5 haftalık hamile olanlar buuraya....

hesaplattım canım 5+1 çıkıyor..yani altıncı haftadan bir gün almış oluyorum.

evet oyle olmasi gerek. benden 1 hafta sonrasin cunku. a.s
allah bebklerimizin ve herkesinkini selametle dunyaya gelmesini nasib etsin. hayirli saglikli kilsin onlari insaallah.

allahim bizi ve soyumuzdan gelecek olanlari namazi devamli kilanlardan eyle. allahim duamizi kabul et... (hz ibrahimin duasi
:Saruboceq: amin

evt arkadaşım çok güzel bir peygamber duası..RAbbim salih ve saliha kullarından eylesin inşşlah evladın da hayırlısını versin herşey de olduğu gibi..

amin insaallah... dunya da da ahirette de mutlu kilsin.
bizleri evlatlarimizla ve eslerimizle beraber ebedi saadete ulastirsin insaallah...

kızlar ben de sata göre 5+5
kesenizi gördünüz mü sanırım benim geç döllenme oldu acaba yarın görebilirmiyiz yarın keseyi

canım kaygılanma doktorun seni erken çağırmış zaten ben daha hiç usgye girmedim bile ayın 31 de çağırdı beni..erken çğırıp kaygılandırmak istemedi bence tam da bana göre bi muamale çünkü ben şüpheciyim birazzemuszemus

merhabalar bende 5 haftalık hamileyim çok şükür nasılsınız kıslar opuyorumnanaktan

kızlar ben de sata göre 5+5
kesenizi gördünüz mü sanırım benim geç döllenme oldu acaba yarın görebilirmiyiz yarın keseyi
Ben 4 haftalıkken gördüm canım ama herkese göre değişebilir.
merhabalar bende 5 haftalık hamileyim çok şükür nasılsınız kıslar opuyorumnanaktan

ALLAH tamamına erdirsin canım gittinmi doktora?

Ben 4 haftalıkken gördüm canım ama herkese göre değişebilir.

ALLAH tamamına erdirsin canım gittinmi doktora?

evet canım gittim çok şükür kesede göründü 6 kasımda kalp atışına bakıcaz kısmetse kan degerimde 2490,8 çıktı öle yani çok şükür rabbim isteyen harkese nasip etsin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ınşallah canım bende 31 inde gidicem kalp atışlarını görmeye tek derdim bu inşallah görürüm..

ınşallah..bulantın falan varmı?Ben çok halsizim sürekli uyumak istiyorum..

geçmiş olsun canım bitki çayları iç o zaman ıhlamur falan.Ballı limonlu ii gelir..

canım ben daha hiç ultrasyona girmedim salı gidicez inşllh

canım ben daha hiç ultrasyona girmedim salı gidicez inşllh

yarın keseyi görebilirmiyiz diye yazmışsın ya canım ben de ultrason da görülmedi zannettim..beni keseyi görmek için çağırmadı direk kalp atışları için çağırdı..inşllh kalp atışlarını da duyarız:Saruboceqıt pıt pıt pıt..

insallah canim yaa. yarin ins kalp atislarini duydugunda eve gelince bebegine mektup yaz. buyuyunce okutursun. opuyorumnanaktan ben allah nasib ederse oyle yapmak istiyorum. insaallah :Saruboceq:

yazarim ins. insaallah duyarim. yerimseniben
kismetse carsamba gunu sabahleyin kendi doktoruma gidicem anca o zaman o beni bir jinekologa yonlendirecek. ondan da randevu alcam bekle anam bekle...
daha uzun is yani :bbo:

selam canim. bende seninle ayni durumdayim almanyada yasiyorum malesef daha doktara gidemedim. yarin sabah gidicem. sat 17. eylül bu arada. bence carsamba doktora gidecegine hastaneye git orada ayni tahlileli yapiyolar sonra jinekologa gidersin. simdi randevu falan derken gercekten bir iki hafta sürer. allah yardimcimiz olsun

sagol canim. ben tahlillerimi yaptirdim ama yarin aksam ustu alicam sonuclari ins. doktorum istedi zaten. beta da pozitif cikinca diger testleri de yaptirmami soylemisti. bakalim iste yarin ins sonuclari alinca carsamba sabah gidicem doktora o da artik biryere gonderir herhalde. cok heycanliyim. bebegimi gormek istiyorum :ecrin_bebek:
insaallah bir problem cikmaz. hic birimizde kizlar... dualarim sizlerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…