5 haftalık hamile olanlar buuraya....

canım benimkide 16 eylül son adetim bugün gittin bebeğimi gördüm imkanın varsa özele git ya da başka bir doktora..

kızlar bu arada hepinize sağlıklı bebişler diliyor ve merhabalar diyorum =)

dellendim bugün resmen muayene rezilliğinden sonra...

Sizi de mi karın ultrasonuyla muayene ediyorlar kafam karıştı benim....

canım benimkide 16 eylül son adetim bugün gittin bebeğimi gördüm imkanın varsa özele git ya da başka bir doktora..

yarın gitmeyi düşünüyorum... kalp atışını duydun mu canım sen?
doktor bebeği gördüm dedi devletteki canlanıcak mı onu beklicez dedi... de kafam karnımdan nasıl gördüğüne basmadı işte...

aa süpermiş.. ben bir kaç gün daha oyalanayım, eşimle gideyim o zaman...
Belki biz de görürüz bebişimizin kalp atışlarını =)
Vajinal ultrason ile muayene ediliyor değil mi?

hayır canım karından gördük biz sıkışık git biras..

Devlet ve SSK hastaneleri maalesef çok kötü bir ortam. Doktorundan muayene olduğun yatağa kadar herşey çok kötü. Hele ki Bakırköy Yenimalle SSK'yı görmenizi hiç tavsiye etmem. Ben maalesef orda doğum yaptım. Bi-iki kere muayeneye gitmiştim ultrasona girmek için, yattığınız yatağı bir görseniz !!!!! ıyyhhh ! midem kalktı gene valla ! Doğumumda çok kötü geçti. Suni sancıyı verdiler bidaha kimse ilgilenmedi. Ölüyodum az daha ! Şimdi tecrübeliyim asla bir SSK yada Devlet hastanesinde doğum yapmam. Evde yaparım yine gitmem o rezil hastanelere.

Ya bu hastahane bulayım doktr bulayım derdinden hamile olduğuma sevinemedim ya...

Ya bu hastahane bulayım doktr bulayım derdinden hamile olduğuma sevinemedim ya...

canım bende senin gibi oldum benimde son adet tarihim 17 eylül dü adetimin geçmesinin 10. günü kan değerim 1498 çıktı aynı gün devlet hastanesinde güya ultrasona girdim karından bakıldı kese falanda görülmedi doktor kestirip attı o gün o kadar üzülmüştümki haftaya bir daha gel dedi dil ucuyla benim olduğum yerdede özel doktor yok en yakın başka bir ile gitmem lazım 1 saat uzaklıkta en azından burda keseyi görmek bir hafta sonrasındada diğer ile gitmekti niyetim neyse bir hafta oldu ben bi kaç gün daha bekleyim diğer tarafa özele gideceğim hem keseyi hem bebği hem kalp atışını rahat görebiliriz diye ..devlet hastaneleri çok berbet o gün bide ultrason için o kadar sıra bekledimki birde 2 yaşında oğlum var oda yanımda resil oldu şimdilik herhengi bir sıkıntım yok inş haftaya pazartesi gititğimde herşeyini net olarak görürüm sende kafana takma özel doktora git ... daha sonra yine paylaşalım inş..

lütfen biri bana çok acil cevap versin
en yakın bu belirtileri siz yasadığınız için soruyorum
dünden beri midem bulanıyo ama öyle böyle değil geçmedi bi türlü,
bu sabahtan beri de kasık ağrım var
ancak hamile bile olsam belirtileri göremk için erken değil mi? daha korunmayı bırakalı 11-12gün oldu?

Canım ben de adetim geçtikten 5,6 gün sonra kan testi yaptırdım 616.7 çıktı...
Devlet hastahanesine gitmemin nedeni de, gittiğim doktoru çok övmeleriydi... Şimdi biraz araştırma yaptım ben geç döllenmiş olabilirim. Keseyi gördü ama çocuğun kalp atışı için 15 gün sonrasına randevu verdi. Tek sinirlendiğim nokta hiç bir açıklama yapmadan 15 gün sonra gel demesi. Pasif bi tip olsam yanına gitmesem tekrar neden 15 gün sonra çağırdığı hakkında falan hiçbir bilgim olmayacak..
Şöyle bir karar aldım; bu doktorun özel muayehanesi var ve 15 gün sonra oraya gidicem. Biliyosun sonra devlette bile gitsen adama ilgi alaka başka oluyor. Örneğin ben adamın odasından çıktığımda bir başka hastası girdi karnı burnunda... kendi hastası ki beni muayene ettiği süre kadar kadına karşılama konuşması yaptı... Adam samimi bi bi adam zaten ama muayehaneyi ziyaret etmeden ilgi beklemeyeceksin imajını da verdi yani...

Canım hevesini kırmak istemem ama pskolojik bi durum bu. Ben de yaşadığım için böyle net konuşuyorum. Ben şu an 6 haftalık hamileyim ve mide bulantım çok seyrek ama ilk 15 gün falan acaip midem bulanırdı ki o zaman bir hücre olduğu için bu etkiyi yapması pek mümkün değil bebeğin. Çikolata yerdim deli gibi canım istiyor diye. şu an mantıklı düşününce anlıyorum ki bu isteğin bebekle değil kendimle alakası varmış kaydirigubbakcemile3

Karın ağrısı evet oluyordu ki hala ince ince tektaraflı bir ağrım var belim hafif ağrıyor...
canım erken belirtiler adet belirtilerine çok benzediği için hayal kırıklığına uğramanı istemem. İstiyorsan hamile olmanı temenni ederim ama çok da pskolojini odaklalmamanı tavsiye ediyorum ki hamileysen bebek için -hiç bir dönemde- iyi birşey olmaz stres altında olman.
Yanlız benim çok akıntım oldu... Sende akıntı var mı?

bence de psikolojik olabilir. kendini fazla kaptirma derim...
allah en yakin zamanda bir bebekle mujdeler umarim...:Saruboceq:

onlar öyle canım umursamıyolar pekk özele git eger gidebiliyosan testleri yine devlete yaptırısın

kılzar ben bi tuhafım yaa hayatımda en çok bebek sahibi olmak isteyen ben sanki istemiyomuşumda zorla hamile kalmışım 31 ekimde keseyi gördüm bu cumada kalp atışlarını duymak için çagırdı bide benmi panik atak ve anksiyetem var ilaçlarımıda bıraktımm fenayım yaniii gögsüme sıkıntı basıyo daralardayım dua edin bana nolurr

evet aynı gidiyoruz sanırım... İnşallah sağlıkla doğsunlar da...
Ben de öyle düşünüyorum bi sonraki muayenede özeline gidicem testleri de devlette yaptırıcam.
Sen bilirsin ama bence biraz daha bekle.. pazartesi anca keseni görecektir. biraz daha geç gidersen belki kalp atışını da duyarsın opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…