hesaplattım canım 5+1 çıkıyor..yani altıncı haftadan bir gün almış oluyorum.
evet oyle olmasi gerek. benden 1 hafta sonrasin cunku. a.s
allah bebklerimizin ve herkesinkini selametle dunyaya gelmesini nasib etsin. hayirli saglikli kilsin onlari insaallah.
allahim bizi ve soyumuzdan gelecek olanlari namazi devamli kilanlardan eyle. allahim duamizi kabul et... (hz ibrahimin duasi
:Saruboceq: amin
kızlar ben de sata göre 5+5
kesenizi gördünüz mü sanırım benim geç döllenme oldu acaba yarın görebilirmiyiz yarın keseyi
Ben 4 haftalıkken gördüm canım ama herkese göre değişebilir.kızlar ben de sata göre 5+5
kesenizi gördünüz mü sanırım benim geç döllenme oldu acaba yarın görebilirmiyiz yarın keseyi
merhabalar bende 5 haftalık hamileyim çok şükür nasılsınız kıslar opuyorumnanaktan
Ben 4 haftalıkken gördüm canım ama herkese göre değişebilir.
ALLAH tamamına erdirsin canım gittinmi doktora?
İnşallah canım bende 31 inde gidicem kalp atışlarını görmeye tek derdim bu inşallah görürüm..
İnşallah..bulantın falan varmı?Ben çok halsizim sürekli uyumak istiyorum..
canım kaygılanma doktorun seni erken çağırmış zaten ben daha hiç usgye girmedim bile ayın 31 de çağırdı beni..erken çğırıp kaygılandırmak istemedi bence tam da bana göre bi muamale çünkü ben şüpheciyim birazzemuszemus
canım ben daha hiç ultrasyona girmedim salı gidicez inşllh
insallah canim yaa. yarin ins kalp atislarini duydugunda eve gelince bebegine mektup yaz. buyuyunce okutursun. opuyorumnanaktan ben allah nasib ederse oyle yapmak istiyorum. insaallah :Saruboceq:
yazarim ins. insaallah duyarim. yerimseniben
kismetse carsamba gunu sabahleyin kendi doktoruma gidicem anca o zaman o beni bir jinekologa yonlendirecek. ondan da randevu alcam bekle anam bekle...
daha uzun is yani :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?