5 haftalık hamile olanlar buuraya....

amin canim insallah ben bugün bebegimi görebildim kalbi de atiyo allah sükür darisi sizlerin basina insallah..opuyorumnanaktan

amin canim insallah ben bugün bebegimi görebildim kalbi de atiyo allah sükür darisi sizlerin basina insallah..opuyorumnanaktan

kutlarım canımkaydirigubbakcemile5 darısı başımıza..benim sat 19 eylül benim de gözükür mü acaba belirtilerin bulantı,baş dönmesi var mı?

Ne güzel canım darısı başımıza benden bugün leke geldi kahverengi tarzında yarın dr.a gidicem korkuyorum...

Saol canım yok ben çalışmıyorum.Gittim doktora vaginal ultrasonla baktı düşük tehlikesi varmış.ığne vurdu,hap verdi onu kullanıyorum ve yatıyorum.Kese içinde yolk saçı gördük henüz bebeği göremedik..

merhabalar...benimde son adet tarihim 21 Eylül,doktorum 15 kasıma randevu vedi .(5 hafta 1günlük)ama bende bel ağrısı ve kasıklarda batmalar var...

canım bence bekleme git benimde öle idi...

canım benimde 22 eylül son adet tarihim internet hesaplayıcısına göre benimde 5+0 :) benim daha önce bi düşügüm oldu inşaalh dua edin bu sefer rabbim bana bagışlasın takvim istiyommm bendee

benimde belimde kasıgımda agrı oluyo bide fena gazım varr gögüsleri hiç sormayın:) migdem bulanmıyo geçen seferdebulanmaıştı

canım benimde 22 eylül son adet tarihim internet hesaplayıcısına göre benimde 5+0 :) benim daha önce bi düşügüm oldu inşaalh dua edin bu sefer rabbim bana bagışlasın takvim istiyommm bendee

kizlar sayfalar acaip yavas yaa...
canim uzman tv ye bakiyor musun. kagan kocatepe yi dinlemistim gene sengözlerimebaksanab genc ve saglikli bir kadin, ilk dusugunu ilk iki ay icinde yaptiysa 2. gebeliginde hicbir sorun yasamaz. ilkinden kaynaklanan bir problem olmaz. ama her gebelikte dusuk riski vardir demisti. ve dedi ki eger hic dusuk olmasadi ozurlu insan sayisinda patlama olurdu.. ilk zamanlarda olan dusukler genetik bozukluklardan kaynaklanabiliyormus genellikle... gerci sen ne kadarlikken dusuk yaptin bilmiyorum ama... ben de ilk bebegimi kaybetmistim. insaallah bu saglik selametle dunyaya gelir. seninki de insaallah..

Canım kahverengi akıntım gelior hala hap kullanıyorum ve yatıyorum evde..Salı günü tekrar gideceğiz..

canım sagol amin ben 1 sene önce düşük yaptım 5 haftalık tı sata göre ama çok sancılı oldugu için bi 4 ay korundum sonra 3 ay kotrunmadım oladı daha sonra panik atak başladı bende ilaç tedavisi rahatsızlık derkenn ancaa bi kaç aydır yeniden denemeye başladık ummadıgım andao ldu ben kaan kocatepenin eşi tülün kocatepeden randevu aldım bakalım yarın gidicem benim belim de agrı oluyo çok korkuyorum inşalah rabbim bu sfer sagsaglim kucamıza almayı nasip etsin

Canım kahverengi akıntım gelior hala hap kullanıyorum ve yatıyorum evde..Salı günü tekrar gideceğiz..

çok geçmiş olsun canım rahat olmaya çalış sters yapma..benim de beyaz akıntım iyice sarıya döndü..ilk randevüm yarın sölicem şikayetlerimi bakalım ne dicek dua edin kızlar inşllah duyarım kalp atışlarını filizim senin kaç haftalık oldu canım..

çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın Rabbim bu bebeğini sana bağışlasın inşllh zeytohm.. son zamanlarda düşükler çok arttı endişelenme canım sadece senin yaşadığın bişiy diğil hormonlu beslenen nesilleriz biz..

rahatım canım bakalım.6+2 canım benimki.ya seninki?

Bugün 6+6 haftalık hamileyim ve bebeğimi ve kalp atışlarını gördük ALLAH'a çok şükür...

benimde belimde kasıgımda agrı oluyo bide fena gazım varr gögüsleri hiç sormayın:) migdem bulanmıyo geçen seferdebulanmaıştı

aynen....
benim de sat 17 eylül.
Ay ya bugün gittim muayene olmk için devlet hastahanesine gideyim dedim daha ayrıntılı ne yapılacaksa önerirler diye... Adam karnımdan usg ile baktı 15 gün sonra gel canlandı mı bakalım dedi çıktı ultrason odasından odasına geçti biz eşimle şoka girdik bakıyoruz birbirimize bön bön. Tekrar girdim odasına yeni bi hasta almış bile.. Ya dedim keseyi gördünüz mü yani? vitamin almam gerekiyor mu? falan aklımdaki bikaç sruyu sıraladım.. Hayatım daha erken 15 gün sonra gel dedi bana! Ben şimdi nereye gideyim de muayene olayım ya şaştım ve sinirlerim de acayip bozuldu... İnsan bişeyler söyler... Testlerimi yaptırayım diye gittim sözümona devlete...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…