aynen....
benim de sat 17 eylül.
Ay ya bugün gittim muayene olmk için devlet hastahanesine gideyim dedim daha ayrıntılı ne yapılacaksa önerirler diye... Adam karnımdan usg ile baktı 15 gün sonra gel canlandı mı bakalım dedi çıktı ultrason odasından odasına geçti biz eşimle şoka girdik bakıyoruz birbirimize bön bön. Tekrar girdim odasına yeni bi hasta almış bile.. Ya dedim keseyi gördünüz mü yani? vitamin almam gerekiyor mu? falan aklımdaki bikaç sruyu sıraladım.. Hayatım daha erken 15 gün sonra gel dedi bana! Ben şimdi nereye gideyim de muayene olayım ya şaştım ve sinirlerim de acayip bozuldu... İnsan bişeyler söyler... Testlerimi yaptırayım diye gittim sözümona devlete...
canım benimkide 16 eylül son adetim bugün gittin bebeğimi gördüm imkanın varsa özele git ya da başka bir doktora..
Ya bu hastahane bulayım doktr bulayım derdinden hamile olduğuma sevinemedim ya...
canım bende senin gibi oldum benimde son adet tarihim 17 eylül dü adetimin geçmesinin 10. günü kan değerim 1498 çıktı aynı gün devlet hastanesinde güya ultrasona girdim karından bakıldı kese falanda görülmedi doktor kestirip attı o gün o kadar üzülmüştümki haftaya bir daha gel dedi dil ucuyla benim olduğum yerdede özel doktor yok en yakın başka bir ile gitmem lazım 1 saat uzaklıkta en azından burda keseyi görmek bir hafta sonrasındada diğer ile gitmekti niyetim neyse bir hafta oldu ben bi kaç gün daha bekleyim diğer tarafa özele gideceğim hem keseyi hem bebği hem kalp atışını rahat görebiliriz diye ..devlet hastaneleri çok berbet o gün bide ultrason için o kadar sıra bekledimki birde 2 yaşında oğlum var oda yanımda resil oldu şimdilik herhengi bir sıkıntım yok inş haftaya pazartesi gititğimde herşeyini net olarak görürüm sende kafana takma özel doktora git ... daha sonra yine paylaşalım inş..
lütfen biri bana çok acil cevap versin
en yakın bu belirtileri siz yasadığınız için soruyorum
dünden beri midem bulanıyo ama öyle böyle değil geçmedi bi türlü,
bu sabahtan beri de kasık ağrım var
ancak hamile bile olsam belirtileri göremk için erken değil mi? daha korunmayı bırakalı 11-12gün oldu?
Canım ben de adetim geçtikten 5,6 gün sonra kan testi yaptırdım 616.7 çıktı...
Devlet hastahanesine gitmemin nedeni de, gittiğim doktoru çok övmeleriydi... Şimdi biraz araştırma yaptım ben geç döllenmiş olabilirim. Keseyi gördü ama çocuğun kalp atışı için 15 gün sonrasına randevu verdi. Tek sinirlendiğim nokta hiç bir açıklama yapmadan 15 gün sonra gel demesi. Pasif bi tip olsam yanına gitmesem tekrar neden 15 gün sonra çağırdığı hakkında falan hiçbir bilgim olmayacak..
Şöyle bir karar aldım; bu doktorun özel muayehanesi var ve 15 gün sonra oraya gidicem. Biliyosun sonra devlette bile gitsen adama ilgi alaka başka oluyor. Örneğin ben adamın odasından çıktığımda bir başka hastası girdi karnı burnunda... kendi hastası ki beni muayene ettiği süre kadar kadına karşılama konuşması yaptı... Adam samimi bi bi adam zaten ama muayehaneyi ziyaret etmeden ilgi beklemeyeceksin imajını da verdi yani...
anladım canım demekki senin doktor öncelikle kendisini muayenehaseinde ziyaret istiyor..artık sende önce muhanehaneye gidersin bir yandanda hastanede çalışması ii olmuş çünkü tesleri falan hastanede yaptırabilirsin benimde 5. gün geçtiğindeki kan değerim 645 ti. demekki hemen hemen aynıyız srtık hakkımızda hayırlısı olsun canım. bende pazartesiyi bekliyorum...
Bugün 6+6 haftalık hamileyim ve bebeğimi ve kalp atışlarını gördük ALLAH'a çok şükür...
lütfen biri bana çok acil cevap versin
en yakın bu belirtileri siz yasadığınız için soruyorum
dünden beri midem bulanıyo ama öyle böyle değil geçmedi bi türlü,
bu sabahtan beri de kasık ağrım var
ancak hamile bile olsam belirtileri göremk için erken değil mi? daha korunmayı bırakalı 11-12gün oldu?
cok sevindim canim.. kahverengi akintin vardi. ne oldu durdu mu
aynen....
benim de sat 17 eylül.
Ay ya bugün gittim muayene olmk için devlet hastahanesine gideyim dedim daha ayrıntılı ne yapılacaksa önerirler diye... Adam karnımdan usg ile baktı 15 gün sonra gel canlandı mı bakalım dedi çıktı ultrason odasından odasına geçti biz eşimle şoka girdik bakıyoruz birbirimize bön bön. Tekrar girdim odasına yeni bi hasta almış bile.. Ya dedim keseyi gördünüz mü yani? vitamin almam gerekiyor mu? falan aklımdaki bikaç sruyu sıraladım.. Hayatım daha erken 15 gün sonra gel dedi bana! Ben şimdi nereye gideyim de muayene olayım ya şaştım ve sinirlerim de acayip bozuldu... İnsan bişeyler söyler... Testlerimi yaptırayım diye gittim sözümona devlete...
anladım canım demekki senin doktor öncelikle kendisini muayenehaseinde ziyaret istiyor..artık sende önce muhanehaneye gidersin bir yandanda hastanede çalışması ii olmuş çünkü tesleri falan hastanede yaptırabilirsin benimde 5. gün geçtiğindeki kan değerim 645 ti. demekki hemen hemen aynıyız srtık hakkımızda hayırlısı olsun canım. bende pazartesiyi bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?