- Konu Sahibi Selvi Giray Korkmaz
-
sagol cnmm:)) inşallh nornladir bakalım 10 gün sonra görecegiz:))
valla haklısın canım galiba ama elim de olmuyor bagzen içimde bişeyler büyüüor endişeleniyorum bagzenn ilk olunca böyle oluyor demekk:))))
bende öyle olmuyor ..bende ilkkez hamişim..sabredin azcık büyür.valla santime kaldıydsak zaman gecmez..
annemde diyor zırt zırt gitmeyin hastaneye sakınan göze çöp batarmış diyor
haklısın canım iyi düşünelim iyi olsun demi sağlıklı olsun hayırlı olsun die dua edelim
bende haftaya cuma gitcem canım doktor kalp atışları için çağırdı.cuma gelirmi bilmiyorum çok heycanlıyım
zaman geçmek bilmiyor gerçekten :))
özelemi gidiyorsun canım devletemi ben tedaviye devlette başladım ilk denememde hamile kaldım çok şükür bide doktorum çok ilgiliydi sağolsun ama ben yinede özele geçtim olanaklar daha gelişmiş die bakalım nası olcak
ben özele gidiyorum cnm doktorum devletteydi özele geçmiş mecbr bende onla oraya geçtim ben mantar tedavisi gördüm ve o ay kkalmışım hiç aklıma gelmezdi kalacagım ama kısmet işte:))
anladım canım bende özele gidiyorum daha ilk gidişimdi bidaha haftaya cuma görüşücez doktorumla
tmm cnm yazarsın merak ederim bende yazarım nasıl gectigini kontrolun :))
aynen cnm geçmiyor bişi sorucam bu alttaki tickerı nası yaptın ben yapamıyorum format uygun değil diyor
tamam tatlım haberleşelim aldığımız bilgileri paylaşalım folik asite başladınmı sen
aşağıda anlatıldığı gibi yaptım canım
takip çizelgesi yapmak isteyenler;
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
başladım canım 5 gün oldu içiyorum.
saol cnm hallettim[/QU
rica ederimm :) aynı günlerimiz :))
Merhaba kızlarrbenimde bat 17 şubattı ama olmadım, ne adet belirtisi nede hamilelik belirtsi vardı 3 tane idrar testi yaptım evde hep negatif çıktı, sonra dr.a gideyim kesin bi sıkıntı var dedim , alttan baktı ama gözükmedi hiç bişey smear testide yaptı bu arada, sonra adet söktürücü vermeden kandan bakalım dedi değerlerim 182 çıktı cumartesi bidaha gidicem kan testi yapıcaz, inşallah bi aksilik olmaz ise bende 5 + 2 günlük hamileyim ama hala şoktayım [
Tebrik edeirm canım, Allah kucağına almayı nasip etsinn
ben nerdeyse 2.5 aydır kullanıyorum cnm gecen haftada doktor vitamin verdi ona başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?