5 haftalık hamileler buraya

Ben dun 1ci dozu vurdurdum.
Tetanoz aşısının.
1 ay sonra yine gel dedi. Tetanoz 2ci doZ için.
Kimler vurdurmadı daha?
Ben daha vurdurmadim.
Pazartesi günü saglik ocagindaki hemsire arayıp çağırdı ancak doktorum bu iğnenin ateş yapacağını söyledi. Corona salgınında korkutucu olur 1 ay sonra da yaptır dedi.
Hemşireye bunu söylediğimde "Doktorun hakli 15 mayısta gel o zaman" dedi.

Bende ateş yapmadı, ama banada aşı yapmadan önce hemşire yan etkilerini anlattı.. Her bunye de farklı tabi, kimi kolumu kaldıramıyorum dedi.. Bende öyle bişey de olmadı... Şükür allaha nazar değmesin

Pskolojik olarak Nezaman hazır hissedersen ozaman yaptır. Doğumdan sonra bile yaptırabilirsiniz çunku anne sütünden çocuga geciyo... Hiç panik olacak bir şey yok

Günaydin kizlar nasilsiniz bizim 22. Haftada kanamamiz oldu tekrar progesteran başladi drum ve haftada bir proluton igne bugun son ignemi yapicam bebegimde bende iyiyiz detayli ultrasonumuzuda yapti drumuz sizler nasilsiniz

Tetanoz aşısını diyorsunuz değil mi? Kaçıncı hafta yaptırmak gerekiyor onu acaba? Bu ortamda yaptırmak nasıl olacak onu da bilmiyorum da..

Hayırlı olsun hepinize bu arada sessiz okuyucuyum ben burda

Tetanoz aşısını diyorsunuz değil mi? Kaçıncı hafta yaptırmak gerekiyor onu acaba? Bu ortamda yaptırmak nasıl olacak onu da bilmiyorum da..

Hayırlı olsun hepinize bu arada sessiz okuyucuyum ben burda
Sanada hayırlı olsun arkadaşımm
Sağlık ocağı arıyor tarih veriyor... 2ci haftalarda vuruyorlar..
Ben 21ci hafta da vurdurdum

Günaydin kizlar nasilsiniz bizim 22. Haftada kanamamiz oldu tekrar progesteran başladi drum ve haftada bir proluton igne bugun son ignemi yapicam bebegimde bende iyiyiz detayli ultrasonumuzuda yapti drumuz sizler nasilsiniz
Geçmişler olsun canim.
Allah sıhhatinizi artirsin. Detaylı ultrasonla ilgili deneyimlerini paylaşır mısın. Mesela doktorun en son hangi haftada yapılmalı dedi.
Benim detaylı ultrason 24. Haftamin sonuna kaldı. Gidecegim perinatolog corona sebebiyle kendini izolasyona almış.
Moralim bozuldu ama ne yapalım bunda da vardır bir hayır diyorum.

18 ile 24 hafta arası olur bende gittim 20 haftalıkken

Amin canım 22. Haftada gittim benim kendi drum yapti bazi yerlerde olmuyor sehir hastahanelerine yönlendiriliyor 40 dakika kadar sürdü bebegin bütün ic dış beden ölçümleri uyumluydu için rahat etsin istiyorsan bunun icin farkli bir dra gidebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…