- 20 Kasım 2019
- 276
- 191
- 18
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
- #1.501
Benim göbeğim popom zaten vardı, üstüne bir de ikiz olunca baya korkuyordum ama daha 4. ayımda göbeğim kocaman oldu, popom küçüldü biraz :) inşallah böyle devam ederGöbeğinden çok poposu çikanlar burada mi
Ya masalalhhh ikiz mi.sizin ki rabbim saglik ile kavustursun benim 5.aydan sonra cikmaya basladi göbek ama ikiz olunca 4 ayda cikmasi normalBenim göbeğim popom zaten vardı, üstüne bir de ikiz olunca baya korkuyordum ama daha 4. ayımda göbeğim kocaman oldu, popom küçüldü biraz :) inşallah böyle devam eder
Amin hepimizi inşallahYa masalalhhh ikiz mi.sizin ki rabbim saglik ile kavustursun benim 5.aydan sonra cikmaya basladi göbek ama ikiz olunca 4 ayda cikmasi normal
Ben sitede oturuyorum bahcesinden biraz turlama şansim oluyor 22.haftada kanamam.oldugu icin tedirgin yaoiyorum herseyi internetten hamile.pilatesi.zorlanmayacak sekilde yapabilirsin 75 kiloyum suanda acikcasi yememe dikkat ediyorum bu aralar cunku artik bebek.hizla buyuyecekAmin hepimizi inşallah
Hamilelikte yapılabilen egzersizler var, eve de tıkılmışken onları yapmak belki iyi gelebilir vücudun şekillenmesine. Bana yasak onlar riskli olduğu için, sadece evin içinde tur atıyorum. Siz yapabiliyor musunuz bir şeyler?
Gaviscon iyi geliyor bi nebze. Tamamen geçirmiyor bazen yanmayı ama hafifletiyor.Miğde yanmam yine arttı,, uyuyamıyorum...Yorgun bitkinimm
Alışıcaksın zamanla arkadasımGaviscon iyi geliyor bi nebze. Tamamen geçirmiyor bazen yanmayı ama hafifletiyor.
Benim bulantım zofer sayesinde geçti (bugün denemek için almadım yine bulanıyorum), bikaç haftadır mide yanması da başladıbi de yemek yerken hemen tıkanıyorum iki lokmada, sanki çok fazla yemiş gibi rahatsız oluyorum. Geceleri yatamıyorum şimdiden. Hiç bitmeyecek gibi gelmeye başladı bana, hatta daha da kötüye gidecek karnım büyüdükçe
Valla ben de ne zaman geçiyormuş diye soranlara doğurunca diyorumAlışıcaksın zamanla arkadasım ☀
Bende öyleydim
Artık takmıyorum
Ne güzel ikiz geliyor desene..Valla ben de ne zaman geçiyormuş diye soranlara doğurunca diyorumkabullendim artık. Yine de arada sinirim oynuyor da dediğin gibi alışacağım mecbur
İlk olunca biraz korkutuyor ama yavru kardeşiyle geliyor diye de seviniyoruzNe güzel ikiz geliyor desene..
Ben göbek ve yanlara doğru gidiyorum.Göbeğinden çok poposu çikanlar burada mi
Seninki kizmi canimBen göbek ve yanlara doğru gidiyorum.
Hayır erkek.Seninki kizmi canim
Çok şükür sorun yok kuzum. Azıcık nefes nefese kalma var.Nasılsınız kızlar ♥
Evet benim kizim olacsk.canimSeninki kizmi canim
Al bendende okadar kondisyonum düştüÇok şükür sorun yok kuzum. Azıcık nefes nefese kalma var.
Sen nasilsin?
Ha bir de uykusuzluk var. Gece hic uyuamıyorum.Al bendende okadar kondisyonum düştü♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?