- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
- #1.521
Merhaba ilk lerde bende kullandım normal o geliyo,, doktoruna haber ver bide bu durumumdannMerhaba ,crinone jel kullananlar yardımcı olabilir mi jeli sürdükten sonra pütür pütür kalıntıları geliyor mu acaba ?kahverengi şekilde kalıntılar geliyor endişelenme sebep oluyo ister istemez?
Henüz yaptırmadım.. Doktor bakalım ne uygun görürseKizlar merhaba nasılsınız seker yükleme.testi yaptirdiniz mi ne zmn yapilmali
Ne zmn yapiliyor bilgisi olan var mi.ben bugün evde açlik kan sekerimi ölçtüm 85 çiktiHenüz yaptırmadım.. Doktor bakalım ne uygun görürse
24 ile 28 hafta arası yapılıyorNe zmn yapiliyor bilgisi olan var mi.ben bugün evde açlik kan sekerimi ölçtüm 85 çikti
Fazla olunca ne oluyor muş pekiMerhaba kizlar nasilsiniz.bugun kontrole gittim.ve suyun.fazla.dedi dr üzülüyorum cok
Merhaba bendede geliyor endiselenme sadece kahverengi lwkeyi druna danis mutlaka cunku benim uc gundur pembsi bi leke geliyor ona normal dedi egitim hemsirem rengi koyuya giderse hemen acile git dediMerhaba ,crinone jel kullananlar yardımcı olabilir mi jeli sürdükten sonra pütür pütür kalıntıları geliyor mu acaba ?kahverengi şekilde kalıntılar geliyor endişelenme sebep oluyo ister istemez?
Sizinki transfer miMerhaba bendede geliyor endiselenme sadece kahverengi lwkeyi druna danis mutlaka cunku benim uc gundur pembsi bi leke geliyor ona normal dedi egitim hemsirem rengi koyuya giderse hemen acile git dedi
Merhaba canim.24 ile 28 hafta arası yapılıyor
Evet ben de merak ediyorum.Fazla olunca ne oluyor muş peki
Ne önerdi ne dedi
Ben perinotologa gittiğimde doktor da benim kilomu fazla buldu. Böyle gidersen bebegin suyu azalır dedi.Merhaba kizlar nasilsiniz.bugun kontrole gittim.ve suyun.fazla.dedi dr üzülüyorum cok
Evet transferSizinki transfer mi
Bazen drlarin bizleri çok korkuttuğunu düşünüyorum açıkçası bugün şeker yüklemem yapıldı test sonuçlarım çıkmadı daha bebegimin amniyon sıvı fazlaligi icin yiyecek olarak yapabilecegim birsey yok günlük yürüyüşlerine devam et dedi çünkü bende ödemde oluştuBen perinotologa gittiğimde doktor da benim kilomu fazla buldu. Böyle gidersen bebegin suyu azalır dedi.
Psikolojim bozuldu. Protein ağırlıklı besleneceksin dedi.
Benim.arkadasim 90 kilo ile hamile kaldi oda tüp bebek ve 38 yaşında hic suyun azalir diye birşey söylenmedi sadece fazla kilo almaktan kaçın dediler çok düşünme miniğin icin dikkat inanıyorum hersey guzel gidecek ve biz.minnoşlarimiza kavusacağızBen perinotologa gittiğimde doktor da benim kilomu fazla buldu. Böyle gidersen bebegin suyu azalır dedi.
Psikolojim bozuldu. Protein ağırlıklı besleneceksin dedi.
Benim doktorum kan testi istedi sonra aç ve tokken kanıma bakmamı istedi. Ona göre z şeker yuklemesi karar vercekMerhaba canim.
Benim doktor 28. Haftada yaptıracak.
Inşallah kuzum.Benim.arkadasim 90 kilo ile hamile kaldi oda tüp bebek ve 38 yaşında hic suyun azalir diye birşey söylenmedi sadece fazla kilo almaktan kaçın dediler çok düşünme miniğin icin dikkat inanıyorum hersey guzel gidecek ve biz.minnoşlarimiza kavusacağız
Ben dün biraz fenalastim. Başım döndü.Benim doktorum kan testi istedi sonra aç ve tokken kanıma bakmamı istedi. Ona göre z şeker yuklemesi karar vercek
Benimde seker yükleme testim normal cikti ama suyunun fazla olması beni çok korkutuyorBen dün biraz fenalastim. Başım döndü.
Bu sabah açlık tokluk şekerine baKtirdim ve tam kan sayımı yapıldı.
Açlık sekerim birkaç değer düşük, tokluk sekerim normal. Ama tam kan sayiminda düşük olan her şey kansızlığa işaret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?