- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
- #1.481
Valla beni annem gununde doğurmuş bilmiyorumKizlar erken dogarmis bu gercekmi
Bütün çevrem öyle diyor kizlar anne karninda bile aceleci tetanos oldunuz mu benim kolum çok agriyor şismisValla beni annem gununde doğurmuş bilmiyorum
Tetanozu bu ay sonunda vurcam demişti sağlık ocağı...Bütün çevrem öyle diyor kizlar anne karninda bile aceleci tetanos oldunuz mu benim kolum çok agriyor şismis
Ben 20+2 de vurdurdum o zmn dr bu iki gündr mutlaka vurdur demistiTetanozu bu ay sonunda vurcam demişti sağlık ocağı...
Ben daha vurdurmadim.Ben dun 1ci dozu vurdurdum.
Tetanoz aşısının.
1 ay sonra yine gel dedi. Tetanoz 2ci doZ için.
Kimler vurdurmadı daha?
Bende ateş yapmadı, ama banada aşı yapmadan önce hemşire yan etkilerini anlattı.. Her bunye de farklı tabi, kimi kolumu kaldıramıyorum dedi.. Bende öyle bişey de olmadı... Şükür allaha nazar değmesinBen daha vurdurmadim.
Pazartesi günü saglik ocagindaki hemsire arayıp çağırdı ancak doktorum bu iğnenin ateş yapacağını söyledi. Corona salgınında korkutucu olur 1 ay sonra da yaptır dedi.
Hemşireye bunu söylediğimde "Doktorun hakli 15 mayısta gel o zaman" dedi.
Geçmiş olsun kanama neden olmuş?Günaydin kizlar nasilsiniz bizim 22. Haftada kanamamiz oldu tekrar progesteran başladi drum ve haftada bir proluton igne bugun son ignemi yapicam bebegimde bende iyiyiz detayli ultrasonumuzuda yapti drumuz sizler nasilsiniz
Amin benim kolum 1 hafta sonra indi şimdi geçti allaha şukur... Allah herkesin yardımcısı olsunBenimde kolum çok ağırdı aşidan sonra ve hafif grip geçirdim cok şükür bugunlerimize Allah yarinlarimizi bugunlerimizden daha hayırli etsin
Sagol canim bilmiyoruz stresden olabilir dedi drGeçmiş olsun kanama neden olmuş?
Amin canim insalalhhhAmin benim kolum 1 hafta sonra indi şimdi geçti allaha şukur... Allah herkesin yardımcısı olsun
Sanada hayırlı olsun arkadaşımmTetanoz aşısını diyorsunuz değil mi? Kaçıncı hafta yaptırmak gerekiyor onu acaba? Bu ortamda yaptırmak nasıl olacak onu da bilmiyorum da..
Hayırlı olsun hepinize bu aradasessiz okuyucuyum ben burda
Teşekkür ederimSanada hayırlı olsun arkadaşımm ❤
Sağlık ocağı arıyor tarih veriyor... 2ci haftalarda vuruyorlar..
Ben 21ci hafta da vurdurdum
Evet canım zaten acelesi yok doğumdan sonra da olunuyor dedilerTeşekkür ederim
Benim daha var o zaman. Notumu alayım yine de :)
Geçmişler olsun canim.Günaydin kizlar nasilsiniz bizim 22. Haftada kanamamiz oldu tekrar progesteran başladi drum ve haftada bir proluton igne bugun son ignemi yapicam bebegimde bende iyiyiz detayli ultrasonumuzuda yapti drumuz sizler nasilsiniz
18 ile 24 hafta arası olur bende gittim 20 haftalıkkenGeçmişler olsun canim.
Allah sıhhatinizi artirsin. Detaylı ultrasonla ilgili deneyimlerini paylaşır mısın. Mesela doktorun en son hangi haftada yapılmalı dedi.
Benim detaylı ultrason 24. Haftamin sonuna kaldı. Gidecegim perinatolog corona sebebiyle kendini izolasyona almış.
Moralim bozuldu ama ne yapalım bunda da vardır bir hayır diyorum.
Amin canım 22. Haftada gittim benim kendi drum yapti bazi yerlerde olmuyor sehir hastahanelerine yönlendiriliyor 40 dakika kadar sürdü bebegin bütün ic dış beden ölçümleri uyumluydu için rahat etsin istiyorsan bunun icin farkli bir dra gidebilirsinGeçmişler olsun canim.
Allah sıhhatinizi artirsin. Detaylı ultrasonla ilgili deneyimlerini paylaşır mısın. Mesela doktorun en son hangi haftada yapılmalı dedi.
Benim detaylı ultrason 24. Haftamin sonuna kaldı. Gidecegim perinatolog corona sebebiyle kendini izolasyona almış.
Moralim bozuldu ama ne yapalım bunda da vardır bir hayır diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?