5 haftalık hamişler buyrun duygularımızı paylaşalım. :):):)

selam kizlar, nasilsiniz nasil gidiyor hamilelik. ya geceleri uyuyabiliyormusunuz, uyku duzeniniz nasil? ben uyuyamiyorum cok sik tuvalete kalkar oldum geceleri. sizde de ayni sorun varmi?

Herkese merhaba, ben 9 Şubat'ta catlama iğnemi oldum ayın 29 da bhcg 122, 2 Mart'ta ise deger 378 oldu Dr.um ilk ultrason icin 15 Mart'ta gun verdi sizce hersey normalmidir.

selam kizlar, nasilsiniz nasil gidiyor hamilelik. ya geceleri uyuyabiliyormusunuz, uyku duzeniniz nasil? ben uyuyamiyorum cok sik tuvalete kalkar oldum geceleri. sizde de ayni sorun varmi?

canım bende seninle aynı durumdayım gece en az 3 defa kesin kalkıyorum sonrada uyumak işkence oluyor uyku düzenim bozuldu normalde 12 ye kadar uyurdum ama şimdi en geç 9 dedinmi ayaktayım nasıl uyanıyorum neden uyanıyorum bilmiyorum ama o saaten sonrada yatamıyorum bu arada iştah durumun nasıl benim iştahım hiç yok zorla yiyiyorum resmen

Son düzenleme:

bende aynı durumdayım kızlar sık tuvalete çıkıyorum bide kabızım sürekli bunlar dışında herşey normal bende

bende aynı sabah 9 dedinmi ayaktayim geceleri 5-6 kez kalkıyorum ben iştahım iyi normal yiyorum. Bulantım yok çok şükür aserme falanda yok bende daha. Aburcubur yememeye çalışıyorum ve bolbol su içmeyi alışkanlık haline getirmeye uğraşıyorum

kızlar sık tuvalete çıkma uyku düzeni bozukluğu iştah azalması bunların hepsi normal şeyler her birini yaşadım hatta iştah sorununu hala yaşamaktayım ama olsun tüm bu belirtiler hamileliğin yolunda gittiğinin göstergesidir içininz rahat olsun artık birazcık katlanacaz ne yapak

kızlar merhabalarrrrrrrr..........ben de aranıza yeni katıkdım....geçen pazar adet olmam gerekiyordu ama olmadım..salı günü idrar testi yaptım pozitif çıktı...bugün doktora gittik....veeeeeee kese göründü. çooook mutluyum.ancak bir sorum olacak sizlere 0.48cm kesenin çapı çok mu küçük? sebebi geç döllenme olduğu için olabilir mi? çok endişeliyim.doktor normal dedi ama korkuyorum..

kızlar benim bugün sağ kasığım ve belim ağrıyor normalmi bu acaba 2düşüğüm olduğu için çok korkuyorum doktor normal dedi ama çok tedirginim keseleri gördük bu arada bebişlerim 2tane kese büyürken ağrın olabilir dedi doktorum ama hep aklımda yinemi düşcek sorusu

canım bence hiç korkma benimde belim ve kasıklarım öyle ağrıyor ki öksürürken hapşururken ayakta çok durunca ama bunlar çok normal dedi doktor o yüzden gönlünü ferah tut bol bol dua et Kuran oku kendine dikkat et bol bol dinlen maşallah bebişlerine birşeycikler olmaz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerimizi korusun inş.

benmde kasıklarım çok ağrıo dolgunluk hissediorm 2.bebeğim ama çok farklı.bu arada halk arasındaki bi söylentiyi paylaşayım sizinle,sağ tarafta ağrı erkek,sol taraf ağrısı kız bebekte olurmuş.bakalım bizde doğru olacak mkı?

6 haftalık bebeğimi 4 gün önce düşük yaptım çok mutsuzum ilk bebeğimdi Allah bu acıyı hiçbir anneye yaşatmasın çok zor kendinize çok dikkat edin

kızlar bende 5 haftalık hamileyim aralık ta kimyasal gebelik sonucu düşük yaptım çok korkuyorum 5+4 OLUCAM sizce kese gözukurmu siz ne zöman gördunuz vajinal ve karından olmak uzere yazabilirmisiniz

kızlar bende 5 haftalık hamileyim aralık ta kimyasal gebelik sonucu düşük yaptım çok korkuyorum 5+4 OLUCAM sizce kese gözukurmu siz ne zöman gördunuz vajinal ve karından olmak uzere yazabilirmisiniz

canım ben 4 haftlıkken gördüm zor da olsa ama normali 5.hafta ve sonrasında görülüyor hatta komşum da hamile o 6.haftasında görmüş değişebiliyor geç döllenme olabilir ama ne zaman göründüğü ya da boyutu çok önemli değil çünkü bebişler zamanla normal seyrine dönüyormuş eksikleri tamamlıyormuş yaşıtlarını yakalıyormuş inş. görürsün canım göremesende moralini bozma nazlı bebeişler geç gösteriyor:)

cnm pekala karındanmı vajinalmı göruldu ay cnm ya görende ilk anne oluyorum sancak ben kzımda ustune gördumm ve 11 haftalıkken ögrendik aralıktada kimyasal oldu hiç kese öremedik cnm bide benim sanırım gec döllenme olamaz cunku ben adete 4 gun varken evde yapılan gebelik testi ile öğrendim hatta adetten 1 gun önce tekrarladığımda kıpkırmzıydı cnm öle morale ihtiyacım varkı bi kere daha kaybetmek istemiyoruz

6 haftalık bebeğimi 4 gün önce düşük yaptım çok mutsuzum ilk bebeğimdi Allah bu acıyı hiçbir anneye yaşatmasın çok zor kendinize çok dikkat edin

canim benim Allah sabir versin, biliyorum cok zordur ama insallah cabuk toparlanirsin arkadasim, vardir bunda da bir hayir diyelim. birde genelde ilk gebeliklerde dusukler olabiliyormus haklisin dikkat etmek gerekir ama olacagi varsa bazen pamuklarada sarsan oluyor iste. canim benim senin keyfin ve sagligin yerinde olsun, Allahin izniyle yine olur arkadasim, gecmis olsun...

ben bişey soracagım size ben gecen gün doktora gittim ben 8 aylık evliyim ve şuanda 6 haftalık hamilşeyimm ben mantar tedavisi oldum antibiyotik kullandım monodoks diye bir antibiyotik ve ben bu tedaviyi oldurken eşimle hiç ilişkiye girmedik hamile kalma şanşım yok yani ama 4 ocakta adet oldum 11 ocakta bitmişti 21 ocaktada tedaviye başladım 11 i ve 21 arası arası kalmış olabilirmiyim bilmniyorum ve doktora gittigimdee kalbini duydum keseyi gördük ama beni korkuttu yineede işlacı içerken kaldıysan tehlşkeli dedi ama ben ilişki yaşamadık dedgimde ilaçı kullanırken tmm ozman bi sorun yok dedii
genede güvenemedimm hiç böyle başına gelen varmııııııııı ::44::44(

tatlım sorun yok gibi 11i 21 arası kaldıysan doğrudur görünür demekki ilişki sonrası hemen tutmuş erken döllenme olmuş olabilir benim sat 18 ocak 6+5teyim 6 7 haftalarda görünüyo kalp atışı içini ferah tut sen

Merhaba arkadaşlar bende şuan 5. haftanın içindeyim yani bugün 4+3 günlüğüz 4+6 iken gidicez doktora yani 5. hafta biterken gidicez sizce görebilirmi doktor karından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…