- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Salı günü tekrar yaptrcam net bişey derler ozaman çok heycanlandim3.hafta bitmis 4.haftanin ortalarindasin bence canim benim adetten 1 gun once 158di.2 gunde iki kat arttigina gore 3+4 te 79 falandir
derler canim artisin normal olup olmadigi anlasilir.bende bu haftayi kan vermekle geciricem.Allah yardimcimiz olsun insallahSalı günü tekrar yaptrcam net bişey derler ozaman çok heycanlandim
Tahmini olarak 4 haftalık hamilesiniz.Ya benim son adet tarihi 12 kasım 25 kasımda çatlama iğnesi oldum bugün test yaptım 56 cıktı kaç günlük yada kac haftalik oluyo
Amin canim insallahderler canim artisin normal olup olmadigi anlasilir.bende bu haftayi kan vermekle geciricem.Allah yardimcimiz olsun insallah
3 hafta 5 gunluksün canim sen hayirli olsun bu aradaYa benim son adet tarihi 12 kasım 25 kasımda çatlama iğnesi oldum bugün test yaptım 56 cıktı kaç günlük yada kac haftalik oluyo
Çok teskkur ederim isteyen herkeze darısı3 hafta 5 gunluksün canim sen hayirli olsun bu arada
Hic sorma kalp atışı 8 haftalıkta duyuluyo. Benim daha 3 haftam var ozaman.Bende ayni durumdayim biliyormusun kalp atisini duyana kadar hamile olduguma inanamiyicam galiba
canim vajinal ultrasonda 6. haftada duyuluyor bilgin olsun.arkadaslarimin cogu 6.haftanin icinde duydular.bende 6.haftada duyayim die gittim alamadi kalp sesi vajinal bakcam dedi.orda ogrendik gelismedigini.ben yine de inanmadim bekledim 8.haftaya kadar ama olmadi malesefHic sorma kalp atışı 8 haftalıkta duyuluyo. Benim daha 3 haftam var ozaman.
Yani kisiden kisiye degisiyor dr bugun sana kalp atisi icin randevu vermedimiHic sorma kalp atışı 8 haftalıkta duyuluyo. Benim daha 3 haftam var ozaman.
Benimde ilk gebeliğimde ayni senin gibi oldu. 8 haftada kurtaj oldum. Artik kalp atışları da durmuştu çünkü... Simdi ikinci kez gebeyim.canim vajinal ultrasonda 6. haftada duyuluyor bilgin olsun.arkadaslarimin cogu 6.haftanin icinde duydular.bende 6.haftada duyayim die gittim alamadi kalp sesi vajinal bakcam dedi.orda ogrendik gelismedigini.ben yine de inanmadim bekledim 8.haftaya kadar ama olmadi malesef
Benim gittigim doktor tup bebek merkezi değildi...Yani kisiden kisiye degisiyor dr bugun sana kalp atisi icin randevu vermedimi
Hoşgeldin topiğimize yarin herkesi eklicem. Listeyebenimde sat 26 ekim
hoşbuldukHoşgeldin topiğimize yarin herkesi eklicem. Listeye
Benim de arada oluyor kasık ağrılarım. Bugün de belim ağrıdı hep. Normal bence de.Ekledim canim
5 bacı olduk..
Kizlar benim. Karnim hep ağrıyo arada sırada... Adet olcam diye korkuyorum sonra bakiorum olmamışım. Kan gelcek diye korkuyorum...
Daha kese dolumu bilmiorum.. Sizlerde nasil gidiyo. Kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
Hayırlı olsun canım.cok sevındım ınsallah bebeklerımızı saglıklı bır sekılde kucağımıza alırız.benım ayın 16 sında randevum var.cok heyecanlıyım.sız kese ve kalp atışını duydunuz mu?Merhabalar sat 25 ekim arkadaşlar 14 senelik özlemim son bulacak nasipse
Bende öyle oluyorum. Uzanınca geciyo anca.Şuan 6+4 kasık ağrılarım öğrenmeden önce de vardı adet olucam sanıyodum meğer hamileymişim ondanmış ve hala devam ediyor. Kasık ağrılarına sırt ağrıları eklendi. Uzun süre ayakta duramıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?