah anne sutu de yarar. Bi de bulguru duymustum direk bebege kilo yapiyor diye

Evet bazen sebepsiz de yükseliyor gerçekten Allahım korusun onları sağlıkla kucağına alsın her bekleyen inşallah yavrusunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…