- 1 Mart 2010
- 261
- 125
- 303
- Konu Sahibi Selvi Giray Korkmaz
-
canım kese görünüyorsa dıs gebelık yok merak etme kesenın rahme yerlestıgıne ısaret yani
selam kizlar, nasilsiniz nasil gidiyor hamilelik. ya geceleri uyuyabiliyormusunuz, uyku duzeniniz nasil? ben uyuyamiyorum cok sik tuvalete kalkar oldum geceleri. sizde de ayni sorun varmi?
canım bende seninle aynı durumdayım gece en az 3 defa kesin kalkıyorum sonrada uyumak işkence oluyor uyku düzenim bozuldu normalde 12 ye kadar uyurdum ama şimdi en geç 9 dedinmi ayaktayım nasıl uyanıyorum neden uyanıyorum bilmiyorum ama o saaten sonrada yatamıyorum bu arada iştah durumun nasıl benim iştahım hiç yok zorla yiyiyorum resmen
canım bende seninle aynı durumdayım gece en az 3 defa kesin kalkıyorum sonrada uyumak işkence oluyor uyku düzenim bozuldu normalde 12 ye kadar uyurdum ama şimdi en geç 9 dedinmi ayaktayım nasıl uyanıyorum neden uyanıyorum bilmiyorum ama o saaten sonrada yatamıyorum bu arada iştah durumun nasıl benim iştahım hiç yok zorla yiyiyorum resmen
kızlar benim bugün sağ kasığım ve belim ağrıyor normalmi bu acaba 2düşüğüm olduğu için çok korkuyorum doktor normal dedi ama çok tedirginim keseleri gördük bu arada bebişlerim 2tane kese büyürken ağrın olabilir dedi doktorum ama hep aklımda yinemi düşcek sorusu
kızlar bende 5 haftalık hamileyim aralık ta kimyasal gebelik sonucu düşük yaptım çok korkuyorum 5+4 OLUCAM sizce kese gözukurmu siz ne zöman gördunuz vajinal ve karından olmak uzere yazabilirmisiniz
canım ben 4 haftlıkken gördüm zor da olsa ama normali 5.hafta ve sonrasında görülüyor hatta komşum da hamile o 6.haftasında görmüş değişebiliyor geç döllenme olabilir ama ne zaman göründüğü ya da boyutu çok önemli değil çünkü bebişler zamanla normal seyrine dönüyormuş eksikleri tamamlıyormuş yaşıtlarını yakalıyormuş inş. görürsün canım göremesende moralini bozma nazlı bebeişler geç gösteriyor:)
6 haftalık bebeğimi 4 gün önce düşük yaptım çok mutsuzum ilk bebeğimdi Allah bu acıyı hiçbir anneye yaşatmasın çok zor kendinize çok dikkat edin
ben bişey soracagım size ben gecen gün doktora gittim ben 8 aylık evliyim ve şuanda 6 haftalık hamilşeyimm ben mantar tedavisi oldum antibiyotik kullandım monodoks diye bir antibiyotik ve ben bu tedaviyi oldurken eşimle hiç ilişkiye girmedik hamile kalma şanşım yok yani ama 4 ocakta adet oldum 11 ocakta bitmişti 21 ocaktada tedaviye başladım 11 i ve 21 arası arası kalmış olabilirmiyim bilmniyorum ve doktora gittigimdee kalbini duydum keseyi gördük ama beni korkuttu yineede işlacı içerken kaldıysan tehlşkeli dedi ama ben ilişki yaşamadık dedgimde ilaçı kullanırken tmm ozman bi sorun yok dedii
genede güvenemedimm hiç böyle başına gelen varmııııııııı ::44::44(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?