5 haftalık hamileyim kanamam var

Çok çok geçmiş olsun canım ama böyle düşünme ne olur.Bi tanıdığım beşinci düşükten sonra bebeğine kavuştu..Bende iki düşük yaptım.Genetik testi yaptırdınız mı eşinle yada sperm testi?Eğer sende bi problem yoksa nedeni diğer faktörlerdir.Peşpeşe iki düşük normal değil.Seni çok iyi anlayabiliyorum Allahım birgün bizede sağlıklı bebişler verir inş.

aynı şekilde bende hissettim tam 7.haftama girmiştim 3-4 gün öncesinde kahverengi lekeler başlamıştı.düşük yapacağım gün eşime midem artık bulanmıyor dedim hiç bulantım yoktu o gün hastaneye gittik doktor bebeğin kalbi durmuş dedi doktor biz böyle durumlarda kürtaja almadan önce bir gün daha veriyoruz kalbinin tekrar atabilme ihtimaline karşı dedi ama o gün ilerleyen saatlerde sancıyla bebeğim düştü kendiliğinden.Bu arada bu dediğim olay 2.5 ay öncesinde oldu.Düşükten sonra parça kaldımı diye kürtaja aldılar.Nerdeyse 1 ay kanamam sürdü doktorun verdiği ilaçla durdu kanamam.İlaçın bitimin ertesi haftası adet oldum.Bu ayda hayatımda ilk defa yumurtlama dönemimde sancıyla birlikte kanamam oldu ve 4 gün sürdü.Vücut dengem iyice bozuldu.Ama napalım beterin beteri var her şeyde vardır bir hayır.
3 yıl uzun süre çok ara vermişsin bence 4-5 ay sonra tekrar düşün ben eski dengeme kavuşursam arayı soğutmadan denemeyi düşünüyorum

amin inşallah

Kizlar meraba, 5 haftalik gebeyim dun keseyi gorduk vajinal ultrasonla, fakat aksaminda pembemsi lekelenme geldi. Bu sabah uyandigimda da kanama geldi. Doktoruma gittim tekrar vajinal ultrasonla bakti kesemizi gorduk yine dusuk onleyici crinone vajinal jeli yazdi. Aksam kullandim uzandim. Bi bucuk saat sonrasinda lavaboya ciktigimda jelle birlikte koyu kirmizi kanama geldi. Ve bi kac saattir kasik ve bel agrim cok fazla var. adet sancisi gibi kivraniyorum. Ilactan midir acaba bu agri kanamadan midir cozemiyorum Yardimci olun lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…