amin canim insallah ben bugün bebegimi görebildim kalbi de atiyo allah sükür darisi sizlerin basina insallah..opuyorumnanaktan
amin canim insallah ben bugün bebegimi görebildim kalbi de atiyo allah sükür darisi sizlerin basina insallah..opuyorumnanaktan
Ne güzel canım darısı başımıza benden bugün leke geldi kahverengi tarzında yarın dr.a gidicem korkuyorum...
canım benimde 22 eylül son adet tarihim internet hesaplayıcısına göre benimde 5+0 :) benim daha önce bi düşügüm oldu inşaalh dua edin bu sefer rabbim bana bagışlasın takvim istiyommm bendee
kizlar sayfalar acaip yavas yaa...
canim uzman tv ye bakiyor musun. kagan kocatepe yi dinlemistim gene sengözlerimebaksanab genc ve saglikli bir kadin, ilk dusugunu ilk iki ay icinde yaptiysa 2. gebeliginde hicbir sorun yasamaz. ilkinden kaynaklanan bir problem olmaz. ama her gebelikte dusuk riski vardir demisti. ve dedi ki eger hic dusuk olmasadi ozurlu insan sayisinda patlama olurdu.. ilk zamanlarda olan dusukler genetik bozukluklardan kaynaklanabiliyormus genellikle... gerci sen ne kadarlikken dusuk yaptin bilmiyorum ama... ben de ilk bebegimi kaybetmistim. insaallah bu saglik selametle dunyaya gelir. seninki de insaallah..
Canım kahverengi akıntım gelior hala hap kullanıyorum ve yatıyorum evde..Salı günü tekrar gideceğiz..
canım sagol amin ben 1 sene önce düşük yaptım 5 haftalık tı sata göre ama çok sancılı oldugu için bi 4 ay korundum sonra 3 ay kotrunmadım oladı daha sonra panik atak başladı bende ilaç tedavisi rahatsızlık derkenn ancaa bi kaç aydır yeniden denemeye başladık ummadıgım andao ldu ben kaan kocatepenin eşi tülün kocatepeden randevu aldım bakalım yarın gidicem benim belim de agrı oluyo çok korkuyorum inşalah rabbim bu sfer sagsaglim kucamıza almayı nasip etsin
çok geçmiş olsun canım rahat olmaya çalış sters yapma..benim de beyaz akıntım iyice sarıya döndü..ilk randevüm yarın sölicem şikayetlerimi bakalım ne dicek dua edin kızlar inşllah duyarım kalp atışlarını filizim senin kaç haftalık oldu canım..
benimde belimde kasıgımda agrı oluyo bide fena gazım varr gögüsleri hiç sormayın:) migdem bulanmıyo geçen seferdebulanmaıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?