Canım şekerim 120 ye düştü 2.saatte şükürler olsun minnoş da gece başladı dönmelere :) o kadar korkuyorum ki sağlıkla kucağımıza aldığımız günler gelseydi artık resmen diken üstündeyim...ekmek aldığım fırını değiştirmiştim acaba ondan mı oldu diye içim içimi yedi bütün gece...
Olabilir canim ben ispanaga falan da biraz princ atiyorum o o kadardan pek bisey olmuyor bana ama yine de kisiden kisiye degisebilir tabi. Ekmek de etkilemis olabilir. Hatta bazen hic sebep yokken bile cikabiliyor canim bizim yavrular Allah'a emanet insallah saglikla kucagimiza alacagiz az kaldi
Kızlar yarın kontrolum var heyecandan ve bacagimdaki kramp ve sertlesmelerden uyuyamiyorum. Yeni fark ettim karnim kocaman olmus yururken cok zorlaniyorum dusecekmisim gibi geliyor
Hayirli sabahlar ...
Gecmis olsun asya_01
kivi ye canim. Ilik su icmeye calis cok gecmis olsun.
Benimde dun sabahtan beri misafirim vardi. Gece 2 ye dogru gittiler. Ben yorulunca karnim daha cok sisiyo sizinde oyle mi ?
Günaydın canım, sanırım benden gelecek o haber ama erken olcak çok sanki hazır değilim daha. Dünden beri annem, eşim babam bi çöp fahi kaldırtmıyolar. Hiiiiççte alışık değilim. Herşeyi tıkıyolar ağzıma neredeyse uçak geldii geldii demedikleri kaldı inşallah bebişim bi haftada alır baya. Geçen pazartesiden bu pazartesiye geceleri muz ve süt işe yaramış anlaşılankii bebiş 450 gr almış. Deneyin derim canım.
Cani icinde olsun diye bi tabir var uzme kendini demekki vakti geliyor oglusun seni de yavastan hazirliyor. Masallah ona toparlar korkma insallah anne sutu de yarar. Bi de bulguru duymustum direk bebege kilo yapiyor diye
Olabilir canim ben ispanaga falan da biraz princ atiyorum o o kadardan pek bisey olmuyor bana ama yine de kisiden kisiye degisebilir tabi. Ekmek de etkilemis olabilir. Hatta bazen hic sebep yokken bile cikabiliyor canim bizim yavrular Allah'a emanet insallah saglikla kucagimiza alacagiz az kaldi