5 haftalık hamileler buraya

Hic sorma kalp atışı 8 haftalıkta duyuluyo. Benim daha 3 haftam var ozaman.
canim vajinal ultrasonda 6. haftada duyuluyor bilgin olsun.arkadaslarimin cogu 6.haftanin icinde duydular.bende 6.haftada duyayim die gittim alamadi kalp sesi vajinal bakcam dedi.orda ogrendik gelismedigini.ben yine de inanmadim bekledim 8.haftaya kadar ama olmadi malesef

Benimde ilk gebeliğimde ayni senin gibi oldu. 8 haftada kurtaj oldum. Artik kalp atışları da durmuştu çünkü... Simdi ikinci kez gebeyim.

Benim de arada oluyor kasık ağrılarım. Bugün de belim ağrıdı hep. Normal bence de.

Şuan 6+4 kasık ağrılarım öğrenmeden önce de vardı adet olucam sanıyodum meğer hamileymişim ondanmış ve hala devam ediyor. Kasık ağrılarına sırt ağrıları eklendi. Uzun süre ayakta duramıyorum.

Merhabalar sat 25 ekim arkadaşlar 14 senelik özlemim son bulacak nasipse
Hayırlı olsun canım.cok sevındım ınsallah bebeklerımızı saglıklı bır sekılde kucağımıza alırız.benım ayın 16 sında randevum var.cok heyecanlıyım.sız kese ve kalp atışını duydunuz mu?

Bende öyle oluyorum. Uzanınca geciyo anca.

Bournemount hg canim. Ekliyorum. Tebrik ederim seni

qusel çok sevindim senin adına maşşallah Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin kızlar ekliyoruk sizi gruba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…