5 haftalık hamileyim kanamam var

puffy123

Fenerbahçe <3
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2010
9.895
211
373
İstanbul
Dün akşam üstünden bu yana kanamam var kızlar ama kırmızı değil kahverengi telve gibi, akşam hastaneye gittik ultrasonda keseyi gördük. Kese gayet sağlıklı gözüküyormuş şuan bebeği görmediğimiz için ilaç vermedi doktor. Sadece folic plus yazdı. Düşük olabilir ama olmayabilir de 1 hafta sonra gel ağrın şiddetli olursa yeniden gel ama bir hafta kadar kanama sürebilir dedi. Belirsizlik beni öldürüyor

Dr lar genellikle dusuk tehdit olan her hastaya progestan adinda dusuk onleyici bir ilac yaziyorlar..senin kanaman oldugun cin bnce bska dr git ve bu ilaci iste..dilerim bebegin seninle kalir,sag salim kucagina alirsin..rabbim sifa versin inslh..

Bugün git bir hafta sonra gel olur mu canım sen en iyisi başka bir doktora git eğer durumun varsa özel hastanede olabilir.Başımdan geçtiği için söylüyorum umarım kötü bişey değildir.

bence başka bi dr.a daha gitmeye çalış.kanama önemsenecek bişey.arkadaşında dediği gibi neden progestan vermediki.düşük önleyici bu ilaç.kanama olduğunda hemen veriryor dr.lar.inşallah bebeğin seninle kalır

Kızlar sordum bi ilaç veriliyormuş dedim. Bebişin çok küçük sadece kese gözüküyor şuan bebişi görmeden bişey yapamıyoruz dedi. Şuan kanama devam ediyor ama sancı vs gibi bişey yok. Korkuyorum. 3 yıl önce düşük yapmıştım ve daha yeni cesaret edebilmiştim. Buna da bişey olursa bir daha kendimi toplayamam heralde :26::18:

kızlar kanama açık pembe renge döndü şimdi. Akşam özel bi hastaneye gidicem artık. Çok üzülüyorum dua edin bebişime bişey olmasın kızlar ne olur

Son düzenleme:
canım benimkide daha cok yeniydi ama düşük tehlikem var diye progestan vermişti doktorum gerci ben bebegimi düşürdüm tutunamadı bana malasef arkadaşlarında dedigi gibi başka bir doktora daha görün inş bebişine bişey olmaz hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın...

sağol canım akşam gidicez eşimle artık. Bunu da kaybetmek istemiyorum. Çok üzgünüm, kötüyüm, ve mutsuzum.

canım asla ihmal etme
hemen başka bi dr.a git
ama her olasılığı da düşün eğer sağlıklı bi bebek olucaksa Rabbim mutlaka yaşatır

canım asla ihmal etme
hemen başka bi dr.a git
ama her olasılığı da düşün eğer sağlıklı bi bebek olucaksa Rabbim mutlaka yaşatır

amin canım inşallah. Kanama şimdi yine kahve rengiye döndü ayyyy allahım deliricem ya aklıma ve bebeğime sahip çık allahım

sağol canım akşam gidicez eşimle artık. Bunu da kaybetmek istemiyorum. Çok üzgünüm, kötüyüm, ve mutsuzum.

canım stres yapma üzülmede bebegide etkiliyo biliyosun güzel düşün güzel olsun allahımın izniyle bişey olmıycak bebişine inş

nazlı123, öncelikle panik yapma lütfen dr'a gittiğimde keseyi gördük gayet düzgündü diyorsun, bu çok güzel bir haber.
benim dünden beri akıntım vardı zaman zaman içinde açık kahve iplik iplik kıvrımlar da oluyordu, çamaşırım hiç kirlenmedi ama tuvalete girdikten sonra kağıtta görüyordum ve gece devam edince progestan alıp yattım sabah da dr'umu aradığımda en doğrusunu yaptığımı sabah akşam progestana devam etmemi söyledi.
bu akşam gideceğin dr kesinlikle sana progesteron içeren bir ilaç ya da krem verecektir, ihmal etme ve mümkün olduğunca yat dinlen.

canım düşük tehlikesi için sabah akşammı önerdi doktorun...ilacın 100 lük progestan mı..

bu doktorların pişkinliği beni deli etcek ya şuan doktordasın galiba canım çok dikkat et yat dinlen benmde öyle oldu normal dedi doktor ama sonra bebişimi kaybettm inşlh bebişin sana sıkı sıkı tutunur sağlıkla kucağına alırsın canım

çok üzüldüm canım g.olsun Allah bu doktorları nası biliyosa öyle yapsın ben bunlara dicek laf bulamıyorum artık aynı şeyleri yaşadığım için seni çok iyi anlayabiliyorum Allah sabır versin ben hala unutamıyorum bide yenisi için 3 ay bekle dediler bana çok biliyolar ya düştükten sonra çok güzel mudahale yapıyolar ama içerde bişey kalmıştır temizlemeliyiz falan ticarete dökmüşler artık işi nası hesap vercekler merk ediyorum..

Kaybettim bebişimi akşam kaç hastane gezdik ultrasonlar vs. yok düşmüş.

çok geçmiş olsun canım aynı belirtilerle bende 7.haftamda kaybetmiştim. çevremde düşük yapan çok fazla insana şahit olmaya başladım. hakkımızda hayırlısı

Kürtaja gerek kalmamış benimkinde temzilenmiş komple. Ama 3 yıl önce düşük yaptığımda kürtaj olmuştum bunda gerek yok dediler.Sadece sağlıksız bebekler düşermiş.

çok geçmiş olsun canım aynı belirtilerle bende 7.haftamda kaybetmiştim. çevremde düşük yapan çok fazla insana şahit olmaya başladım. hakkımızda hayırlısı

3 yıl öncede düşük yapmıştım ve 8. haftamda yapmıştım. Onu hissetmiştim bunu çok kontrolde ettim parça falan varmı diye hiç görmedim ben akşam hastaneye giderken hala hamileyim diyerek gittim ama işte buda olmadı. Allahın hakkı 3 tür diyorum ve 3. de olmazsa zaten bi dahada işim olmaz bebekle falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…